- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
válasz
Bazzzs #27503 üzenetére
Probaltam utanajarni kerdesednek, de nem igazan kaptam megnyugtato valaszt. Az eszak-amerikai regiot, az innologin uzemelteti. Ide hivatalosan 3 orszagbol johetnek jatekosok (USA,Canada,Mexico). Ezen kivul mas orszagbol csak nem hivatalosan lehet belepni, tehat semmi nem garantalja az osszegyujtott dologok nem elveszteset, megtartasat.
Jelenleg a magyarok meg nem kerultek a HO-hoz, de a Level-R-hez sem. Bar tudomasom szerint mindket jatekban vannak magyarok. Kesobb ha megtudok valamit ezugyben meg jelentkezem. -
JackShephard
tag
válasz
Bazzzs #27503 üzenetére
Bazzzs, gyere inkább és csatlakozz a csapatunkhoz: http://obhun.bplaced.net/vr/
Saját moddal versenyzünk, minden este vannak versenyek és jó a hangulat! Nincs lökdösődés, veszekedés, béna grafikájú, arcade játék. Ellenben van komoly szimulátor, komoly valóságos pályákkal és a TS használata miatt, sok vicces beszólás. A saját bajnokságunk is most indult el, nézz szét az oldalunkon és gyere.
Üdv: BoobsHunter -
Attka85
tag
válasz
Bazzzs #27000 üzenetére
hmmm...ez annyit jelent, hogy az AMERIKAI szerver le fog állni...DE: "The game will now be back in Invictus’s hands, in the hopes that they will excel Project Torque to new heights and continue to progress the game."- a játék visszakerül az Invictus kezeibe és remélhetőleg új dimenziókat nyit meg a játék folytatását illetően...szóval még reménykedjünk abban, hogy lesz hazai szerverpark és a játék él tovább Invictusos gondozás alatt...ez még jobb is lenne, de csak akkor, ha IP-s tiltás nem lenne, hanem szabadon jöhetnének be az emberek akárhonnan...(szerintem van rá esély...nem véletlenül volt a kitty béta CSAK nekünk...) Remélem így lesz
-
ramihu
tag
válasz
Bazzzs #26880 üzenetére
Hátsó kerekest én is régen vezettem már, ráadásul az farmotoros volt tehát max a panama lehetséges viselkedéséről tudnék véleményt mondani!
Na jó csak vicceltem mivel az egy skoda 105s nevezetű jármű volt, fogalmam sincs hogyan viselkedhet egy porsche (panama) az úton. Sajnos több száz lóerős autókat sem vezettem, csak egy szolid első kerekes 80 LE-s autóm van. Ettől függetlenül nekem is rettenetes túlzásnak tűnik a 335i fardobálása.
-
quadroracer
tag
válasz
Bazzzs #26842 üzenetére
Tegnap mikor raneztem, futott rendesen. Valami atmeneti hibe lehetett. Azert utananezek hetfon. Koszi hogy szoltal! Bocsi a kellemetlensegert!
Udv,
Laca
Ui.:
Tovabbra is lehet nalam jelentkezni a betaba, csak egy privit kell kuldeni itt a ph-n. Aki e-mailben irt, annak is engedelyeztem a useret. -
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #26792 üzenetére
Így van, külön kiadó, külön szerver, külön adatbázis.
Tegnap este még ment mind a két játék IP maszkolás nélkül. Nem tudom meddig marad így. Jelenleg érdemesebb németeknél kapirgálni, több az event, több a játékos. Bár ez hosszú távon nem hiszem, hogy változna max mi leszünk kitiltva így trükközni kell majd. De ez megint fordulhat ha a két kiadó különböző stratégiát folytat a frissítések terén - persze erről semmit sem tudunk, tehát csak rövid távról lehet egyenlőre beszélni.
