- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
a Kitty féle patch a bétában egyszerűen elragadó! én már első látásra a rabja lettem...minden megvan benne ami kellhet, amit hiányoltunk szerettünk volna, vártunk régóta,
persze nem tökéletes, de minden megvan benne amit sokan vártunk már, sőt még több is
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más: mivel majdnem minden kocsi megvan már nekem, így heti több alkalommal rendezek eventeket, igaz egyenként 10-15k RP rámegy, de nem bánom, hiszen nagyon jó a hangulata, van ghost mód szélárnyékkal, presztízsértéke is van, jó móka és hangulatot teremt, sőt az újak talán megragadnak ezáltal, hogy megméressék magukat és nyeremény is van, lehet, hogy teszek majd be kocsit is főnyereménynek, de max a cobra amire gondoltam, persze akkor lesz szint-limit is, és 1-es osztályú autóval lesz rendezve, a kicsiknek, újoncoknak
Új hozzászólás Aktív témák

- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest