- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Ma úgylátszik a speedbug nap volt. Nekem is összejett TA-rookie-ban. A nagytöbbség tudja üres tankkal átlagban 1:02.xxx vagy 1:01.xxx lehet menni. Na nekem sikerült 3 versenyen keresztül 1:03.xxx. 3 verseny 6 tankolás és mindig ugyan az. Azt hittem letépem a kormányt. A szobában meg persze be volt kapcsolva a rating, úgyhogy a sok C-s megszedte magát én meg csak buktam.
Így tényleg csak annyi értelme van a játéknak, hogy örülsz "jééé ótó". Bár szerintem a készítők is próbálnák kiszűrni mitől lehet, csak éppen nem jönnek rá, vagy egyszerűen nincs idejük. Új pálya, új kocsi, és még a bugot is írtani....Most hogy kirakott loginra, és nem tudtam belépni, bezártam a játékot. Most újra indítom, és az arcomba löki, hogy már be van valaki jelentkezve ezzel a pass/id-vel.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest