- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #9206 üzenetére
Így spórólnak a benyán, ilyen árak mellett
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #9184 üzenetére
A "4wd hátra" alatt a R vagy R+ -t érted? Driftelni lehet ezzel a Fortéval vagy fejlesszem inkább a kawanámat?
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #9169 üzenetére
Úgy néz ki mint egy agyonfoltozott zsiga
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #9155 üzenetére
Mindig ezzel a Hangar drifttel vagytok. De sajnos elég szűk azoknak a tábora akik 4-5-6-7-8 milliókat tudnak driftelni. Nem is értem hogyan csináljátok.
Panamával szar mert nem indul meg a segge, a Phoenix túlpörög, eddig a fullos Quadro-val tudtam 930 ezret driftelni. Sosem voltam egy drift king, de azért ezek a több milliós driftek nagyon irreálisak.
Mod.: az öcsém egy igazán kocka gyerek. Az autós játékokban mindig 1000-szer jobb volt nálam, mégis Hangar-on ő sem tud 3 milla fölé menni. Nagyon úgy néz ki, hogy AP-s autó csoda kell oda és az is fullosan. Vagy Panama de az is csak fullosan, hogy olyan tapadása legyen, hogy csak na.
-
válasz
Aham, jah tapasztaltam, belépjön, és belecsúszok az előttem lévőbe, erre én kapok áthajtásos büntit -.- Tényleg ezt a remek chat ablakot nem lehet valahogy eltüntetni a képernyő "közepéről" verseny közben?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
5 koros wangan kb. fele, mint egy 6-7 millios hangar. es akkor meg hol vannak a 8 felettiek ...
-
válasz
Creative997 #9152 üzenetére
Legjobb XP még mindig a 30 körös TA amúgy?
-
válasz
Creative997 #9149 üzenetére
Aham, hát akkor majd idővel csak kapok sárga kulcsokat
Egyébként a quadroban kicsit csalódtam. (Emlékeimben nem tűnt ennyire rohadtúl nehéznek, kanyarban iszonyat nagyon kell fékezni, hogy ne váltsak át töketlen fecskébe. Lehet marad a lion, amig össze jön egy pénz egy 68as csodára)
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #9118 üzenetére
Igen!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #9113 üzenetére
Hello!
Nálam a ventri nem müxik! Megcsináltam mindent leirás szerint nyomok egy csatlakozást és nem történik semmiMielött utazol haza számot cserélünk és megdumáljuk!
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #9109 üzenetére
Mifene egy újabb videós event? Még jó hogy tegnap mentettem pár repet, mondtam hogy még jól fog jönni
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #9102 üzenetére
Neon barátunkat nem körözi senki, mivel már kapott egy zsíros bann-t
Jó versenyek voltak, csak nem tom mért váltottatok át ghost ON-ra?(Nélküle nagyobb fun volt
)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #9082 üzenetére
és csak 171.000-el csúsztam többet.. merthogy együtt nyomtuk
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #9089 üzenetére
Szerintem is az utolsó kettő a jó főleg az utolsó tetszik!
-
válasz
Creative997 #9082 üzenetére
Hát az kár. Amúgy lvl 15 (Road Racer vagy mi a rák) vagyok.
Van egy C-Racer 4x4em,egy Lionom,egy Quadrom (sajnos ezt anno megvettem, azóta kaptam 1 et ajándékba,amivel nem igazán tudok mit kezdeni :s), meg ugye a TAs szöcském.Új verdák között van 1-2 ami egész pofás, de szerintem maradok a quadronál,ez balance nélkül is egész pofásan irányítható.
edit: Látom van már klán is a játékban. Ph!s klán még nincsen?
Illetve mik ezek a missionök? valami kulcs kéne hozzá, de nekem még egy darab sincsen (mondjuk mostanában nem versenyeztem, valszeg azért) -
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Creative997 #9073 üzenetére
Éccaka' talán felmerészkedek Ventrire, de többnyire kuss lesz a nevem.
Érthetetlenül beszélek.
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #9074 üzenetére
Az a body szintje
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #9065 üzenetére
az 1. és az utolsó nagyon ott van!!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #9037 üzenetére
Hello!
Az explorerhez van egy új BP ?-es ikonja van. Ha az benn van a táskában akkor a ?-ek csak jó cuccokat adnak.Nincs robbanás,...!
Egy negaívuma van,hogy a másgnest is jónak veszi. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #9035 üzenetére
Szia Crea!!
Naszal, én még eddig PT-s életemben csak 1szer explorereztem, úgyhogy hajrá, assetom' mi a lényege.. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #9032 üzenetére
Speciel nálam is ez a helyzet. A régebbi nagy explorerezésből maradtak bp itemek azokat el kéne használni. Az a combo seeker az mit csinál? Értelmesen kéne felhasználni őket, úgy, hogy minél több rp-nk legyen belőle.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #9016 üzenetére
Én is azt hittem, hogy sikerűl megdönteni az idődet!
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #8996 üzenetére
2x ment...
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #8996 üzenetére
Pedig az nagyon is kell
Egy 6 körös serpentine ~7-8 perc
Egy 2 körös sphegetti2 ~3,5 percMud,construction yard az tényleg elég keveset ad, de mondjuk mud-ot azt nem is szeretem.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #8997 üzenetére
jatszal velem, kb. en is ennyit tudok
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #8989 üzenetére
6 órát voltam fennt, de abból vagy 4 és felet játszottam. Mondjuk nem is a szintlépés aggaszt (hogy nem tudok) hanem hogy a büdös életbe nem fogom feltúrni a kocsijaimat. Éjjel-nappal meg csak driftelni... én kb 5x10perces hangár után megunom, főleg h porrá zúznak a 8misis csúszásaikkal. De nagy ritkán akad egyenrangú partner. Aki meg gyengébb az se jó mert nincs kihívás, meg megalázom őket és elmennek, annak meg nincs értelme.
Na most jól kipanaszkodom magam, majd csak megoldják, remélem -
MaciG
addikt
válasz
Én ma olyan másfél órát játszottam és kb 15K-t szedtem össze ,és csak verseny. Ti mit csináltok? Vagy nekem valamié többet adna?
-
Razin
csendes tag
válasz
gratula Creative
en ma csak 12k-t szedtem ossze
tenyleg szanalmas...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #8942 üzenetére
PM ment
-
mackosajt
addikt
válasz
Creative997 #8941 üzenetére
gruppen party
mellesleg nézd meg, nem telt-e meg a vinyó, ahová veszed a videót.
persze ez lehetetlen, csak biztos ami biztos gondoltam erre. -
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #8906 üzenetére
csakhogy ő a long but simple-re írta...
PaJa,magyarul nem akarod nekünk is elmondani?
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #8895 üzenetére
A DRU-val kapcsolatban, lehet azért vannak gyengébbek is közöttük mert ismerik a górékat, vagy csak azért írták be a nevük elé mert "menő". Engem meghívtak még az elején amikor kb 5en voltak, akkor úgy volt hogy elég csak jó játékosokat vesznekbe, nem mindenkit. A forumon elég rendes kérdőívet kellett kitölteni a jelentzőknek!
Ricco, az újaknak ez a mostani a normális pontozási rendszer, nem tudják hogy mi volt régen, max csak visszahalják, de tapasztalatk nincsen, így azért hogy kérik vissza a régit azért nem fognak panaszkodni. Ahogy MaciG képe is mutatja most is van olyan pálya ami jobban fizet mint ezelőtt.
Driftben tuti kapsz no ghost bonuszt! Ha nagyot csúszol akkor az több mint 1000 pontot jelenthet. Igaz hangáron ghost nélkül nehéz nagyot csúszni mert kerülgetni kell a kocsikat.
Ráérek én is
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #8891 üzenetére
Nem minden "DRU-s" keni jól. Én pl. pont ma vertem el (nem is kcsit) egy ilyen tagot serpentinen úgy ,hogy ő teli zsákkal ment nekem meg full üres volt. DE azért nogyon sok jó játékos van köztük.
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #8854 üzenetére
Igen, szerintem éppen ez a probléma. Azért Wanganozik mindenki, mert ott sok RP-t ad. Ha minden pálya legalább annyi RP-t adna, akkor nem csak az menne a szerveren. Szerintem.
-
Stig20
tag
válasz
Creative997 #8815 üzenetére
Hehe, csatlakoztam, de talán én leszek a legfiatalabb a club-ban.
-
Stig20
tag
válasz
Creative997 #8811 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy az IWIW profilok nem publikusak, vagyis ha valakinek nincs iwiw profilja akkor nem tudja megnézni a te profilodat. Úgyhogy sztem iwiw kilőve.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #8798 üzenetére
Igazad van! Na de hogy 600RP-t kapjak egy 3 körös b-road-ért az azért röhely!!!
Már csak 300-kőr és fullos lesz a fortém -
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #8728 üzenetére
"de szerencsére még találkoztam ilyennel."
akarom írni még nem találkoztam ilyennel -
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #8725 üzenetére
Akkor ha számol megnézed a host berakta-e ,és ha igen, kilépsz és csinálsz te
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #8710 üzenetére
szoval corvette-re csak acc+ , semmi mas?
-
PaJa1
őstag
válasz
Az RXemen acc a+ és grip f van, nem f+. A vette-n meg próbálgattam minden szir szart, de sehogy se volt jó ghost-on, azon próbálgattam. Hangárra bejön az acc a+, máshol még nem próbáltam, de lehet hogy ez lesz nekem a nyerő kombinácio.
Panamával is próbáltam a hangárt, igaz csak a teljesen alap, upgrade és balance mentes verzioval, az is jó, betonstabilan lehet vele menni a pálya szélén, sinte csak a gázzal is el lehet kormányozni egy egész körön át. Meg az tetszett benne, hogy mivel hátul a súly, ezért a szinte derékszögből is vissza lehet hozni, így nehéz vele megpördülni, tudom folytatni a driftet.
-
Creative997
őstag
válasz
RP-s kocsik közül abszolúte Panama a nyerő driften, utána sztem talán Stallion v Phoenix. Én még próbáltam Forte-val de az összkerekes és nehéz vele, én 1 misit csúsztam össze, de pl nepster majdnem 2-t
-
Geli
senior tag
válasz
Creative997 #8705 üzenetére
Ez a csodás játék, ahogy szépen összefossa magát. CTD vagy minek nevezitek ti
-
Geli
senior tag
válasz
Creative997 #8697 üzenetére
nyehehe...tessék mégegy
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: ProjectTorque.bin
Alkalmazásverzió: 0.8.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4850d09f
Hiba – modul neve: ProjectTorque.bin
Hiba – modul verziója: 0.8.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4850d09f
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 001a7d64
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 8cad
További információk 2: 08511dbef443b361b9d51d3b20775af9
További információk 3: ca5b
További információk 4: a26f0b2a66b8742856dd0e26bed597a0 -
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #8689 üzenetére
jajj,creativ,ne már,látod,hogy a béta kliens...
-
Húsleves
csendes tag
válasz
Creative997 #8689 üzenetére
THX
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #8673 üzenetére
Most már nekem sem fagyott le!
Már csak a 140 méteres ugás kell és a driving challengek!
A driving challenget is megcsinálnám csak nincs sárga kulcsom (volt kettő, de azokat elhasználtam!) A 140 méteres ugrást hol csináltad/tátok meg? -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #8669 üzenetére
de jó.. ma vagy holnap 36 vagyok..mármint AA-V és X.9999999 még 500k és AAA.. Az meg olyan 25 drift, vagyis15000 másodperc, és ..LOL
Na mind1, addig legalább győjthetem az RP-t ezerrel, hogy Phoenixemet és a Fortét befejezzem, és kipróbáljam..DE csak ha már fullosAddig "meglepetés", és csak van
Más, nekem is AMD/XP. CTD a patch óta nem volt, csak connection lost.. de abból ma reggel pl.3.. egymás után.. Aztán ami mostanában a legjellemzőbb, hogy nem tudok kilépni a játékból.. Azaz, ha kilépek egy szobából, onnan semmit nem csinál, a legkülönbözőbb variációkban semmit.. LOL Pl.:csak a kocsit látom forogni.. vagy az első két szobát, és nincs egér, vagy csak create room ablak ugrik fel. és nem történik semmi, stb..stb..
-
Húsleves
csendes tag
válasz
Creative997 #8663 üzenetére
Ha belegondolok akár még Porotherm 38as pincefal is lehetne
-
Húsleves
csendes tag
válasz
Creative997 #8661 üzenetére
-
Húsleves
csendes tag
válasz
Creative997 #8658 üzenetére
Építész
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #8636 üzenetére
Engem 3x dobtak ki tegnap! pannival egyszer sem!
Félnek a fortétol
Nagyon jó kis gép csúszkál kicsit de kiszámitható! Én szeretem!
ramihu: Csak lestem hogy a subid annyira lemaradt!!! -
vizibal
tag
válasz
Creative997 #8632 üzenetére
500-ból 2 kulcs az matematikailag sehogy nem jön ki
Már hogyne jönne: összeszámolod az 500-ban lévő nullákat, az pontosan 2. -
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #8632 üzenetére
De érdekes hogy a népek között ilyen nagy intervallumkülönbségek vannak a mérföldnél.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #8607 üzenetére
Benne vagyok!
-
vizibal
tag
válasz
Creative997 #8629 üzenetére
Hmmm, azt nem írták, hogy milyen mérföld. Kicsit utánanéztem Wikipédián: 1 magyar mérföld például ~8km
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #8626 üzenetére
maxra tuningolva 3.5-et gyorsul, tehát úgy mint a class 6-osok, csak végsebességben marad el, de ezt az ótót úgyis kanyargós mapra érdemes használni leginkább (mud, serpentine, construction, pár circuit és tokyo, stb)
-
ramihu
tag
válasz
Creative997 #8623 üzenetére
Én nem szidtam, csak megállapítottam hogy attól függetlenül hogy skoda favorit, baromi jól gyorsul.
(nekem ez már örökre skoda favorit 135 glx marad)
-
MaciG
addikt
válasz
Jah kéne már
Én már egyszer arra is gondoltam, hogy kéne egy magyar bajnokságot (ligát) rendezni. Ugyanúgy menne mint a liga csak mondjuk alap class6-os verdákkal (az már szinte mindenkinek van) és csak magyarok. Minden héten egy vagy két meccs, csak nyáron nem nagyon lehet összereakni, mert ugye nyaralások,stb. Meg az kell hozzá ,hogy aki jelentkezik az le is tolja a futamokat, mert ligán elég sokan lexarták
(nyilván nem azokra gondolok akik 1-2 futamot kihagytak egyébb okok miatt)
-
csaba0223
senior tag
válasz
Én is benne vok
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Én benne vok!!!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #8579 üzenetére
Nekem is van már Forte-m!
Nem igazán találom a jó beálításokat. Kanyarban csúszik 4 kerékkel mint a franc. -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #8597 üzenetére
rúkival is meg lehet játszani innox biszibizgentyű nélkül is a 10 kört. Ha van szélárnyékod akkor úgy könnyebb, a lényeg hogy SPÓROLÓSAN (szélárnyékban félgázon is beéred az előtted haladót, igaz tovább tart de kevesebbet fogyaszt a gép) nyomjad a gázt minél magasabb fokozatban.
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #8591 üzenetére
Tettem rá egy acc A+ és egy aero F+ balancot, grip nem nagyon kell rá.
-
Húsleves
csendes tag
válasz
Creative997 #8585 üzenetére
Szia!.Amúgy, a phoebus szerver az miért üres mindig??..A többi meg full tele...
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #8585 üzenetére
Akkot te jó sokat fényképezel ,mert nekem csak 3,8 GB
jah és nekem van Fortem
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #8575 üzenetére
Dani majd ha full lessz a vette-m meg neked is a panni majd megyünk egy versenyt legyürlek megeszlek reggelire.
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #8571 üzenetére
egyre jobban érzem,hogy meg kell vennem...
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #8569 üzenetére
Jó kocsi nagyon, engem épp az előbb próbált meg bealázni egy serpentinen, éles küzdelem volt, de szokás szerint alulmaradt
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #8534 üzenetére
Ezt a kulcsos témát én sem vágom...majd minden race után jönnek a piros kulcsok, de a sárgából még csak egyet kaptam, pedig bőven mentem a héten 1500 fölött...
Meg ugrattam (estem 156 métert) -
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #8525 üzenetére
De igen 75mérföldenként jár de csak négy fér elvagy 5 ha jól tudom! ha nem csinálod meg a missönöket akkor elvesznek a kulcsok amik nem fértek el!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #8515 üzenetére
Kiváncsian várom!!!
-
Coyot
őstag
válasz
Creative997 #8503 üzenetére
A legjobb ami nekem ma tetszett, wanga semmi korlát, belépek mindenkistallionnal van, mondom hátha nem rugnak ki maradok....
jött még egy panama de nálam kicsit kisebb volt, megpakoltam backpakkel, mondom tutira nyrejek akkor dől a lé, voltunk már így 5en csodálkoztam is hogy nem rugott még ki, mire a viszaszámolás utolsó 5másodpercében a szobagazda átváltott a fullos panamájára és nyomottt egy pipát,kbá 10 secet vert így is rám...
nah ez mekkora köcsögség már, jobb lenne ha visszaszámolásnál már nemlehetne változtatni -
Kommy
veterán
válasz
Creative997 #8472 üzenetére
Úgy csináltam meg hogy végig nitróztam (1-es nitró) az egyenest bp-be volt még 15% keverék meg 10% tapadás, és panamával ami motor és kaszni csak lvl3-as többi maxon, meg ha minden igaz akkor a rövid váltóval és kb 172 mph körül ugrott el
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #8472 üzenetére
nekem csak120 m ugrik ott!
-
mazda626
addikt
válasz
Creative997 #8468 üzenetére
Általános PR duma sajnos.
Ha ma bejelentenek valamit, a fícsőrlistának megmarad a 10%-a. A többi mese habbal.TUdsz dobni linket a szeptemberi patchről? Aerian nem találom.
-
ramihu
tag
válasz
Creative997 #8463 üzenetére
Már előre rettegek!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #8390 üzenetére
-
Jankó7
csendes tag
válasz
Creative997 #8283 üzenetére
Birizgáltam a hangerő csúszkákat, az sem jött be. Majd reseteltem ahogy mondtad, de az sem járt eredménnyel.
Mindenesetre köszönöm a segítségeteket, de ha van még ötletetek, nyugodtan írjatok.
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #8276 üzenetére
a Forte az melyik?nem talalkoztam még vele. Hát inkábbc sak igy funnolgatok... nem versenyzek komolyan vagy ilyesmi de néha betévedek. a quadro bejött amikor teszteltem de nem tom megéri e vagyihogy ilyen 80ezres kategben nincs -e jöbb ( csak RPskedek és a 4 kerékhajtás bejön)
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #8185 üzenetére
Nekem a 350-volt a max mindenféle BP-vel
meg balanszal
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #8181 üzenetére
Köszi valóban ez volt a gond!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #8181 üzenetére
ÁMEN!
A szaros kis panama A-s balace-al 292-6, T+-os 324-28, csajjal 346.. és ha van 4-es nitród... Akár a laprekordra is ráhajthatsz!(ja neem.. RP-ért nneemm.. csak kicsi AP-ért..fak)
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #8061 üzenetére
Hát igen lehetne sok kis apróságot becsemépszni a játékba de már így is többet kapunk mint amit valaha is reméltem! Egy ilyen játék ingyért az azért nem semmi!!! Köszönet érte!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #8059 üzenetére
Szerintem tökmindegy milyen arany vagy bronz vagy ezüst! az a lényeg hogy meg legyen!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #8018 üzenetére
Sztem majd hétfön lesz belőle valami hogy ne tudjunk jáccani hét végén
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #7992 üzenetére
Az a baj hogy szinte semilyen event nincs
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #7938 üzenetére
A google-ben keress rá a hirens boot cd nevü program válogatásra, az tartalmazza a memtest nevü progit. Nagyon 1xű, az egészet kiírod egy cd-re, a cd-ről bootoltatod a géped a listából ki választod a memtest-et és hagyod végigfutni. Memória mennyiségtől függ hogy mennyi idő alatt fog végezni. Ha megjelennek piros feliratok teszt közben akkor hibás a ramod. Pluszban azt kell figyelned hogy a PASS feliratnál hanyas szám van ki írva mert az jelzi hányszor futott végig a teszt. Értelemszerűen ha 1-est látsz akkor már végigvizsgálta 1x az egészet, tehát kikapcsolhatod a gépet. Ezt azért írtam le ilyen hosszan mert már járt úgy valaki hogy várt mikor írja ki a progi hogy vége a tesztnek, (de mivel ez végtelenre van állítva így mindig előrről kezdi az egészet) és csak várt, és várt, 3napig futtatta mire jól megunta.
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #7938 üzenetére
Egyébként most kaptam üzit invictustól hogy amiért segítek nekik hogy elküldtem a fájlokat, legalább arra méltatnak, hogy válazolnak ha találnak valamit
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #7918 üzenetére
Jut eszembe a hangkari drivert is cseréltem a vidiével együtt pénteken azóta egyszer volt hogy kirakott!
nálam kicsit meg van kutyulva mert a vidi karinak is van hangja ahoz is külön driver szal 3 driver csere segített!
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Creative997 #7918 üzenetére
Ha jól tudom elég sokan feltételezik, hogy nem a VGA driver/Directx miatt fagy ki általában, hanem a hangok generálásánál /lejátszásánál van valami hiba... Legtöbb CTD ütközés esetén következik be (fal/másik kocsi érintése/tábla/borulás/alagút stb.) és ekkor jól hallhatóan be is "akad" a hang... - a CTD aránya emiatt lehet magasabb CTFben és explorerben)
Szóval próbáld meg még az audioért felelős drivert cserélgetni/frissíteni, háta megoldja. -
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #7906 üzenetére
bocs, diag.log
-
Coyot
őstag
válasz
Creative997 #7904 üzenetére
akik sok ctd-t kaptok milyen hálózaton keresztül éreitek el a netet?
mert nekem itt a koliba dobál csak ki, és mindnki mást is, azt tudninkell h itt brrutáls adatforgalom van, rengeteg vlan meg minden.
otthon a sima adsl emmel meg nem ctd-zik, és sok más havernak sem... -
Target78hu
aktív tag
válasz
Creative997 #7773 üzenetére
Egyéni dolog kinek melyik járgány fekszik ,de nálam:
-Spiedo Forte se drift se race se semmire nem jó ,lehet, sőt biztos balaszok kellenek rá ,de ha már alapból olyan amilyen a viselkedése..nem eröltettem
-Cracer és Destroyer fel lett emelve magasabbra ,de nem tom miért ?(nem igazán tetszetős)
-Ponyt elvből nem próbáltam sorry ,de sok negatív élmény füződik hozzá s a tulajdonosaikhoz
-RX8 meg úgyis ap-s lesz mókának elmegy
-totoya 2000gt szép ,de nem olyan élvezet kordában tartani mint a 2 terepjárót meg a phoenixet+corollát...
-sima pt ben a phoenix és corolla "megfogható" ,de bétában már nem az igazi
Többit nem próbálgattam már.A béta tesztnél az volt a gond ,hogy igen kevesen voltak 1xre és ,ha ilyen létszámnál is ennyi bug jött elő mi lessz majd 100+ főnél? Meg lehet nem számoltak ennyi jelentéssel és behavaztak.Túl sok újítást raktak be talán ,ami persze szép munka meg minden ,de hogy jól is klaffoljon együtt ...
-This is not bug! This is feature!And this is pétéééé-
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #7766 üzenetére
Én már a Live-on is láttam két LEGEND-et!
És mi az amikor a BP-ben INVICTUS felirat van? -
mackosajt
addikt
válasz
Creative997 #7773 üzenetére
bug.
páran jelentettük is. -
mackosajt
addikt
válasz
Creative997 #7770 üzenetére
dikkmá, én is.
sokat csacsogok. -
mackosajt
addikt
válasz
Creative997 #7767 üzenetére
Target-nak nagyon nem jött be a Forte.
Én ki sem próbáltam még.Kár, ha csak ennyi az OB is.
Vagy csak tele lett a hócipőjük a rengeteg reporttal. -
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #7769 üzenetére
dzsá, kvázi-tag lettem
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Creative997 #7759 üzenetére
Gratula!
Átéltem 1x én is milen a "csúcson" lenni ,a tökyó hájgvéjen destroyerrel 1 pár mp ig world recorder voltamTegnapi fagyás orgia mellett azért megtapasztaltam ,hogy milyen sokan a hangár pályán sliderezni - olyan szépen lekoccolják(elqrják) a nehezen szerzett pontokat öröm volt nézni
A szobában meg lehetne pl fix kamera és sorban(akár 2 sorban) egymás mellé a kocsikat ,mert így nem igazán kivehető melyik verda ,kihez tartozik max nyomkodom a forgatás gombot.. A cset dolgot is nehezen szokom meg ,pedig már szerteszét szineztem meg minden ,de nagyon kicsi lesz az esélye így ,hogy spant talál a jómunkásjátékos ,mert nincs idő társalogni (SE) /egyszóval személytelenné válik/! Tudom ,ha nem tetszik akkor=hanya-ganya ,meg ne fikázzam mások munkáját ,ha nem tudok jobbat-ez szimplán 1 vélemény!
Valaki már 2-3 freeze után shift+del kombót eszközli ,én még kitartok 1 ideig ,max megyek a többiekkel más gaméban lámulni..
De tényleg néha jó kikapcsolódás 8 óra gálya után a pt(most még!) ,sőt ha összefutok jófej külföldiekkel is,akikkel jókat mérközhetek és TÁRSALOGHATOK/ismerkedhetek ,me' ugye épp az a lényeg ,hogy emberekkel játszok s nem szkriptelt botok ellen.Gridet vártam ,de az CSAK szép lett szvsz-persze kinek a pap kinek a paplan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Mini-ITX
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest