- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Anyámat furikáztam addig tőtött a gép...most már meleg a START gomb

kisvardaihoz meg csak annyit fűznék hozzá, hogy legyél oly kedves használni a hosszászólásodban 4 percig aktív (MOD) gombot. Én is újoncként kezdtem,mint mindenki, mégsem oltottak a többiek mert normálisan komunikáltam, (azt hiszem
)nem pedig hülyegyerek módjára nyomkodtam a válasz és új gombokat és telesz@rtam hangulatjelekkel a hozzászólásomat. A jövőben figyelj oda, a múltnak meg már mindegy...
Ha már fut mindenkinek a jatek akkor vevő vagyok egy PRO VSre, na jó nem egyre, sokra
HA én csinálom a szobát akkor az vmi ilyesmi lesz: Pannonia Ring
Érdekesség: szerverválasztásnál a Subtropolisra nem csatlakozik, a többire meg full-t ír, kivéve persze Főbuszt
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest