Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
A Knight Rider-ben Pontiac Firebird Trans Am volt. Ami 3 generációs Firebird volt.
Firebird katalógus. Kérdés melyik lesz a játékban.Én kormánnyal játszom, semmi változást nem észleltem. Kicsit mintha jobban csúsznának a kocsik, de szerintem pont így lett kicsit reálisabb. Igaz csak 2 versenyt mentem összesen.
-
PaJa1
őstag
Van 1 tippem, hogy a Phoebuson játszottatok
Subtropolison minden rendben volt. Ha így marad a helyzet, akkor a következő, holnapi CRacerezések is ott fognak zajlani. Subtropolissal semmi gond nem volt, bezzeg a Phoebus sok galibát okozott ma este..zzzzzz.... Grat Stig! a második menetben sikerült jobb időt futnom
-
mazda626
addikt
Xfire érdekes, jaja, ki akarom lőni a hangját, de a program semmire sem reagál. Bemegyek optionsba, rákattintok valamire és onnastól csak pittyeg, fekadatkezelőben kilövöm, de a gépet újra kell indítani, mert semmit sem lehet utána megnyitni. Régen sokkal stabilabb volt.
-
vizibal
tag
Közvetlenül verseny után a szobában rákattintasz a Replay gombra (a kick és a backpack között), utána a Save gombra (ha egy nap többet is mentesz, lehet, hogy át kell nevezned a fájlt). Vagy a főmenüben a Replays menüpont alatt el tudod menteni a legutolsó versenyedet (de csak azt).
-
vizibal
tag
Az ilyeneknek az jelenti a boldogságot, hogy mások szórakozását elrontják. Ha mindenféle válogatott sértést írsz neki, azzal jelzed, hogy elérte a célját. És ha elküld egy screenshotot vmelyik GS/GM-nek, akkor még te szívod meg. Próbálj meg túllépni ezen, inkább küldj egy replay tape-et az ütközésekről, screenshot-ot a fenyegetésről az illetékeseknek. Baromi idegesítőek tudnak lenni az ilyen gyíkok, tudom én jól. De meg kell őriznünk az önuralmunkat, bármilyen nehéz is.
-
kisvardai
tag
hello most gyertek játszani 215%meg most +50% meg + 15 % most jol lehet kaszálni!!!!Ezt nézzétek meg!
egy kis bugom volt!!!
-
pisti
őstag
-
csige791
tag
-
PaJa1
őstag
Okosat
bocs, nem hagyhattam kima még nem TAztam, kb 1 órája olvaso ma forumot, annyit írtatok
Lehet h vmi gebax volt a szerverrel. ha mostmár megy akkor minden rendben. Nekem tegnap a login képernyő pofámba végása után nem csökkent a megbízhatósági mutatóm, meg ha jól emlékszem nem is kaptam +1et a félbehagyott versenyekhez sem -
erdol
senior tag
És biztos hogy nem laggoltál mert ha ketten mondják és csak úgy beléd jönnek és azt mondják laggolsz az lehet hogy nem véletlen.Vagy csak ezzel akarják menteni magukat amiért beléd jöttek.Egyébként te nem veszed észre de azzal játszani aki laggol tényleg lehetetlen és tönkreteszi mindenki versenyét.Persze ha nem torrentezel és nagy a sávszéled akkor nem valószínű.
-
MaciG
addikt
TA tényleg jó ,de én csak 10-15-20 köröset megyek, mert a 30 szerintem már sok(max ha van RP duplázom akkor 30
), mert ha az elején megszivatnak és nem csak lámák vannak akkor már esélyed sincs nyerni. Szerintem
MOD :Valaki be tudná nekem linkelni az e heti eventek listáját, mert nem találom
-
Dr. Romano
veterán
Én még novemberben dönthettem volna hogy átállok e az 1000Ft-al olcsóbb T-online-ra vagy maradok drágábban Hungaroteles... (utóbbi lett, lehet hogy jól döntöttem..
)
Mindenesetre hívd fel őket hogy jöjjenek ki és/vagy csináljanak valamit, mert nem zavartalan a hozzáférésed
-
mazda626
addikt
Jaja, az érdekes, a régi kidönthető pályaojjektum' jobban tetszett. Egy biztos, az Invictus gyönyörűen halad, nem hiába, értik a dolgukat! 2001-ben nagyot villantottak az 1NSANE-vel! Előszedtem a polcról, és mai szemmel is hihetetlen mi van abban a játékban! REÁLIS!!! sérülésmodell, ami üt: huppanóknál, meg úgy általános deribnél a kasztni HULLÁMZIK! Látványos, valósághű, földhöz ver!
Az illetékest kérdezném elsősorban, ha erre jár, a játékot Debrecenben fejlesztitek? -
Amur
addikt
nekem is vagy 7k-val jön...gyér..de ez is csak azt bizonyitja hogy sokan nyomják!
most kaptam meg a C Racert,na mondom megyek valami rally-s pályán vele mert arra való egy terepjáró,erre az első ferde kanyarban felborult.
nem lesz a kedvencem,a kawa-val a legjobb időket a rally jellegű pályákon mentem(mindenki röpködött mellettem a kanyarokban,mert csesztek időben fékezni!
na mindegy mindjárt E-II ben vagyok és nyomom én is a Kvaddal.(reggel mentem párat,már minden ellenfelem Quaddal volt..hehe,népszerű event volt ez! -
Plokijuma
aktív tag
-
PaJa1
őstag
Az jó a hiba nélkül mész. Ha eléggé megbízható vagy, szal hibátlanul vezetsz, még ha nem is gyorsan akkor meg tudod verni azokat akik amúgy gyorsabbak de nem tudnak hozni 1 jó stabil eredményt. Bár sztem a Lion trééé. Kawa vagy Wizz a sirály, persze kezdő autók közül. Mingyá megvan a Wizzre való, lehet beújítok 1be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged