Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
Addig nincs probláma amíg nem megy a rating de ha kilépsz számoláskor akkor a köv. versenyen levon,legalábbis régen így volt.Tegnap párszor előfordult hogy beléptem és már számolt is így hogy nézzem meg kinek mije van én meg nem is tudtam ugye berakni semmit,így kiléptem.Szerintem ez így gázos.
-
Creative997
őstag
Ja csak nem mindig figyelek árgus szemekkel
de szerencsére még találkoztam ilyennel.Hát nem vagyok egy nagy drifter, jobban megy sokkal race-ben, de fejlődőképes vagyok
ma úgy kezdtem hogy 1 misi, majd haladtam fel és jelenleg 2,1-nél járok és lesz még több, mert sokat rontok. A legjobb csúszás amivel megnyertem mindenki előtt az egyik futamot a legvégén az kb 550k volt. Tudom hogy ti többet tudtok, de nekem ez boldogság 
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de szerencsére még találkoztam ilyennel.
ma úgy kezdtem hogy 1 misi, majd haladtam fel és jelenleg 2,1-nél járok és lesz még több, mert sokat rontok. A legjobb csúszás amivel megnyertem mindenki előtt az egyik futamot a legvégén az kb 550k volt. Tudom hogy ti többet tudtok, de nekem ez boldogság