Beszéltem GMmel és nem is tudott system és task eventeket készíteni. Szóltam neki, hogy kellene és ha nem megy akkor állítson valamit az accán vagy a debreceniekkel csináltassa meg. Mondtam hogy ha kell akkor segítek a napi feladatok készítésében. Ő nem csinált, engem nem kért, gondolom akkor nem is akar...Lehet nem OC GTX lesz a következő hanem valami új eco 5xxx radeon. Hozom haza a gépet és itthon a fogyasztás nem mindegy, koliban fix az ár akkor is ha vak sötétben botorkálok és akkor is ha részecskegyorsítót izzasztok
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #26227 üzenetére
Mian döntő szerepet játszott ás még mindig játszik abban, hogy otthagyom őket.
Most derül ki igazán, milyen találó is a nickje. Nagyon hajaz a mániákusra.Közöltem már velük, hogy nem a másik fejlesztőt kéne lehúzni mikor játékosokat akarnak szerezni, hanem a saját termék előnyeit kellene hangsúlyozni, szerintem így fair.
Mellesleg amit írt példáknak, nem is mind igaz. -
Isten88
senior tag
válasz
Bazzzs #25989 üzenetére
Ezzel Én is így vagyok. Egy év után jöttem (volna) vissza, de csak haverral tudok játszani. Nem is az, hogy magyar embert nem találtam (haveromon kívül), de más emberekkel sem lehetett játszani jóformán. Van 2 darab cl1-es szoba, és ennyi. Én imádom a CTF-et, de egyedül nem tudok mit kezdeni.
Ha jól szűrtem le, most azt próbáljátok megvalósítani, hogy PT-ből átvinni az accountokat a LevelR-be. Ha lenne ilyen lehetőség, Én élnék vele. A PT-hez húz nekem is a szívem, de amit az Aeria csinál az egyszerűen egy sz*r. A meglévő játékosokat is kiírtotta maga körül. Találkoztam 2 hete külföldiekkel, írták, hogy proxy-n keresztül játszanak, de hát a ping úgy a 4-szerese körül van az eredetinek.
Útálom a német nyelvet, borzong tőle a hátam, de ha nincs más, akkor inkább átvinném a teljes accountomat a LevelR-be, mert PT-vel már egyszerűen nem lehet játszani. Elb*szta Aeria. -
bix-
tag
válasz
Bazzzs #25105 üzenetére
Nem tudom, hogy a mostani beta újdonsága-e, mindenesetre én eddig nem találkoztam vele: lehet menni AI játékosokkal (gép ellen) de nem igazán ajánlom senkinek
Írtam is róla bugreportot:
Kezdeném ott, hogy hihetetlenül buta az AI. Egyenesben is képtelen egyenesen menni, ha mögötte vagyok és előzni próbálom, akkor elkezd előttem kacsázni, persze a dudát tudja nyomni...
Ha elmennék mellette de nem jelentős a sebesség különbség a két autó között, akkor egyszerűen rám húzza a kormányt és nyomja a dudát veszettül. Ha megállítom az autót előtte, akkor szemrebbenés nélkül elkezd tolni (duda itt is megvan), kikerülni semmiképpen nem akar...
A legelső verseny az egyik hangar pályán volt (az újabbak közül, a nevét pontosan nem tudom), ott rendszeresen elakadtak mindenben, ami csak a pályán volt.És mindezért jár alig ~230XP, 4 körös versenyen... De még jó, hogy csak ketten vannak. Mi lenne itt még 7 gépi autóval?
-
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Bazzzs #24264 üzenetére
"Odaát" LevelR-ben ad 1-2-5GP-t a talált dobozka.Sőt puzzle darabok is akadnak néhol amiből összejöhet egy két apró extra nyeremény.Pl valamilyen autó
Ezeket én itt is eltudnám viselni.
Unconnectednek:Hanem is uj pályák de uj vonalvezetésüek vannak ,főleg egy extra hosszu Tokyo.
És figyelem ott már nincs ghost!sőt tele vannak az utcák parkoló autokkal igaz nem mozdulnak el ha neki megy az ember,de rengeteg terelőtábla van ami igencsak akadályozza a forgalmat ha valaki kidönti.Canal ride tele van autoroncsokkal persze az ideális iven
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #24219 üzenetére
Jól mondja Crea. Nekem is volt ilyen régebben, amikor még nyomtam vele. Dragoztam, utána mentem volna simvs-be és az első kanyarnál szembesültem azzal, hogy valami nem kóser, mert épphogy hozzáértem a billhez, már keresztben is álltam. Az autót kb felesúlyúnak éreztem és olyan volt mintha jégen mentem volna. Többek között ezért is hagytam abba, na meg amiatt főleg, hogy a pályák már csak alamizsnát adtak nem pedig xp-t/rp-t és elkúrták a kedvenc játékmódomat a kombózást (sok ember, nagy funok, mégtöbb lóvé).
Más: Most, hogy a Corvette akcióban van, így mennyi AP? Mert nincs fent a gém, nem tudom megnézni. (az rx-8 meg kb semmire nem jó class4-ben)
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #24217 üzenetére
Elképzelhető, hogy az arcade irányítás ebragad, de szerintem még az is volt, hogy más beállításod van billre és kormányra is, gondolok itt a helpre és a steering range arányra.
Szerintem az ajándék autót lehet ajándékozni, próbáld meg forum PMben vagy contact us-t használva kérni ezt. account nevek, vásárlás dátuma és tárgya szerintem tuti kell.
-
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #23992 üzenetére
Na megkaptuk a választ:
- 1 ember nem tud többet szerezni 400AP-nál
- Nem kérhetnek téged 2x
- Ha megkérsz valakit, az nem tud visszakérniSzóval ha én megkérek valakit, akkor kapok 400AP-t, de ha engem megkérnek és én leírom hogy pl Bazzzs kért meg, akkor már nem kapok semmit mert 400AP-nál nem tudok többet kapni. De ha én megkérem Bazzzs-t és Bazzzs leírja hogy én kértem meg, ő kap 200AP-t és ha őt is leírja valaki hogy megkérte őt akkor 400AP helyett 200AP-t kap Bazzzs mert 400AP-nál nem lehet többje. Jól sejtem? [link]
Amúgy meg ez így mekkora baromság, miért nem lehet 200-200AP-t kapni vagy miért nem adnak 600-at? -
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #23942 üzenetére
Jaja, oda érdemes írni ha eltűnt. De a contact us-t keddig-nálunk ne használjátok erre, addig meg kéne kapnotok a "lejárt" APt.
csige,
Nekem van ilyen belassulós, felgyorsulós jelenségem. Akkor jön elő ha már pár órája fut a játék. Videokari melegedésre vagy memoria kezelési problémára gondolok. De szerintem inkább az utóbbi lesz. Régen is fos volt a memoria kezelés, szerintem még onnan maradt meg a hiba. Meg az sem mindegy, hogy melyik chat csatornát jeleníted megÉn olyankor a futam után ahol tapasztalom a sebesség változást újraindítom a játékot, akkor megint jó szokott lenni általában. Örülök, hogy más is találkozott ezzel. Milyen konfigod van?
-
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #23710 üzenetére
Év elején el is küldtek embereket az Invictustól, korábban már említettem még amikor mindenki ki volt akadva az IP blokk miatt és én is, írtam egy hosszú hsz-t. Szerintem az hogy kevesen dolgoznak azért jön minden olyan lassan, de a PT hanyatlás szerintem nagyrészt nem ennek a számlájára írható.
Én úgy gondoltam hogy azért nem jön az új patch és azért nem javítják a mostani verziót, mert tökéletesítik a következőt és lehet hogy így van és lassan haladnak mert kevesen vannak, sok kiadó kívánságát kell teljesíteni. De kéne jönnie patchnek ha már a GM beharangozta, majd akkor meglátjuk mennyire állja meg a helyét ez.@hugo, nem lehet hogy verseny közben megnyomtál valamit ami miatt ez felugrott?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Bazzzs #23618 üzenetére
Azt nem értem miért nem reklámozzák a játékot, minimum úgy mint PL. a DarkOrbit-ot.
Az még a pt inditásánál is megjelenik. Pedig az nem AG játék, hanem BigPoint.Nekem már az is furcsa, hogy a PT eltünt az AG fő oldaláról. Már csak kattogtatva lehet meglelni.
Lehet hamarosan itt a vég? Nagyon szomorú lennék. -
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #23537 üzenetére
Ezt a képet szerintem tavaly (2008) tavasz végén-nyár elején csinálhatta Laca, sajnos kb 11-12en maradtunk itt közülük
szerk.: megtaláltam, nyár közepén
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #22886 üzenetére
rFactor real feel moddal.
Ott is érzed a kis foltokat az aszfalton, és nem könnyű a gépekkel gyorsan menni. GTR evot felteszem majd a nagy PCre és kipróbálom, Nordschlife nyammiiiiii. siftben is benne van, de az a PTnél is arkádabb.Igen, alakul Isabel
Igyekszem majd valamit kitalálni valami struktúrát a csapatversenyre a vonatút alatt.
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #22854 üzenetére
Nekem kb 1 hónapba telt mire rájöttem, mit hogyan kéne csinálni billről kormányra váltáskor. Ezalatt egész sokat játszottam.
Először olyan beállítást akartam találni mint ami billentyűzeten is volt, mert azt szoktam meg. Aztán a FFBet is valami normálisra kellett állítani, hogy ne is rázzon szét, de azért érezzem ha mondjuk a rázókövön megyek, meg ha csúszik az autó segge.
A mostani beállítással csak serpentinen van baj a tó melletti macskakövön, az kegyetlen - ez az 1etlen hely ahol hangos a G25
Sim driftelni még mindig nem tudok kormánnyal, még mindig lassú vagyok hozzá, próbálkoztam a beállítások módosításával, de még mindig nem tudom nekem mi lenne jó kormányhoz a sim driftre. CTF még esélytelenebb kormánnyal.
Jelenleg csak versenyezni tudok kormánnyal, az alapjában véve egész jól megy már. De egy pálya-autó kombinációhoz többet kell gyakorolni, mint billentyűzettel, sokkal többet. Lehet, hogy csak a több gyakorlás miatt, de szerintem az analogitásnak is van némi köze ahhoz, hogy a köridők javultak, nagyon sok gyakorlás után persze. Remek példa erre nálam, hogy most buggyval megdöntöttem a régi billes, speedbugos harpoon rekordomat broadon fél másodperccel. Anno harpoonnal voltam gyorsabb.
Billen versenyhez 200 körüli ranget használtam, most 900at használok, de a kormány csak 720ig fordul, így a játékban kicsit gyorsabban fordul a kormány mint a kezemben. nekem versenyhez az ilyen beállítás -ilyen arány- jött be.
Szerintem sim drifthez és majd ha megjavul a zászlós mód akkor szerzek majd 1 gamepadot (a mostanin tönkrementek a gombák)
Most, hogy jönnek a csapatok és tagjaik, meglepődtem hogy ilyen sokan aktívak itt is. Játékban nem sokkal találkoztam mikor még aktívabban játszottam. Remélem sikerül magam újra aktívvá tenni jövőhéten és akkor csaphatunk pár kört - csak sim
-
sagesz93
addikt
válasz
Bazzzs #22854 üzenetére
Hát először állítsd be rendesen a kormányt, én az elején egyenesen se tudtam menni, mivel elég rossz beállításokkal mentem, de aztán belőttem rendesen, most már nem tudok elképzelni autós játékot kormány nélkül
(kivéve nfs széria)
Majd belejössz, csak sokat kell gyakorolni. -
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #22669 üzenetére
Én kb 2 éve próbálkoztam MOMOval, egy hétvégén keresztül, de nem tetszett, túl hangos volt és nehezen tudtam tekerni, igaz hamar feladtam, de az első benyomás nem volt jó.
G25 halkabb, tartósabb, könnyebben tekeredik, több gomb van rajta - nekem sokkal jobban bejön mint a momo.
Amit Crea is írt, nekem is kb 1 hónap kellett ahhoz, hogy 2 MPn belül kerüljek a billes időmhöz PTben. De jó volt újra tanulni, folyamatosan fejlődni és egyre jobb időket elérni.
Most kormánnyal tudok nagyon jókat menni, billel már nem, de ebben benne van az is, hogy elbaxták a régi billes irányítást.
Sokkal több odafigyelést és gyakorlást igényel ha kormánnyal mész. -
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #22672 üzenetére
sagesz jól mondja, hogy esélyes hogy szétbarmolódhatnak a vezetékek a pedálban (ismerősömnek ilyen baja volt), kicsit macerás megcsinálni de nem vészes - MOMO
Amúgy nem rossz kormánnyal a PT csak rá kell érezni, nekem kb 1 hónapja van meg a kormányom és még mindig lassabb vagyok pályától függően 2-4mp-cel (hiába, 10 éves billentyűs tapasztalat...), cserélgetem a billt és a kormányt még, csak kormánnyal más játékokban gyorsulgatok
-
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #22669 üzenetére
Milyen segítség kell? Habár nem MOMOm van, de talán tudok segíteni
sagesz: úgyis tárolhatod a garászodban a kulcsokat, tehát mindegy hogy 10 van. Sárga kulcsot 75mérföldenként, pirosat 7000XP-ként kapsz. Szívesen adnék a 20 kulcsomból ha lehetne, én már lusta vagyok megcsinálni újra a missionöket.
-
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #22532 üzenetére
Igen azt mondták abban a vidben, és igen itt is volt linkelve
De azt akkor mondták amikor az arcade mód ki volt halva amikor senki se ment ott.
Mostanra ez a helyzet fordult, csak tudnám miért...Az hogy alaból ott kezdesz ennyire befolyásolja a dolgot?Unconn, a HannaH-t senki se akarná hogy feltegyék a szerverére, gamigo se örül annak hogy 1 "elég rossz állapotú - szépen fejeztem ki magam
" verziót kaptak. Azt en mtudom, hogy az aeria miért nem kapta még meg.
Előbb a bugokat kéne kijavítani és utána kitalálni ezeket az autóbérlős ostobaságokat - így ez utóbbiak sose kerülnének sorra
-
JackShephard
tag
válasz
Bazzzs #22469 üzenetére
Akkor ma 17kor csináljunk egy próbálkozást. Ha leszünk eleget akkor kattintunk képet, ha nem akkor majd később. 17kor aki tud lépjen be a lobbyba a facebook aeriagames-es pókeralkalmazásába.
Nekem az ottani neveim: Mezey Zsolt
Hank Moody
és ha kellene, van még1: Kopper Ferko
Nevet írjál D1Rect, hogy a többiek is fel tudjanak venni. -
JackShephard
tag
válasz
Bazzzs #22447 üzenetére
Szerintem is péntek legyen, nekem jó bármikor, aki jönne jelezze, hogy mikor lenne jó neki és akkor úgy alakítjuk. De csinálhatunk több időpontot is. Laca: nem jössz a pókerre, küldtem meghívót vagy mifenét. A kulcsaiddal kidobtál közel 350ezer RP-t, gondolom nem volt kedved mission-ökkel begyűjteni, pedig ez jelenleg az egyetlen jól jövedelmező dolog a PTben..
-
JackShephard
tag
válasz
Bazzzs #22411 üzenetére
Okés, holnap felveszem az alkalmazást, aztán kitaláljuk, mikor lenne jó, csak kéne még pár ember a dologhoz.
Tomka: ez a szabály egy baromság, tudja Paja is, aki kitalálta az úgy hülye ahogy van. Tulajdonképpen úgy lehet nyerni, hogy fogod a stoppert, kirakod a monitor mellé, a rajtnál elindítod, rommá vered a mezőnyt, majd az utolsó körben megállsz a cél előtt és pontban akkor haladsz át, amikor a minimum időt eléri a stopper.Ekkora fa..ságot is csak az aeriánál tudnak kitalálni. A gyerekednek meg mondd meg, hogy a Cicivadász gratulál neki és ő a nyertes. (a 0.58.4 elég jó idő, én egyszer tudtam 0.57.9et menni, szóval nagyon ügyes!!)
-
Mariann294
őstag
válasz
Bazzzs #22360 üzenetére
Én is benne vagyok.
4. Post a link to that screenshot as a reply to this threadDe ez mit jelent?
Csatolj egy linket a képhez mint valami választ?Nem értem..Ja és még valami...elég ha te egyedül linkeled a képet,és akkor automatikusan megkapjuk mi is az ap-t,vagy külön külön kell?
-
kekeeci
senior tag
-
Stewe24
csendes tag
válasz
Bazzzs #22258 üzenetére
nagyon szépen megfogalmazott levelet írtál, én csak arra a részre térnék ki hogy szerintem senki nem akar menni LR-be úgyhogy ez hogy minden cuccod meg minden klappoljon ez felesleges kérés, mert abból úgyse lesz semmi... Mindenki maradjon a PT-n és felejtsék el ezt a IP bann dolgot, mert ez is egy hülyeség... se figyelmeztetés, se mailt ,se semmit nem kaptunk erről a dologról, én ha nem lennék itt fórumon, nem is tudnám ezt a Bann-os szarságot és szerintem a PT fele nem jár fel fórumokra, vagy esetleg a honlapjára a játéknak..
Jahh a másik a videokról amit azt hiszem Sylar linkelt be, és a második, vagy a harmadik video
Azokat kellene teljesíteni amit abban ígértek és az is tavaly volt. Mit láttunk belőle? Semmit...+egy IP bann
Egy szó mint száz szépen megfogalmazott levél és ne erőltessük ezt a LR-es dolgot nem akar senki oda kerülni... PT-zni akarunk és azzal amit megvettünk és végig csináltunk !!!!!!!!!!!!!!!!! -
ABnormal
őstag
válasz
Bazzzs #22239 üzenetére
azt is beleteheted amit nemrégen írtam : ha valóban nem volt jogunk játszani akkor ők miért nem szóltak amikor teszteltük nekik a bétát? személyes levelező kapcsolatban álltunk a jira jóvoltából...
amúgy ha belegondolsz lehetetlent kérsz,nem tudjuk átvinni amit megvettünk AP-ért,mert nincs a német verzióban olyan kocsi pl...inkább azt kérd,hogy használni lehessen továbbra is a PT-t innen magyarisztánból is...
szerk: de ez sem fair a környező országok játékosaival szemben és én kiállok mellettük is
tehát az egész hüje ip blokkolást felejtsék el...
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
válasz
Bazzzs #22143 üzenetére
Szerintem nem!
1. nem 5-en vagyunk
2. qva sokan szavaztak a petición is
3. pénzt fizettünk a játékbaEz szerintem elég ok, és ha kellő komolysággal fogalmazzuk meg a mondanivalónkat, akkor nincs az az Invictus, amelyik megtartja a "jó hírét".
Emlékezz csak az az autós reklám is mekkora port kavart, mikor a sok hiszékeny ember ilferro vagy milyen reklámot rakott a kocsijára és a végén nem kaptak érte pénzt.
Meg szerintem ha megpedzegetjük a témát, akkor utána lehet, hogy mások is ráállnak a témára, nyilván vannak haragosai az Invictusnak és akkor csak díszpáholyból kell néznünk mi történik!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Bazzzs #22117 üzenetére
Az Invictus-nak írtam egy levélkét. Lehet csak jót röhögnek majd rajta, de akkor is meg kellett tennem.
Nem hiszem el, hogy 1 szemét náci cég miatt, minket megfosztanak az eddigi eredményeinktől. És a legszörnyűbb, hogy nem tehetünk ellene semmit.
3hónap hijján 3 éve játszom a játékot, amit csak lehetett felhalmoztam, megvettem mint RP-ért mint AP-ért.
Ez az egész amit cselekszenek az Invictus Gamigo games páros, teljességgel jogellenes!Ezt csak akkor tehetnék meg, ha azonos feltételekkel biztosítanák számunkra az európai szerverre való áttérést. És itt azt értem hogy minden a PT-ben megszerzet, megvásárolt tartalmat magunkal vihetnénk az EU szerverre.
Tehát, nem szenvednénk kárt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest