Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Jaja. Hasonló a szitu csak pályával. Van egy alap beállításom, van egy csak wanganraszerintem sokan vagyunk így ezzel, meg nekem van egy csak b-roadra
belépek egy szörkites pályára, ott eltöltök vagy 5 percet mire elindul, közben ráérek megnézni kinek milyen kocsija van, milyen szinten, milyen bp, anyja neve, sz.ig.szám, stb
Már mindenki redin van csak a leader nem, de mielőtt elindítaná gyorsan átvált wanganra és leveri a mezőnyt. Hát baxus, én legalább amikor pályát váltok vagy megmondom, vagy megkérdezem vagy várok még vagy 1-2 percet hogy észrevegyék, nem ilyen sunyi módon teszem
-
Dr. Romano
veterán
...csak miért ebben a játékban...
Mert ez autós játék (pl. az NFS U2-ben is volt csajszi ha jól emlékszem)...és miért pont ő...
Inkább ő, mint a MaciG által említett kigyúrt állatNah, Ricco asszem elmondta a lényegét a dolognak!
Egyébként ma már így működnek a reklámok is, ha valamit el kell adni fériaknak, akkor abban biztosan látható egy csinibaba (mivel a férfi a fa... orra után
) és mivel PT-t is inkább a hímnemű egyedek játszák, ezért ide is kell egy!!!
Mindenesetre büszkék lehetünk hogy egy PC-s játékban feltűnik egy magyar személy! Szeritntem ilyen még nem volt... -
Lui76
őstag
Hát nemtom TA-t én is csak kormánnyal nyomom,de nem megy többet.
Most végre lett volna egy esélyem már kb 8. voltam de a 7. körben befagyott vagy mi és nem emelkedett a körszám. majd pár perc múlva Loginablakig kivágott.
Meg néha a nyakukon vagyok mégis abbamarad a szélárnyék és kész lemaradok... -
msgt.fubar
senior tag
-
erdol
senior tag
Hát amennyit mentem vele azért pénzkidobás volt megvenni,de nem biztos hogy neked sem tetszene.Ha visszaolvasol akkor megtudhatsz mindent a jó és rossz tulajdonságairól.Intimet én sem vettem még.
Hoppá,hála a PT-nek fanatikus tag lettem.Meg persze a játékban is fanatikus vagyok.Azért az megdöbbentő hogy már 250 óra felett nyomtam vele és gondolom vannak akik sokkal többet is.
-
Creative997
őstag
Ha sokat nyomulsz a TA-n akkor érdemes megvenned a Pro-t, szerintem, de ez szubjektív, nekem nagyon bejött, jobban irányítható számomra mint a rookie, meg nem rángat annyira, viszont rosszabb a fék, tehát jóval előbb kell fékezni.
Ha viszont a többi versenytípusban májerkedsz, akkor gyűjts Panamara, habár arra még rengeteget kell gyűjteni, hogy feltúrd, kb még 600k rp-be
kerül a tuning asszem (balance, optikai tuning nélkül) ami jelenleg elérhető, mert a 4-es szintű cuccok AA szinttől vannak
Tömören ennyi, válassz -
erdol
senior tag
Menj párat és meglátod bejön-e.Van akinek tetszik van akinek nem.Taktikázni nem lehet a benyával 10 kör mindenképpen,ha van draftpartnered jól mész ha nincs akkor esélytelen vagy azokkal akik így mennek.Kevesebb az idióta de itt is van.Nekem nem tetszik de ez csak az én véleményem.
-
DeepDish
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged