Hirdetés
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
SSP33DY
üzenetére
az a lényeg hogy combo-ban kell gyűjteni azokat amik a pályán vannak, 3asával. pl 3 piros egymás után az 1 combo, aztán 3 valami más, pl kék vagy sárga, stb. Comboban többet ad. Van még gumi, mágnes, iránytű, kérdőjel is. Ezeket comboban gyűjtve sokat ad, csak ezekből kevesebb van. A mágnest azt a végefelé érdemes gyűjteni mert ha felszeded mindent magához vonz és nem tudsz combózni. A kérdőjelekben "meglepetések" vannak, de ezeket is később érdemes felszedni mert lehet hátrányos dolog benne (pl mágnes vagy eldobja a kocsidat a p*csába, ellentétes kormányzás, etc), de ezekért kapod a legtöbb pontot. Innentől kezdve úgy taktikázol ahogy akarsz. Patch előtt mindenféle szorzó nélkül a maxom kb 2700 pont volt és kaptam érte 17k rp/xp-t (113 itemet gyűjtöttem majdnem mind comboban).
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj MCHOSE V9 Turbo
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.11.23. -ig - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64 GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az a lényeg hogy combo-ban kell gyűjteni azokat amik a pályán vannak, 3asával. pl 3 piros egymás után az 1 combo, aztán 3 valami más, pl kék vagy sárga, stb. Comboban többet ad. Van még gumi, mágnes, iránytű, kérdőjel is. Ezeket comboban gyűjtve sokat ad, csak ezekből kevesebb van. A mágnest azt a végefelé érdemes gyűjteni mert ha felszeded mindent magához vonz és nem tudsz combózni. A kérdőjelekben "meglepetések" vannak, de ezeket is később érdemes felszedni mert lehet hátrányos dolog benne (pl mágnes vagy eldobja a kocsidat a p*csába, ellentétes kormányzás, etc), de ezekért kapod a legtöbb pontot. Innentől kezdve úgy taktikázol ahogy akarsz. Patch előtt mindenféle szorzó nélkül a maxom kb 2700 pont volt és kaptam érte 17k rp/xp-t (113 itemet gyűjtöttem majdnem mind comboban).