- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisvardai
tag
Hello tudnátok segiteni:???Megvettem tegnap a Stalion-t a Harpoon mellé de ez mindeggy!!!!
Mit tegyek bele elsőnek:???
Fék:az 1 ső kettő
motor:1-ső
kaszni:1-ső,2-ik
egyenlőre ennyi!!!!Mit vegyek még bele a kasznit a végére akarom!!!csak azért hogy stabilagg legyen abba segitsetek%!!!!!légyszi
köszi!
Üdv:Alex -
DeepDish
őstag
Jaja tul szimulatoros beutesem van sajnos,hozzaszoktm a johoz!
DE azt elvarnam,hogy minden 2ik versenyben vagyok x helyzesen,majd egyszercsak felnezek es maris 1-el hatrebb vagyok,ugy hogy senki se elozott meg!! Vagy envagyok k...tt nagy vak vagy abszolute nemertem! Mar 3szor vettem ezt eszre?!
-
Plokijuma
aktív tag
Tegnap volt olyan 6 egymásutáni futamom, hogy mindegyik futamban az első 3 kör valamelyikében (ált. rajtnál) mindig kipörgettek és jelentősen lemaradtam (általában még penaltyt is kaptam mellé) Nagyon felidegesített, mert volt egy-két eset, ami egyértelműen a mások óriási hülyesége miatt alakult ki.
Pl.: ketten mentünk a kanyarban egymás mellett... de valaki köztünk akart elmenni... természetesen nem fért el a 3 kocsi egymásmellett, kipörgetett és a fél mezőny eltalálta a pörgő-forgó kocsim... dupla penaltyt kaptam (ez is egy érdekes bug) ... mert valaki nem tudott várni picit...
Inkább töröljék el az "agresszív vezetés" büntit... Nem emlékszem olyan esetre, hogy valaha jogosan kaptam volna ilyen büntetést, pedig napi 3-4-t sajnos kapok.
-
Dr. Romano
veterán
"Ez van, a nagy patch előtt TA-ban a többi versenyző hozzád viszonyított távolságát írta ki méterben."
De attól még akkor is MPH-val írta a sebességet
dokar
Egyébként tök mindegy hogy km/ó vagy m/ó van kiírva, információ tartalma lényegében nincs a játékban (max a különbség hogy mennyivel mész te és egy másik, de ezt m/ó-ban is meg lehet adni)
Az idő itt a legfontosabb infó (főleg a TA-ban, amióta sajna megszűnt a távolságmérő
)
-
norbiphu
őstag
http://project-torque.aeriagames.com/cse/giveaway
Ide
(miután logineltél az oldalra)
-
pisti
őstag
Beregelsz az MMOsite-ra, ha megvan akkor belépsz és megkeresed az oldalukon ezt a Project Torque-os ajánlatot. Ott kapsz egy kódot, akkor ha bejelentkeztél az Aeria oldalára, akkor megjelenik ásszm itt a leírás résznél az a mező ahova be lehet pötyögni, vagy másolni a kódot, beviszed és kész. Utána ha belépsz a játékba elvileg 5 gift fogad.
A csajszis giftet csak akkor bontsd ki, ha a következő 1 hétben van időd játszani, mert annyi a szavatossága a kicsikének. -
mazda626
addikt
-
törölt tag
Akkor nem is olyan fos az én időm, ahogy elnézem az eredményeket! Ezt a 2.04-et csípőből mentem, megvettem az utolsó body upgrade-t, aztán beneveztem egy england versenyre, a 6-dik körben futottam meg. Ha kicsit nekifeszülnék és nem követnék el apró hibákat, bemennék 2.03 alá, de úgy hogy csak pénteken meg szombaton játszok, nehéz lesz
A múlt héten pl egész hétköznap el se indítottam a játékot, egyszerűen nem volt rá időm...
-
PepeDon
tag
Logitech MOMO esetleg egy G25?
Már én ki fogom próbálni a manuális váltót. Hátha okosabb vagyok mint a gép.
Ma TA olyan versenyt mentünk No This All -al, hogy 100% élvezet volt. 15 szereplős 30 körös verseny. Mind a ketten kicsúsztunkő a 13. én 14. voltam (volt egy pár lagos, aki ugye csak állt a pálya szélén). 2-3 kör alatt szépen előzgetve utolértük a mezőnyt kb 8.-9. helyen voltunk. Elkezdtük őket szépen lehagyni. Vagy olyan lendülettel mentünk el melletük, hogy ők nem tudtak beállni a szélárnyékba, vagy pediglen mindig bevágtunk elé szabályosan (mikor éppen ki volt hátul) és azért nem tudott előzni. Első tankolás után már a 4.-5. helyen mentünk, de kb fél kör lemaradással. NTA le volt maradva 5-10 kocsihosszal, addig kicsit lasabban mentem, majd mikor utolért, utánna ismét kezdődött az előzgetés. Következő tankolást már úgy zártuk, hogy közvetlen a 3.-4. emberen voltunk. Ők a 'szokásos' kis koccanást eljátszották, mi meg megörököltük a helyüket. Az utolsó 2 körre utolértük a 2. embert is (az első már nagyon elhúzott) és szépen vele is eljátszottuk a 'mi megelőzünk, de neked nem szabad' műsort. Végülis az utolsó körben, én voltam a 2. NTA a 3. és közvetlen a szélárnyékában a 4. ember. NTA nemes egyszerűséggel levágta a boxon keresztül az utat
(fene a csőrét
), így (talán 2 századdal) megelőzött. Hatalmas egy futam volt, ahogy előzgettük egymást, a többiek visszaelőzését meg kivédtük. Sok ilyen jó meccset kívánok mindenkinek.
-
_Orbi_
aktív tag
Érdekes...
motor, váltó 3as szintű tuning, kaszni 2es, gumik 4es, ECU 4-es szint, Soft leszorítás elöl és egy 5%-os gumi backpack-al egészen vezethető. Rengeteg idő kell hogy megszokd és újra kell tanulnod vele a pályát.
Fogjuk rá, hogy megszoktam, per pill nem gond a 2:02-es köridő tartósan, 7 körön keresztül
Szerintem nem tudtak vezetni.Ha megszokod, akkor jó, bár a Corust fényévekkel élvezetesebb vezetni.
Ha rám halgatsz... ne vegyél Quattro-tTúl sok pénzbe kerül, hogy szar, majd mégtöbbe, hogy vezethető legyen a gép.
Gyűjts és vegyél majd egy Mitsubishi Lancer EVO IX-et, ha kijön a peccsHétvégén ha akarod, akkor kipróbálhatod. Majd még megbeszéljük.
-
mazda626
addikt
Csatlakozom én is!
Gyakoroltam a Lionnal kicsit! Nem is olyan rossz autó, finomabb vezetési stílust igényel! 3 pályát néztem meg átlagosan 4mp-et javultak a köridőim, a kanyarsebességem néhol +5MPH lett!
Minimálisan meg tudtam közelíteni a kormányosok gázadását és kanyarodását, de messze van tőlük. A lényeg, hogy kanyarban nem csőgázzal kell menni, hanem szépen adagolva, kanyarban nem csutakra fékezni, különben kitör a hátulja és értékes mp-eket veszt az ember. Automata váltót lehet állítani? Idegesít, hogy 4-esből visszateszi 2-esbe, ott pörög sok ideig, majd utána tolja föl hármasba. Billzeten necces a váltás.
-
törölt tag
Nem, sose legyél benne biztos hogy valaki nem olyasvalamit akarna kifejezni egy szmájlival amit a nagy többség szerint jelent, pl gratulációt valakinek! Például a kisgyerekek szoktak tapsikolni mikor valamit nagyon nyomatékosan szeretnének kifejezni! Próbáltam olyan gyerekesnek tűnni, mint amilyenné hasonló jellegű viták szoktak, egy idő után, hangsúlyozom egy idő után válni! Szerencsére mi még bőven a szinten belül vagyunk, de kilépni belőle már nem nagyon kéne
-
feel good
aktív tag
Remélem el lehet majd adni valamikor ezt a borzalmat. A Wizz nagyon jó, sőt megkockáztatom, hogy a Balance dolgokkal csak rontani lehet rajta.
A játékba az autóeladáson kívül több pálya kellene, még egy pár plusz autóval, és akkor tényleg ütős lesz. Most is jó, csak van egy pár slágerpálya, és annyi, a többin nem is mennek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kawanahoz kellene egy kis help. Egész jó kis kocsi, tetszik a viselkedése, de kicsit azért kellene variálni rajta.
Eddig van motor1, ecu1, gumi1, ballance R+ (tapasztás hátsó kerekekre) Ezek után mit érdemes? Most 2-es gumiban gondolokodok. Van még 1 ballansz, asszem felfüggsztés v. mi, azt hova érdemes, aztis teljessen hátra, vagy csak hátra?
Jah és HD2600 karival semmilyen módon nem vagyok képes élsimítást bekapcsolni, nagy monitoron emiatt néha nem látom merre folytatódik az út. nincs erre valami megoldás? (friss catalyst, driverből sem állítja a játék élsimítását)
-
Dr. Romano
veterán
A Harpoon a "legjobb" szerintem, így én azt ajánlom (bár az irányíthatóságát még szokni kell)
Itt egy lista ami segít a döntésben.Egyébként kinézetre meg szerintem a Stallion a legjobb (de az sem megy rosszul
).
(Arra vigyázz Amatőrön nem fognak szeretni, engem állandóan kickelnek a Harpoon láttán
)
-
Speed®
titán
Hja, hosszú váltóval 6.ba be sem lehet rakni a járgányt szélárnyék nélkül
Viszont 206mpht megfutottam vele, az tetszett. Meg a fogyasztásra is jó hatással van, 11 kört kibírtam alig alig vonatozgatva. A rövid váltó viszont sux, 186mph max sebesség és gyorsan fogy a nafta. Valahol középen lenne az álomkonfig számomra (is). ~190mph avarage és 1tank/10kör fogyasztás. Át kéne állnom manualrab-type
Szélárnyékhoz a melegedést bevenni tényleg jó lenne, mert valóban sokan nem veszik észre magukat. Én szeretek egymást előzgetve jobban haladni és nem csak a benzinspórolásra játszva beragadni. Mondjuk néha a kormány nélküli emberkék érdekesen kacsáznakPites beragadás elég gáz volt, MoT3Cel egyszerre mentünk be egymás mellett és őt fogta meg a sarok, aztán együtt pörögtünk a lane előtt. Mikor egyenesbe akartuk szedni magunkat, mindkettőnket kidobott pályára..vicces volt.
Még hiba: ha túlfut az ember a bejáraton, akkor is be lehet állni tankolni ügyeskedve-tolatva. Mitöbb, nem próbáltam, de lehet gyorsabb is mint rendesen.. -
Rossi
addikt
Billentyűzettel simán tartom az ívet külső nézetből...
Más:
Most találkoztam egy ökörrel, aki többször próbált kilökni, több-kevesebb sikerrel. A vége felé elfogyott az üzemanyaga, amikor ki akartam kerülni, direkt elémrántotta a kormányt. Valami Nosfercato...
Azért sikerült 8-ból 5.-nek beérni, és elég XP-t gyűjteni a D 1 szinthez, csak le kell vizsgázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest