- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
milomi
üzenetére
szerintem most a szerverrel lehet valam gond vagy nemtom, mert engem se és a tesómat se enged be, de csak fél 10 óta csinálja ezt, egyszer beengedett mindkét szerverre, de nem láttam csak 3 szobát, viszont a szerverválasztásnál az látszik hogy sokan vannak fenn mindkettőn, de mikor ki akartam jelentkezni nem engedte, így kiléptem, mikor vissza akartam jönni, már azt írta, hogy be vagyok már jelentkezve, szóval nem enged be, mindkét szervernél ez volt, ráadásul mindkét felhasználómmal és a tesómmal is...akkor valószínű a többiek is így járhattak, hogy úgy tünik bent ragadtak, de nem tudnak játszani
Küldjünk a gamigónak levelet, mindenki akinél ez van és akkor utána néznek a hibának, nagyon játszanék, már 2 napja nem nyomtam, keressük meg a topicot ahol a bugokat, hibákat, szerverproblémát lehet jelenteni és írjunk angolul, vagy németül le hogy mit tapasztalunk, lehet még ma megoldják

Új hozzászólás Aktív témák

- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest