Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
vizibal #8630 üzenetére
Végül is tök mindegy milyen mérföld, 500-ból 2 kulcs az matematikailag sehogy nem jön ki
Nem tudom hogy milyen mérföldet szabtak meg, de valószínűleg a kulcsok megadását is ahhoz szabták (elvileg 75), tehát 500-nál kellett volna kapnom eddig 6 kulcsot, nem kettőt
vagy lehet osztják 3-mal?
-
PaJa1
őstag
válasz
vizibal #7241 üzenetére
jaja, olyan mintha 1 másik karakter vinnél tovább ami ott kezdtél ahol átmásolták a normált. A 2 account nincs 1másra hatással.
Sylar, meg midnenki másnak: Az arcade az tényleg arcade mostmár, szóval nagyon komolytalan, nem is tudom hogy mire jó az a mód, maximum pályákat betanulni, kb 10% vezetési tudásra van ott szükség.
A szimulation mód a mostani VS megfelője. Drifthez 1 kicsit kezesebb irányítás társul. -
kiskandur
csendes tag
válasz
vizibal #5975 üzenetére
2 patchel ezelött tökéletesen üzemelt a szélárnyék, szóval nemtudom...én is szoftveres problémára gondoltam...a hiba oka: PT...
Még amikor kezdtem, a Kawás korszakomban flegmán maxra húztam az összes beállítást (én naív), és meglepődve tapasztaltam hogy hiába a 4mag, bizony kevéske lesz az msi nx8600gt...
ram-al okés vagyok, 2x1gb corsair 800 dual-ba kötve
... a deszka pedig egy mezei gigabyte p35c-ds3r, hogy lehessen bővíteni, de már így is ráment a gatyám...
Szó mi szó, egy alapos sysellenőrzés és megint lehet aszfaltot szaggatni -
MaciG
addikt
válasz
vizibal #5840 üzenetére
Én feljutottam a top 3-ba medusán, ott írta a nevem mikor töltött a map, de kb 5-6 óráig voltam ott aztán megjöttek a vadállatok
De amúgy nem lehetetlen, "fullos" panama kell hozzá meg bp, 4-es nitróval meg egy acc girl. ÉS ha "biztos" vagy benne hogy feljutsz akkor megéri az acc girl-t megvenni 3 napra.
Majd még várok pár napot ,azt megyek ott megint és ha netán véletlen
sikerűlne felzárkóznom akkor veszek egy acc girl-t
-
e=mc²
őstag
válasz
vizibal #5834 üzenetére
En azt vettem eszre, hogy ha ketten mentek draftolva, es utolertek vkit, akkor az zavar be a szelarnyeknak, mert ugy veszi, minthao lenne az aki eddig te voltal. Tok mind1, hogy lekorozott, vagy versenyben levo emberke, de ha megelozod, akkor a mogotted levonek el fog tunni a te szelarnyekod, es a leelozottnek jelenik meg. Es igy tovabb.
-
PepeDon
tag
válasz
vizibal #5682 üzenetére
A 22:30 még pont jó idő, később már kicsit necces (fellövik a pizsit
). Nem, nem arról van szó, másnap lehet dolgom lesz. Legyen 22:15-től 22:45-ig gyülekező. A szokásos ph szobanév prohardver jelszóval. Úgyis lesz 1-2 emberke, akit fel kell venni a listába, addig azt meg lehet oldani.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
vizibal #5555 üzenetére
Hello
De hogy lehet szavazni??És mi van ha valaki a döntöbe van??Vagy azt ki és hogy választják ki???Ja és hol lehet szavazni:?Már szavaztam de meg akarom nézni,hogy eddig kik és hogy mien profillal indulnak!!tudsz küldeni egy linket az Ae forumbol,hogy hol van pontosan!!:?
Bocsa fogalmazásért remélem megérted!!
Üdv: Kisa -
PepeDon
tag
válasz
vizibal #5291 üzenetére
140ért se vitte senki, így meg biztosan nem kell (egy darabig
). Inkább egy jó kis Panama.
Azzal lett elcseszve, hogy a TA pro túl jó. Meg össz-vissz 1 pályán lehet menni vele. Ha lenne 3-4 pálya, és mindegyiken más-más taktika kellene a sikerhez (jó persze a szerencsét nem számolva), akkor talán megérni (illetve, ha lesz több pálya, akkor fogja megérni).
Addig viszont csak a "gazdagok" játékszere lesz. -
MaciG
addikt
válasz
vizibal #5184 üzenetére
A mostani 2 class 6-os verda között kb. akkora teljesítménybeli külömbség lesz mint ami most van a harpoon és rx7 közt
Én erősen gondolkozom azon, hogy beruházok egy chorvettre, ennek oka az, hogy ha gyors autód van akkor a legtöbb szobából kidobnak, ha meg bemész egy olyanba hogy "fast car" az meg ált. az aktuális legjobb verdákkal van tele és oda kell a craft hogy fel tudd venni velük a versenyt
-
PaJa1
őstag
válasz
vizibal #5172 üzenetére
igazából csak 1 GM... Krash kb csinált 1 hetes képbeküldős cucot és kész... írni sem lehetett neki az elmaradt ajándékokkal kapcsolatban...Más játékban teljes állású GM ezért fest úgy hogy tojt a PTre. Áprilisban új tejjes állású GM érkezik
bízzunk a legjobbakban.
A díjazás azért változott mert tárgyat sokkal gyorsabban lehet ajándékozni mint RPt. már több mint 100 hsz érkezett szóval ez sok időt spórol GMnekMindenki jobban jár a dupla RPs cumóval
Ricco, néphülyíteni nem szoktam!
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
vizibal #4957 üzenetére
Xfire-ről semmit nem tudni, GS-ek e tudnak semmit a fórum szerint.
Jó, egy picit túl erősen általánosítottam az előbb.
Tudom, hogy a GS szerepkör önként vállalt és nem kapnak érte semmit, sőt ők is ugyanolyan emberek mint mi, de jópárszor a viselkedésük felháborító tud lenni. Persze van sok kivétel is, akikkel sose volt semmi gond."Ha kulturáltan közlöd velük a problémádat, várhatóan ők is korrektek lesznek veled szemben."
Ez sajnos nem mindig igaz...
Itt egy nagyon jó ellenpélda erre: Múltkori ctf-es eventtel kapcsolatban voltak súlyosabb problémák a szervezés körül. (nem a megfelelő időben kezdődött (jóval korábban), lehetetlen volt bejutni stb.) RC kingnek (aki szervezte) többen próbáltak javaslatot mondani (kultúráltan!), hogy legközelebb hogyan lenne érdemes csinálnia, de sokszor hasonló dolgokat írt, hogy ő gs-ként jobban tudja a dolgokat és nem a többiek feleadata megmondani, hogy neki mit kell tenni és mit nem és ezzel le is zárta a párbeszédet. Nem fogadta el az építőjellegű kritikákat sem...
(lehet, rossz napja volt csak, de akkor se kéne ilyen lekezelően beszélni azokkal, akiket pont segítenie kellene, ha nem képes rá, akkor nem kötelező GSnek lennie)Fórumra is igaz, hogy sokszor egy-egy GS/GM picit lekezelő a többiekkel.
Jópárszor problémánál/segítségkérésnél hülyének nézik a játékost. (néha indokolt is lenne, de akkor sem az a megoldás, hogy hülyének kell őt nézni)Főleg a speedbugra volt ez igaz, hiába írták be fórumba a játékosok sokszor, hogy tényleg létezik a bug, a válasz mindig az volt, hogy az illető nem tud vezetni/rossz íveket használ stb. magyarul hülyének nézték a játékost, ahelyett, hogy tényleg megnézték volna, hogy létezik-e ez a hiba. emiatt van az, hogy sajnos az Invictus is elég későn tudta meg, hogy van speedbug. Ahelyett, hogy segítették volna a játékfejlődését GS/GMek inkább sikerült hátráltatni.
Ha csak egy ember küldött volna ezzel infót, akkor talán megérteném (akkor se így kéne reagálniuk, hanem megnézni, hogy mi okozta a gondot), de nagyon sok jelentés érkezett ezzel kapcsolatban, így nem tudom, hogyan tudták ezt a gondot nem észrevenni/kivizsgálni.Szóval, ha valaki vállal egy pozíciót, akkor azt próbálja meg kötelességtudóan és lelkiismeretesen betölteni, ha nem tudja, akkor meg mondjon le róla.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
vizibal #4865 üzenetére
Ha login képernyőn van azt is simán számolja.
Láttam valamely magyarnak a statját, aki az utóbbi héten "175 órát játszott"
(nevét meg nem mondom, mivel az xfire jelenlegi állapota döglött)
Kicsit ellentmondásos, mivel egy hét 168 órából áll. Szóval valaki többgépen is futtatja éjjel-nappal.
Ha jól emlékszem simán elég a 45+ órás feltételnek teljesülnie, ahhoz kisorsolhassanak. -
PepeDon
tag
válasz
vizibal #4862 üzenetére
Én felraktam az xfire-t, de idegesített állandóan, mikor bejelentkezett valaki, meg különben se foglalja a memóriát csak úgy
. Így kb egyszer se indítottam el
, mikor játszottam. Különben láttam egy páran trükköztek. Ugyebár az xfire, csak azt látja, hogy te belépsz a játékba, de azt már nem tudja, hogy játszol-e. Sok egyszemélyes kódos szoba van mostanság
. Egyszerűen csalnak, elindítja a játékot csinál egy szobát, lekódolja és vagy hagyja csak futni a játékot, vagy lerakja asztalra és közbe azt csinál amit akar.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
vizibal #4842 üzenetére
Kisvardai és vizibal ötletéből kiindulva:
A host minden futamnál beállítana egy kezdő időpontot az adott pályához.
pl.: 14:00
Ami a futamban 1 perc lenne, az a PT-ben egy órányi időt jelentene.
Így lassan, de folyamatosan változna a napszak.
(egy 24 perces futam esetén pont egy napnyi idő telne el. Tehát volt napkelte-napközben-napnyugta-éjszakai vezetés ciklus, nagyon hangulatos lenne)Persze kérdés, hogy grafikailag megoldható-e, és mennyire kéne ehhez átírni a játék alapvető részeit.
Ha lenne (véletlenszerű) dinamikusan változó időjárás, az lenne a hab a tortán. (havazás, eső, köd stb.) Persze mindig különböző intenzítású (és opciónálisan ki/bekapcsolható lenne a nagyobb versenyek miatt)
Éjszaka sűrű havazásban kezdődő verseny, melynek végén, szikrázó napsütés lenne.Vannak ám ötleteim
De ezeket megvalósítani hosszú-hosszú időbe telne, ha megvalósulnak is
-
PaJa1
őstag
válasz
vizibal #4832 üzenetére
Jah
Kb 18an vagyunk akik fel tudunk menni a teszt szerverre. Plusz persze a fejlesztők. Általában jó ha van valaki a szerveren. YIMen néha megdumáljuk hogy akkor megyünk, vagy ha látok valakit akkor szólunk neki hogy megyek...
Ha csak 1 RPs autó jön akkor lehet hogy 2 APs lesz
-
kisvardai
tag
válasz
vizibal #4790 üzenetére
azt nem tudod hogy az e-mailos AP szerzés azt mikor zárják le mert én már régen megcsináltam!!!!!!ja és majd fogok rendezni kezdő auto versenyt és akárki jöhet de csak magyarok!!!!!szeretném ha vagy 15 en kezdenénk és az elején az 1 ső 3 om jut előrébb utánna is az 1 ső 3 om utánna meg csak az 1 ső 2 ő és akkor kiirnánk ide a győztest!!!!nem tudok AP adni érte de jó lehetne aki nyerne!!!
-
Stig20
tag
válasz
vizibal #4782 üzenetére
Final Race
When: Saturday 03/15 (3pm PST | 11pm GMT | 11am 3/15 AEDT)
Where: Server - Pheobus
Lobby – Thunder Alley
Room – California 49'er Finals
Password - will be sent to finalists within 24hrs an In-Game Message after the 7th Qualifying race
Track – Thunder Alley
Length - 1 races/15 laps
Rules – license C,B,A
Most veszem észre hogy pont veled voltam a 4.-ik fordulóban.
Hát jól lemaradtam tőled... -
MaciG
addikt
-
PepeDon
tag
válasz
vizibal #4383 üzenetére
Öreg nem figyéltél: "...mikor játszom..." .
Egyébként mindig megy a tűzfal. Tűzfal (kaspersky) tanuló módba még ki is engedné, de én annyira nem csökkentem a képességeit. (tanuló - vagy mi a szösz a neve - sose kérdez meg dolgokat csak 1x. én meg van hogy engedem az adfolyamot, van hogy nem.) Azért csak a másik módba használom. Így viszont minden egyes csatlakozást külön kell engedélyezni. Tehát mikor belépek egy szobába, akkor egyesével dobálja a szoba tagjainak ip-jét, hogy kihez akarok csatlakozni.
Az elején engedélyeztem a játék exe-jét, de rögtön utána elkezdte kérdezgetni a xxxx.des kiterjesztésű fájlokat is. Na akkor kapcsoltam ki. Így ha PT akkor tűzfal off. Sok államtitok nincs a gépen, hogy feltörjék, ha meg kilépek a játékból visszakapcsolom a tűzfalat. A múltkor is feldobott valami ablakot, hogy msn exploit ......, amit már magától tiltott is le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged