Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Felbaxnak a szobák!! Vagy csak wangan van kilökős hülyegyerekekkel vagy chatelős vagy class 1-es, órák óta nem tudtam menni csak pár értelmes versenyt.

Gondoltam kipróbálom azt a highway driftet vagy miazistent, az új tokyos pályát. Fél óra alatt sikerült beszédülnie valakinek addig vagy 2 doboz cigi és fél üveg whisky
, jó végre elindul, juppé. Erre mi van?? Beadja nekem a City Tour 1 Reverse pályát, térkép nélkül. Faxa, chatelek a gyerekkel hogy mi van, ő is jót röhög. Jól van, legalább megnézem hogy milyen időt megyek itt, mert még úgyse voltam, De a 3. körömben vettem észre hogy még mindig az elsőt tolom. 3. bug is megvan. Lépnék ki mert így nincs értelme, hát mi jön? CTD
Gondoltam bedobom ezt a sztorit
Új hozzászólás Aktív témák

- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, jó végre elindul, juppé. Erre mi van?? Beadja nekem a City Tour 1 Reverse pályát, térkép nélkül. Faxa, chatelek a gyerekkel hogy mi van, ő is jót röhög. Jól van, legalább megnézem hogy milyen időt megyek itt, mert még úgyse voltam, De a 3. körömben vettem észre hogy még mindig az elsőt tolom. 3. bug is megvan. Lépnék ki mert így nincs értelme, hát mi jön? CTD