- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
lehet hogy ez offos, de neharagudjatok rám...rámjött az 5perc...én ezekért a képekért kezdtem el az online játékot...mint szerintem nagyon-nagyon sokan és most picit örülök, bár sok feladat van még előttem, de nézzétek el nékem ezt a kis dicsekedhetnéket

nem mellesleg Creát ekkor ismertem meg és azóta is tartom az egyik -ha nem A -legjobbnak...de azért majd csinálok egy jobb időt is
--->
Egy valaminek nagyon örülnék: ha Resetelnék az összes időt, mert a régi verzióban a BP sokkal gyorsabb volt mint a mai Trunk, tehát azok az idők bebetonozódtak az elején, pedig én szeretném levadászni amit csak lehet!!-de így is lehet alkotni
Na mégegyszer elnézést kérek ha túl sok volt belőlem...ígérem egy darabig nem untatlak Benneteket...

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

--->
Na mégegyszer elnézést kérek ha túl sok volt belőlem...ígérem egy darabig nem untatlak Benneteket...