- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
De hiába izgultok rá ennyire, ebből ma még nemlesz semmise. Egyrészt már régen lekellett volna állniuk, de ahogy eddigse, mostse tudták betartani a határidőket amiket maguk szabtak. Ráadásul most több százezer ember fog nekiesni az update-nek tehát megint 1-2 kb/s-el kell majd letölteni, ésha leis jött akkor majd 5-10 ember fog lézengeni a lagos serveren. Ittmeg majd megy a flame, hogy "nekem 5 kb-al jön", "jajj az semmi nekem 6-al", "na lejött már nektek?!", "csináljon már képet akinek lennt van!" és ehez hasonlók. De nemlehetne eztmost kihagyni a változatosság kedvéért?
ZS nevedd személyesnek, mindenkinek szólt..
-
DeepDish
őstag
Erdekes lfs-be visszamegyek,majd kitepi kezembol ,szal kormany tuti jo es kinnti beallitasok is....
Mellesleg ezzel a Wizzel kuszkodok mar miota b-Road mapon,kivulrol vagom mar,de igy rp-kbol eletbe nemjon ossze uj autora! PEdig ettol az elsokerekes fostol mar hanyingerem van..
-
Ricco_hun
senior tag
Ez a "contacts" dolgot a gmail-en kell csinálni? És az aeriagames honnan tudja majd hogy nekem azok a barátaim gmail-en? Nekem nem tiszta még a dolog, valaki leírná részletesebben onnantól kezdve hogy van gmail-es fiókom de még nincsnek ott partnerek felvéve (a gmail-t nem használom csak van). Köszi előre is.
-
msgt.fubar
senior tag
Őszintén szólva nem lennék meglepve azon sem. Ha mindenki csak ötven címre küld, akkor az első órában minimum több ezer levelet kellett volna kiküldenie. Ami utána csak exponenciálisan növekszik, mert ugye egyre többen látják meg a hírt. Sebaj, mostmár csak 1300 AP kell a Corvette-hez
-
msgt.fubar
senior tag
régen 120°-ra van állítottam, így tökéletes. legfőképp ta-ra alkalmas, és azért nem igazán szerencsés csak derékszögnyire állítani, mert ha kilöktek, kicsúszol stb, akkor bizony sokat számít mennyi idő alatt találsz vissza.
más játékmódokhoz egyértelműen kevés, de hát a pt-ben a ta a lényeg ^^
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
hello!
-=ZS=-: a multkor nem tudom mi volt de szerintem tuti bug. mentem a box-ba be és 80.-al értem be és képzeld nem büntetett meg és 90-el mentem tankolni de nem kaptam büntit.Meg volt olyan,hogy mentem a boxba 70-el megkaptam a büntit és mire kiértem a boxbol akkor eltünt a penalty.Ez 100% bug volt mind a 2-ő szerintem!!nem??
-
vizibal
tag
Gratula!
Ma nekem is kijutott a jóból... Gondoltam tolok egy 30 körös TA-t, nehogy teljesen kijöjjek a gyakorlatból. Találtam is egy szobát 5-6 playerrel, beléptem. Hamarosan 11-12 főre duzzadt a létszám, ami a gépemnek kicsit sok már, meg gyanús volt, hogy a host nincs gépközelben, szóval inkább kiléptem. Találtam még egy 30 köröst 4-5 fővel. Persze az előző szobából rövidesen átözönlött a jónép ide, végül 15-en kezdtük a versenyt. Nem volt kedvem saját szobát nyitni és várni, míg összegyűlik 6-8 játékos, gondoltam majd a szokásosnál is óvatosabban vezetek, nem lesz semmi gond... Hát lett. Negyedik körben a driftpartnerem berongyolt az előttünk lévő bolyba, ő és még egy másik autó keresztbe fordult. Próbáltam kitérni meg fékezni, de már késő volt, telibekaptam az egyikük elejét. Persze drive through-t csak én kaptam, senki más. Rövid kacsázás a lassítósávban, gyökkettővel végig a boxutcán, majd visszarántom, mielőtt a fűnek kormányozná a kocsit a csodálatraméltó robotpilóta. Gondoltam rosszabb már nem lehet, a több mint fél kör lemaradásommal vígan gurultam tovább, mintha mi sem történt volna. Néhány kör múlva utolértem egy Betmens nevű versenyzőt. Hát sötétnek sötét volt, de lovagnak a legnagyobb jóindulattal se nevezném. Araszolt a belső sávban, kénytelen voltam kívülről próbálkozni. Mikor már majdnem mellette voltam, elkezdett felém sodródni. Satufék, de így is belekoccantam a hátuljába, egy piros lobogó. A válogatott káromkodás a monitor innenső oldalán maradt. Hamarosan újra utolértem. Déja vu. Nyomtam neki egy "Do not hit me"-t, legalább egy "Sorry"-ra futotta tőle. Azt azóta sem tudom, hogy direkt tesztelte-e a fékeimet, vagy csak még mindig nem találta meg a visszapillantót. Na mindegy, 9. helyen döcögtem volna be, ha beérek, amit zsíros 2800RP-vel díjazott a progi. Legalább a rating change nem volt bekapcsolva.
Bocs a kissé bő lére eresztett hozzászólásért, de le kellett eresztenem a gőzt valahogy. -
Plokijuma
aktív tag
Van egy tippem, hogy délelőtt. (11.30 am -t írt valaki, nem számoltam utána)
Érdekes, az én figyelmemet is elkerülte az event. Ez az időpont nem sok európainak kedvez (amerikaiaknak sem, mert akkor kora reggel van ott még. kb. 6 óra körül. ráadásul hétköznap van. Gondolom nem volt akkora tömegverekedés a helyekért, mint múltkor.
-
csige791
tag
Bristol az Quvajó kb 500méter egyenes-kanyar-500m egyenes.... iszonyat jó gáz-fék-gáz-fék.
és elég éles a kanyar, tehat kurvajó. Főleg azért jó mert rövidek a sectorok, ezért jobban jön az RP clean sector-ra és egy 30körös kb 10-15 perc.Amugy 500AP-t adnak ha felnyomsz videot youtube-ra, én most csinalom a videot.
-
Dr. Romano
veterán
Elég durva hogy csak úgy kettétört a kormány
(volt már javítva, vagy full gyári állapotban volt?)
Mindenesetre még jó hogy nem lett komolyabb bajod...
Egyébként meg el nem tudom egyelőre képzelni hogy a WGI pályát hogyan fogjuk teljesíteni ezekkel a TA verdákkal...
Én az Indynek jobban örülnék. -
PaJa1
őstag
Én sem panaszkodhatok a kolis netre, leszámítva hogy fix IPm van, így rapidrol nem tudok tölteni csak másfél órákat várva.
-
Plokijuma
aktív tag
eddig is A-V voltam...olyannyira, hogy 20 000 XP hiányzik csak a max XP-hez
Valamiért teljesen előlről kezdte számolni akkor--------------
nah, úgynézki újabb buggal találkoztam...
A szobafőnökön kívül mindenki readyzet. (ha ez az állapot egy ideig fennáll, akkor egy idő után az autostart automatikusan indítja a versenyt)
Pont pályát váltott a szobafőnök, mikor az autostart elindította a versenyt. A fele társaság az új pályán ment (south half course), míg a másik fele a váltás előttin (B-road)...
Kicsit mókás volt, mert elég gyakran jött szembe autó
A térképen is látszódott, hogy pár ember rossz pályán megy
kép 1 kép 2 kép 3
A röhögéstől alig bírtam vezetni(kicsit mérges lettem a versenyvégén, mert a célnál bevártam a másodikat, de az épp megelőzött a finishben)
mára elég volt a bugokból...
-
PepeDon
tag
Nem kiáltottam ki csak megjegyeztem. Ott is vírított a nagy
.
Tudom magamról hogy az utolsó körökben (mielőtt kifogyna a benzin) egyedül 58.5 körül megyek. Ha már jobb köröket tudok menni az már speedbug. És nem akkor fúrcsa az 57.1 idő ha az utolsó (tankolás előtti) körbe, megy annyit, hanem 2-3 körön át. Tegnap volt egy csávó. Tankolás, kb 1:13.xx-1:15.xx volt neki. A következő körbe 1:05.xx ment, utánna 58.5xx, 57.5, 57.116, 57.139, 57.340, majd kiállt tankolni. Ennyi jó kör már azért feltünő, főleg, hogy ezeket mind egyedül futotta. Ketten folyamatosan előzgetve nem értük utol.Ma Ploki van vonatozva futottam, egy 55.705-öt a közepe felé, majd az utolsó előtti körbe, 55:540-et. A célba mind a ketten satufékkel estünk, ő nyert 2 századdal
. Én marha meg végig mondogattam magamba, hogy "a replay-t felvenni, a ....", erre mit felejtettem el. Igen felvenni az egészet. Pedig úgy kielemeztem volna, hogy voltam olyan gyors. Majd lehet legközelebb, az egészet játékot fraps-sal rögzítem.
-
pisti
őstag
Hát nem tudom ezt a speedbug dolgot...
Ja valóban nem tudod, örülj neki hogy nem tapasztaltad a lassító hatását. Legutóbb mikor macsekkal együtt mentem egy B-roadot nemhogy lassabb voltam, de az autó se kanyarodott úgy, mint rögtön utána egy másik B-roados versenyen. Röhej.
Az 57.x-es idő meg szerintem hozható bármi bug nélkül is, csak finoman kell kormányozgatni.
Lenne egy javaslatom, bár nemtudom, hogy tényleg a netkód szüli-e ezt a dolgot. De kísérletnek jó lehet. Szóval. Megkérnélek rá, hogy practice módban egyedül menj 9 kört padlógázon és figyeld, hogy mi a legjobb idő amit a pályán menni tudsz. (nem a füvön levágva és a döntött pályarészeken maradva) Nálam 58.3 környéke volt a legjobb mikor ezt próbáltam.Másik a billentyűzeteseknek van egy ívtartás segítség TA-ban, ezzel és jól belőtt konfiggal simán lehet ívet tartani.
-
Plokijuma
aktív tag
Ha jól emlékszem a füvön kevésbé gyorsul a kocsid, így kevesebb picit lendülettel kezded meg az új kört.
Ürestankkal sose tudtam 58,4-58,0-nál jobbat menni egyedül és nem tudom, hogy az a kicsi levágás jelent-e majd egy másodpercet. csak az utóbbi napokban kezdett el jó időket produkálni a kocsi.szerk. Ez volt a 3000. bejegyzés ide.
szerk2.: Aki volt TA eventet (quali/final) az tapasztalt bárkinél is speedbugot? mert nem emlékszem ilyenesetre, és akkor pont nem lehetet füvet használni...
-
Plokijuma
aktív tag
Csak pályák lesznek. Kocsikat már korábban is március közepe/végi patchbe ígérték
Kiskandur: Nemcsak a TA-ban, hanem máshol is van sajnos "speedbug", valószínűleg akkor jó időben, jó helyen voltál... de a speedbug miatt gyakorlatilag sajnos nincs sok értelme a rekordok listájának. Úgy emlékszem a patch megjelenésekor törlődni fog az összes rekord (legalábbis ezt ígérték).
Kezdem unni, hogy a harpoonomat minden honnan kickelik. Legviccesebb az volt, mikor a "come all" nevű szobából kickeltek
... Tegnap költöttem rá 400+k RP (még így is hiányzik jópár upgrade
) és szeretnék kiélvezni, de nem tudom...
Egyébként érzésem szerint TA-ban levő speedbug a sok füvezés után jön elő. Az utóbbi napokban elkezdtem elég aktívan használni a fűvet (eddig kerültem), és azóta visznylag sokszor volt nálam kisebb speedbug (57,4 - 57,6 körüli ürestankos idők). Lehet, hogy csak véletlen egybeesés...
-
smisa
őstag
Akkor legyen a 50 v. 100 km/h eltérés a két autó között szabálya mert az már elég direkt koccolás
A szavazás miért jó az lehet nagyon inkorrekt is. Ki dönti el az első kanyarban történő balesetben ki miért ment keresztbe majd a 18 helyen lévő ember aki még a cél egyenesben megy és emiatt bannolnak
. Azért így is gondold át a szavazást
-
msgt.fubar
senior tag
Már az is elég ha csak egy körrel le van maradva. Illetve jó lenne ha vágni lehetne a replayt, és egy tetszőleges szeletet (1-5-10 perc) beküldeni bevizsgálásra. Az alapján döntenék el ki volt a hibás, és utána jönne a bünti. És mondjuk ezzel teljes egészében kiváltani az aggressive driving penalty-t. Persze a beküldött repek vizsgálatához is emberek kellenek, amiből gondolom most egy szabad sincs az Invictus-nak.
-
Plokijuma
aktív tag
"ha valaki támolyog kifelé a pitből, akkor a fal mellett mentek el, odáig csak nem dobja ki az autóját"
Csak hiszed... nem egyszer kaptam ilyen barmok miatt penaltyt, mert rögtön berongyolnak a külső sáv felé (szinte keresztbe). Volt már nem egy verseny, amit emiatt buktam el.
Pitből kihajtást általában úgy oldom meg, ha nem jön senki, akkor nyugodt szívvel hajtok a fel a pálya belső sávjába, de akkor sem rögtön a pitből kijövetelkor (minimap + TAB segít).
Ha egy valaki jön, és viszonylag messze van, (de biztosan utol ér amíg felgyorsulok) akkor is ráhajtok a pályára a kanyar előtt (nem rögtön a pitből kijövetelkor), hiszen érzékelni fog tudni, így simán kikerülhet, sőt még a szélárnyékom akár gyorsíthatja is.
Ha ketten jönnek vagy valaki nagyon közel jár, akkor érdemes a belső sávban maradni addig, amíg el nem halad az ellenfel(ek), hiszen gondot okozhat nekik, hogy ki-honnan kerüljön...és könnyen összeakadhatnak + viszik a pitből kijövő játékost is. -
msgt.fubar
senior tag
Nem-nem, nem ültem nyakig benne, sőt a vége fele volt hogy kevesebbet tankoltam picivel mint szoktam hogy tudjam tartani a lépést
Aztán az utolsó versenyben (aminek a végén félreálltál a pitkijárat mellé a fűre), a 7. körben egyik pillanatról a másikra, teljesen váratlanul lódult meg a vas
Néztem hogy mi a szösz van... mondom jó poén egy ilyen, mert vicces volt a kanyarokat 175+al venni végig, csak onnantól kezdve érdekes a dolog hogy ez bármilyen díjazásos versenyen is előjöhet, és ott már nagyon nem fair.
-
Plokijuma
aktív tag
TA-val sok XP/RP-t nyer az ember, de cserébe el kell viselni sok-sok hülye embert...
Tegnap a biztosnak tűnő elsőhelyről lökött ki két lekörözött az !utolsó előtti körben! akik egyensen is alig bírtak menni... ráadásul én kaptam penaltyt... hála nekik győzelem helyett 6. lettem... Az ilyenek tudják elvenni az ember kedvét a TA-tól... Lehet, hogy nem direkt volt részükről, de akkoris minek akartak velem draftolni a végén?
kis figyelemmel/fegyelemmel sok ilyen eset elkerülhető lenne... Nem ez volt az első eset... és félek, hogy nem is az utolsó...
-
Plokijuma
aktív tag
Én se kaptam még semmit, de a fórumon ezt találaltam:
Sunday 1/27
• Thunder Alley Licensed Car Give Away Final Race
Thunder Alley 1race/15 laps (2pm PST | 10pm GMT | 9am 1/28 AEDT)Szóval vasárnap este 11 körül. De ha jól tudom, küldeni fognak pm/e-mailt a döntővel kapcsoaltban.
Szerk.
Kaptam pm-t. A PT-honlapján loginolj be az accountoddal, és fennt lesz egy inbox feliratú link... ott tudod meg lesni mit írtak. -
Stirlitz
senior tag
Mert boszantja a másikat, ezért megteszik. A gond csak ott van, hogy utána aki kilökte fel van háborodva, hogy a másik milyen szemét, holott ő is az volt amikor kilökte. És akit kilöktek, legközelebb valószinüleg törleszteni fog. Senkinek nem lesz jó versenye. Megoldás talán az lenne, ha kírná a szobában, hogy nincs szélárnyékban körözés, vagy menjen a haverjaival, a saját szabályai szerint. Egyébként szerintem az egymást kerülgetés sokkal hatékonyabb, mint ez az üzemanyag sporolosdi.
-
msgt.fubar
senior tag
A kilökés kb annyira fairplay megoldás mint a benzinspórolás másokon, szóval ha valaki eljátssza velem a másodikat körökön keresztül akkor jogosnak érzem visszaadni a kölcsönt. Most lehet hogy emiatt sokan köcsögnek meg egyebeknek fognak tartani, de sajnálom ez az igazság.
-
PaJa1
őstag
-
-
Dr. Romano
veterán
-
Sh4rKy
senior tag
az igen, gratulálok...
én rush hourba "csak" 50ezret kerestem, de ebből 30k volt csak explorer, egy 10-es TA és a többi meg VS
de már megint elfogyott az RP-m a stallion miatt
de már megvan a 3-as felfüggesztés és fékek + 4-es gumik
motorikusan még levagyok maradva és kasztniból is csak 1-es szintű van meg
de még egy két ilyen rush hour és hohohóóóamúgy ma meg összeszedtem kurvasok XP-t, mert reggel még csak B-II-es voltam de most már B-IV-esen feszülök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magisk
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- LG OLED G2 Eladó - 55 colos
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest