- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Most így egy kicsit utánagondoltam a PT, illetve Level-R hattyúdalának, és arra a következtetésre jutottam, hogy az is lehet, hogy az egész vesszőfutás csakis azért van, mert az Invictus-nál vannak gondok
Ez teljes mértékben csak spekuláció részemről, de őket is érinthette a válság rosszul. Emlékezzetek csak vissza, hogy 1-2 éves riportokban még olyan tervekkel álltak elő, hogy Venezuelától kezdve kismillió országban fogják majd kiadatni a PT-t, továbbá még magyar verziót is emlegettek. Az egyik interjúban meg arról is szó volt, hogy készül valami teljesen más autós játék. Ezekről meg azóta se lehetett hallani semmit, csupán egy orosz PT verzióról. Továbbá még 2008 közepe táján, a PT-s pályafutásom előtt sikerült beszélgetnem egy Invictus-nál dolgózó tesztelővel, aki nagyon panaszkodott, hogy nem tudja mi lesz velük, mert rengeteg embert el akarnak küldeni a csapattól. A kilátásokat tekintve nagyon borulátó volt, és emlékszem még meg is jegyeztem neki (még nem ismertem a PT-t), hogy az 1NSANE játékukat mennyire is szerettem, és milyen kár lenne értük.
Remélem nincs igazam, és tényleg nem csak azért döglődik a PT, mert a fejlesztőnél vannak gondok. Nagyon nem örülnék. A végén szeretném mégegyszer leírni, hogy csak spekuláltam ezzel a bajban vannak dologgal. Mindenesetre erre a verzióra még nagyon senki se gondolt
Megj.: Mondjuk ez még nem magyarázza meg azt, hogy az Aeria a már meglévő build-en és kocsikon miért ül, inkább a bugokat és a patch-ek hiányát, illetve azok félkész mivoltát próbáltam ezzel az eszmefuttatásommal magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- DUNE médialejátszók topicja
- Wuthering Waves
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Ryzen 5 5600X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ez teljes mértékben csak spekuláció részemről, de őket is érinthette a válság rosszul. Emlékezzetek csak vissza, hogy 1-2 éves riportokban még olyan tervekkel álltak elő, hogy Venezuelától kezdve kismillió országban fogják majd kiadatni a PT-t, továbbá még magyar verziót is emlegettek. Az egyik interjúban meg arról is szó volt, hogy készül valami teljesen más autós játék. Ezekről meg azóta se lehetett hallani semmit, csupán egy orosz PT verzióról. Továbbá még 2008 közepe táján, a PT-s pályafutásom előtt sikerült beszélgetnem egy Invictus-nál dolgózó tesztelővel, aki nagyon panaszkodott, hogy nem tudja mi lesz velük, mert rengeteg embert el akarnak küldeni a csapattól. A kilátásokat tekintve nagyon borulátó volt, és emlékszem még meg is jegyeztem neki (még nem ismertem a PT-t), hogy az 1NSANE játékukat mennyire is szerettem, és milyen kár lenne értük.