- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Igen, egyszerűen nem kívánta a netem. Amikor elrajtoltunk akkor beakadt és mire el tudtam indulni addigra már előttem jártatok 100 lábbal kb (habár így is 2. lettem
)
Tudom h nem verhetetlen, ma játszottunk vele, csináltam |3G|-s szobát class5el és Touge-n megvertem, habár utána ott volt a top2ben mindig. -
Creative997
őstag
Na jó megverte a Zonda, de az lett volna a meglepetés ha nem a Zonda F nyer, nem egy kategória a két kocsi, a Zonda magasabb szinten mozog, az Enzo, SLR, Murciélago, Maserati MC12, Veyron, Koenigsegg, Carrera GT, stb. köreiben
Stig: nem csoda h nagy a vita, minden autógyár a Nürburgring Nordschleife szakaszához méri a kocsiját, az az etalon.
-
PaJa1
őstag
100 mph alatt ghost mode van TAban.
Frank eventje, hát FÁKK. 3. letem végül.
Erölködve tudok menni 1.10et nitro nélkül. De a döntőben csak 12-k siekrültek... Az első 3 körben semmit nem láttam, csak érzésből fékeztem meg kanyarodtam. A játékosok neve kitakart mindent. Ja és persze hogy a leghátsó helyről kezdek... Pech. Pedig kellett volna megint ajándék auto. -
Plokijuma
aktív tag
-
Plokijuma
aktív tag
Ha Euro-ligafutamra készülsz, akkor itt valami gyanús:
Nem hinném, hogy a szabályos liga beállításokkal mented a kört:
Kérlek ellenőrizd:
- stock autó - azaz nem lehet a kocsin semmilyen upgrade fent.
- Nincs backpack
- Nincs acc.girlHa mégis így mentél, akkor vedd semmisnek ezt a bejegyzést.
-
-
Razin
csendes tag
szoval Vista, igy mar mas a leanyzo fekvese
bocsi eppen irtam mikor jottek a valaszok. Vistat csak 2 napig hasznaltam, tele volt kompatibilitasi hibaval, ugyhogy ehhez nemtok hozzaszolni
inkabb ajanlom az 64 bites Xp-t, lehet nem annyira szep mint a Vista, de stabilabb, es nagyon gyors
max nem magyar...
-
Geli
senior tag
proc 25fok, vga se meleg, legújabb driver. semmi mással nincs baj, sose fagyott még ki semmi, csak ez a xar. ami meg az új "patch" óta van az már kritikan aluli. nem is jatszok vele, (mivel nem tudok...) naponta egyszer megpróbálom hátha kijavitottak,de semmi változás...
Hali Speedy! Mindjárt válaszolok mindenre,csak kajálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távcső topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- BMW topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged