- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- A Honor profi iPhone másolásban
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs
üzenetére
Jaja, oda érdemes írni ha eltűnt. De a contact us-t keddig-nálunk ne használjátok erre, addig meg kéne kapnotok a "lejárt" APt.
csige,
Nekem van ilyen belassulós, felgyorsulós jelenségem. Akkor jön elő ha már pár órája fut a játék. Videokari melegedésre vagy memoria kezelési problémára gondolok. De szerintem inkább az utóbbi lesz. Régen is fos volt a memoria kezelés, szerintem még onnan maradt meg a hiba. Meg az sem mindegy, hogy melyik chat csatornát jeleníted meg
Én olyankor a futam után ahol tapasztalom a sebesség változást újraindítom a játékot, akkor megint jó szokott lenni általában. Örülök, hogy más is találkozott ezzel. Milyen konfigod van?
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 17 - alap
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én olyankor a futam után ahol tapasztalom a sebesség változást újraindítom a játékot, akkor megint jó szokott lenni általában. Örülök, hogy más is találkozott ezzel. Milyen konfigod van?