- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85 #27749 üzenetére
Fontos!
Tapasztaltam ma és nem elöször azt hogy gyanus dolgok vannak itt a LevelR-ben!
Nem csalás nem ámitás de mégis gyanus dologra figyeltem fel.Teperek kis Class1 fulra tuningolt autommal a Svéd pályán elötem teper "GellerAudi" majd egy hajtű után hosszu egyenes jön mondom nyomok egy kis "nyitrot oszt" megelözöm,aha persze Ő is nyomot neki valoszinűleg mert mint akit puskábol löttek ki vagy 200 métere eltávolodot.Na mondom jól van biztos Piros nitroja van az jobban keni neki inkább ugy döntöttem mögöte szlalomozok és megprobálom idegesiteni hátha elhasználja és akkor nyert ügyem van.Pesze ez nem jött össze sőt az utolsó kör célegyenesnél tövig nyomttam a nitrot de odasem bagozot rá ö is nyomta neki de Ő apám mint akit lökhajtással tolnának.Na mondom megkukintom már mi van az ipsénél hogy igy keni neki.....És ezt most igy higyétek el nekem SEMMI!!Mondom magamban mi van???De nem hogy nitro a TRUNK-ban vagy valami de még tuning sem volt a verdán ugy ahogy kicsuszan a Shopbol fapadosan repül mint az álat???Na mondom itt nekem valami büzlik ez itt nemstimmel....Ti értitek ezt vagy van rá logikus magyarázat?U.I:Azt hol lehet beálitani,hogy lássam ha valaki Nitrozik?Mert én csak abbol veszem észre ha valaki vesszetül elkezd gyorsulni de alpbol nem látok semmit.
-
PaJa1
őstag
válasz
Attka85 #27724 üzenetére
A trunk itemek használatával nem ment el több RP, mint amit a verseny hozott?
Teszek fel LRt, megnézem be tudok e lépni, lehet már rég "mute-kick-ban" voltMindenkinek,
ha bejön a ghost nélküli simes versenyzés, van kedved és időd egy jó hangulatú, segítőkész magyar társasággal csapatni pár kört, akár bajnokságokon részt venni, ahol még a TéVében is benne lehetsz akkor ne habozz: obhunracing -
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85 #27722 üzenetére
Az az igazság anno PT-ben összeismerkedttem pár 30 év körüli fickoval akikkel normális zárt szobás versenyeket nyomtunk anno.Idén az az kb 1 honapja nincs hogy nyomom a LevelR-t és csatlakoztam a csapatukhoz 4 főből állunk és nem zavarunk sok vizet csak vagyunk.Nem akarom öket megbántani és két szék között földre huppani,igy amondo vagyok versenybe szivesen benne vagyok autom csak Class 1~2 van Class 2-em tiszavirág életett él tuning nincs rajta.Ha mégis ugy alakulna hogy ök nem haragszanak ha másik csapathoz mennék és a gyakorlo versenyek után is úgy érzed hogy nem a szavak hanem a tettek beszélnek belőlem állok elébe.Hisz anno a BSC-hez is igy kerültem (Bavaria Streetracer Club) a PT-ben a Class1 rémei voltunk
-
milomi
tag
válasz
Attka85 #27703 üzenetére
Az alázásokról és megint a Magyar szinvonalról annyit hogy , haverom noblem néven fut a játékba már van klánja is stb 60 X szinten van és elvert valami magyar banda főnököt amilyen versenyen csak akarta erre a bandavezérta irta neki.. irok a Gamigonak hogy csalsz stb... a többit inkább lesem irom nemtud itt sok ember veszteni mert csirák...... és akkor irok a gamigonak hogy csalsz..!!!! szánalmas.. Lehet ebbe a játékba csalni ??? és mit és hogy
??
-
Cr@c@
csendes tag
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85 #27698 üzenetére
Nos a lisenset kb 1,5 ora alatt lenyomtam persze csak azért mert anno a PT-ben megszenvedttem vele itt inkább rutin volt.Egyébként analog dual kontrolerrel nyomom a kormány a garázsban van mert az Nvidia chipsettes alaplapomon elszokott tüni hipp hopp gondol egyet,az Intel chipsettesben meg nincs video kártyám.A beálitásaim meg 10% és 300'-os kormány szög.Még nagyon az elején vagyok Class1 Lionom van meg egy Kawana és egy Class2 verda.
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85 #27689 üzenetére
Engem még a ping távolsággal is aggasztanak mert átlagban 400 és 999 között ugrabugrál ez gondolom ms-ban (milisekundum) értendő de ez akkor is soknak tünik tán a serverek miatt nem jó utvonalon jön hozzánk?Valaki tud valami programot ami megkeresi a legrövidebb utvonalat?Kibprobáltam a CFosSpeed programot a böngészök és egyebek felgyorsultak töle de a játékban laggolok pedig nekem semmi nem tünik fel nem szaggat de pár játék után mondják nekem angolul hogy repülok a fejük fellet meg ilyenek...
anno 1 megás lannal a PT-ben ilyen gondom nem volt pedig a server ott Amerikában volt itt meg most Németországban tiszta tré a forumán meg semmit nem ir az Amigo...Ja most UA gépem van de 5 megás netem!
-
PaJa1
őstag
válasz
Attka85 #27626 üzenetére
az is lehet hogy ok tudnak valamit es azert nem esik a ratingjuk. a ratingra hajtani hulyeseg, nem attol leszel elismertebb mert magas a ratinged. ptben pont hogy hogy a max ratingisikat rohogtuk ki mert csak farmolassal ertek el, aztan meg ultek rajta, hagytak hogy szivja roluk a tobbi csapattag a csapatrating novelesehez, aminek megint nem volt ertelme.
van lvlres accom cobraval meg mx5tel, bar lehet mar torlesre kerult. foleg ha abbol indulok ki hogy nem is akartak hogy ott jatszak. aztan abbahagytam, nem volt olyan jo mint a pt, a sok nemettel es a keves sim szobaval meg a rengeteg arkad fossal. azota rfactorozok, 1 hete meg gt5 is megy.
-
Routeres94
csendes tag
válasz
Attka85 #27577 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy a missionöket akárhányszor meg lehet csinálni, csak ki kell loggolni és vissza?
(Leginkább XP-t kéne gyűjtenem, mert itt dekkolok lassan 3 hete 50 és feles szinten, a pénz a Morellora már megvan, csak elhatároztam magamban, hogy még a Kitti beállta előtt szert teszek egy Morellora és valahogy űgy tűnik nekem, hogy RP-t könnyebb szerezni mint XP-t.
) Amúgy ha nagyon muszály és rászánom magam, akkor tolok egy 80 (ideálisabb esetben 60, mert az csak fél óra az Intimidatorral és kb. ugyanannyit fizet mint a 80) körös TA-t a Sunbayen. Nagyjából 15000 RP-t és 10000 XP-t hoz a konyhára. Most szorzóval tolom, van még néhány, csak unalmas egy idő után a TA...
Remélem követhető voltam, kicsit kába vagyok így 8 tanítási óra után. -
Gaz 78
aktív tag
-
quadroracer
tag
válasz
Attka85 #26912 üzenetére
Igen, sajna tenyleg eleg kevesen vagyunk fent..
De ez van, mindenkinek megvan a maga elfoglaltsaga, de azert van egy par fanatikus(mint te is) aki feljon, akiknek nagy koszonet ezuton is!
Probaltam regebben egy olyan dolgot felvetni, hogy megbeszelni itt egy napot idoszakot amikor tobb embernek is jo lenne, es akkor lehetne a betan is csapatni, meg versenyeket, csapat feature-oket nezni, csak sajna nem jott valasz, gondolom nem sok embernek lenne jo. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Attka85 #26682 üzenetére
meg van az tulzas, de ha mukodni fog minden akkor egesz jo lesz mar.
Sumo, meg ilyenek mikor lesznek mukodokepesek ? lattam, hogy megint van drift. tetszik az a regi auto, szebb, mint a Phoenix. most jatszok a GTA4-gyel, abban is surun hasznalom ezt a gepet. de a mostani PT-ben a dijazast nem nagyon ertem. 7 perces RTF, en gyoztem, es kaptam 94 RP -t. ez ugye csak vicc / bug? ha ilyen dijazas lesz, akkor erdekes lesz a fejlodes / tuning -
PaJa1
őstag
válasz
Attka85 #24738 üzenetére
Te sem gondoltad komolyan hogy teletömjünk spammal a jira rendszert, ugye?
A játék (meg úgy általában más is) azoknak készül akik fizetnek érte. Hiába vannak jó ötleteink amitől nagyon sokan jobbat tudnának játszani, ha a pénzes kutyáknak nem az kell akkor nem az lesz.
-
Attka85
tag
válasz
Attka85 #24738 üzenetére
Legalább meg kell próbálni, semmi vesztenivalónk nincsen, mert ha így marad minden, akkor káosz és a PT-vége rajzolódik ki előttem(bár nemrossz, de a ghost mód az KELLLLL) és arra gondoltam most, hogy lehetne szinthez kötni ezt, pl 15-ös szint alatt csak arcade, felette csak SIM!!! és akkor úgyis mindenki simezni fog... a két kategória külön zajlana, tehát nem tudna egy 30-as menni egy 5-össel, pl... tehát fair is lenne és meglenne a motiváció is, mert a simes autók már komoly gépek lennének, tehát mindenki arra hajtana, de pl az első osztályos kocsik csak arcade-ban futnának, ha 40-es vagy akkor is... mit szóltok a felvetéseimhez???
-
Creative997
őstag
válasz
Attka85 #24594 üzenetére
Vagy nagyon bizakodóak hogyha mindenhol ez a verzió lesz akkor eltölrik az IP bant vagy csak szimplán berakják, ha már HSS-el kell menni, a saját nyelveden olvashasd.
Amúgy a spanyolt azt Spanyolországban és Brazílán kívül az összes dél- és közép-amerikai országban beszélik, Brazíliában és Portugáliában portugál a hivatalos nyelv
Holnap majd én is megyek tesztelni hosszabb időre, ma egyszer csak ukmukfuk kilépett, lost.
-
JackShephard
tag
válasz
Attka85 #24115 üzenetére
Itt vagyok, élek és virulok.
Akkoriban ultimátumot kaptam, hogy vagy nevet váltok vagy permanent bant kapok. Akkor lettem GirlHunter, de valami akkor meg is szakadt bennem a játékkal kapcsolatban. Nem megy már annyira mint régen, mondjuk nagyon keveset is játszom már. Ide Jack Shephard néven írogattam mindig is, a 2. accountomat is így hívják a játékban, de azzal maximum magam ellen megyek már csak.
Igen így az 'attka' nick nekem is rémlik, valóban jókat mentünk akkoriban, örülök hogy itt vagy azóta is.
A facebookos event valóban 01.00-05.00között lesz, nincs korán nekünk európaiaknak sajna.. de egy 200AP-s screenshotot megér.
Örülök, hogy a videóm sokaknak elnyerte a tetszését, akkoriban nagyon sok melóm volt vele és nagyon jól is sikerült szerencsére. Mondjuk ehhez kellett Crea és Paja is, nélkülük nem lett volna ilyen jó. -
bix-
tag
válasz
Attka85 #24115 üzenetére
Csak ennél a játéknál indul újra, vagy máskor is? Mert ez akár tápegység probléma is lehet... Füstölt már el nálam pár táp, mindegyik így indult, hogy néha-néha újraindította a gépet. Ha púposodni kezd a kondenzátor benne, akkor azonnali csere. (én akkoriban nem gondoltam erre, utána vagy 1 órán keresztül szellőztettem a szobát)
De lehet akár hűtés probléma is (cpu/vga).
-
Creative997
őstag
-
SylarHUN
senior tag
-
PaJa1
őstag
válasz
Attka85 #23759 üzenetére
Nem jó vele menni, kanyarban gyenge és nem is bukólámpás. Gyorsnak gyors, de nem élveztem azt a keveset amit mentem vele. Rekordhajkurászáshoz és gyűjtőknek ajánlott. Kivéve ha a kiadása óta nem változott.
Arról nem is beszélve hogy amennyire drága annyira nem jó. Nagyon elszaporodtak ma a morellos szobák, de ha tényleg ennyire bejön az autó akkor akinek eddig is miért nem mentek vele?Laca, boldog legyen
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Attka85 #23699 üzenetére
Ez csak a szokásos, szerver karbantartás.
Nem raknak már ebbe a játékba semmit!
Sajnos el kell, hogy fogadjuk, marad így ahogy van. Neméri meg a kiadónak fejleszteni, azért az 500 játékosért, aki még játszogat.
Más online játékokat, sokkal több játékos ellenére is már rég leállítottak.
De ne legyen igazam......... -
tomkatomi
tag
válasz
Attka85 #23675 üzenetére
Ezek mind szép és jó idők, csak sajnos, mint fentebb írtad, nem nagyon fedik a valóságot. Full hátizsákkal, csajjal, stb...(van még valami?), nem nehéz jó időket menni. De mint fentebb Hugó említette, akinek van pénze költeni arra, hogy a tabella elejére kerüljön, tegye, nem sajnálom tőle, csak ez nem a valóság. Én is jobban örülök egy jó versenynek, akár nyerek, akár vesztek, illetve azoknak az 1-268. helyeknek, amiket saját szerény tudásomból, segítség nélkül futottam meg pl itt is
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Attka85 #23675 üzenetére
Én meg azon lennék ezt a trunkos idiótaságot ki kellene venni a játékból vagy külön megjelölni hogy avval futotta valaki azt a legjobb időt.Vagyis inkább egy teljesen másik táblázatba tenni,mert értelme nem sok van.Bár akinek van pénze költse csak ilyesmire,egy jó kis izgalmas verseny mindennél többet ér ha győzöl ha veszitesz akkor is!Lehet csak én vagyok ilyen maradi
-
PaJa1
őstag
válasz
Attka85 #23588 üzenetére
Na ugye, hogy HEXXXAN ?!
Nekem régen a 4000 elérése volt a cél, de az akkori feltételekkel is sikerült 3 PDt nyomni egy kanyarban
De ha nem a PD számít akkor ilyet is csináltamKívánok kellemes időtöltést karácsonyra és jó szórakozást szilveszterre!
-
PaJa1
őstag
válasz
Attka85 #23533 üzenetére
Elég ha lassabban mész és máris több időd van PDket gyártani. Úgy látom EDRen mész, ott 3 PD is megvan egyik másik kanyarban. Nevetségesen hamar adja a PDt a játék már a csúszásra is, 2 MP kell csak. Én már elfelejtettem, mennyiket hordtam össze PD hajurászással EDRen
Próbáld ki a Hexant, vagy a Corollat, azok lassúak de kegyetlen mód mennek keresztben PD hajkurászáshoz legjobb választás. A Hexan előnyére legyen szólva, hogy RPs, hosszú áttételei vannak, erős, így elég csak a gázzal játszani és cúszík keresztben, különösebb trükkök nélkül. Ami még nagy pozitívuma, hogy nem csak PD hajtásra jó, hanem szép hosszúakat is lehet vele csúszni. -
PaJa1
őstag
válasz
Attka85 #23243 üzenetére
A feladatkezelős hálózatfigyelés ilyen szempontból nem jó. Az a hálókártyád által jelenleg elérhető legmagasabb sebességhez viszonyítja, az a 100% PL otthon én router mögött vagyok és ott 100Mbit a 100%, így az otthoni nettel maximum 8%ot tudok kicsikarni vele mivel a router másik végére 8Mbites net csatlakozik. De ha másik gép is lenne a routerra kötve avval 100MBiten kommunikálna a gépem és akkor elérhető a 100hoz sokkal közelebbi érték.
-
PaJa1
őstag
válasz
Attka85 #22997 üzenetére
Jönnek a válaszok, szerintem:
1, Nem wanganon és team driften megyünk, az tutiAmelyik pályán már van egy pár kanyar, esetleg lejtő is, az szerintem már megfelel. Persze nem csak 1 fajta pályán lennének a futamok. Ezek a pályák pár nappal, akár 1 héttel a verseny előtt meghírdetésre kerülnek, hogy legyen idő gyakorolni, ismerkedni.
2, Olyan autókkal, autóosztállyal amilyen a 2 vagy 3 egymással mérkőző csapatnak, az induló csapattagoknak megvan, APs vagy RPs mindegy. APs autó nem egyenlő jobb.
3. Először szeretném ha csoportmeccsek lennének, ahol a csapatok pontokat gyűjtenek (a csapattagok helyezése alapján) és ez alapján kerülne ki mondjuk a csoportelső és csoportmásodik, a harmadik helyezettek pedig egymással megmérkőzve döntenék el ki jut tovább. Ami ez után lesz azt még nem találtam ki, lehet, hogy sima kiesős rendszer. De itt is szeretném több módban megmérettetni a két szemben álló csapatot, nem lesz egyszerű és rövid sem.
4. Nevezési díj nincs, csak szabad időt kell áldozni.
A módok amikben szeretném ha történne ez az esemény:
Sim - mit szólnátok, hozzá ha a csapatok választanának pályát, 1-1et?
TA - Rookie, Sunbay 30 kör innixo nélkül. - a fallal vigyázni, nagyon lassít!
Drift: Conn frenzy nélkül, nehéz pályán. - csak javulna meg az irányítás
CTF: Shield nélkül. egyszerű pályán. - csak javulna meg az irányításRemélem oszlott a felhőzet
Mazda MR2 -> szerintem a következő autójuk egy Toyota MX5 lesz
Japán ez is, japán az is, kit érdekel mi van ráírva -
Creative997
őstag
válasz
Attka85 #22784 üzenetére
Az első része bug, láttam már annál durvábbat is. A rankingst tényleg törölhetnék. A többit meg sztem te sem gondoltad komolyan. Soha nem fognak senkit sem lenullázni, ennél sokkal egyszerűbb ha megszüntetik a gamet.
Amúgy kérlek nézz körbe pl hivatalos fórumon előtte.elég a shoutbox is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest