Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
missz
tag
Mèg nem frissítettem, múltkor letöltöttem, de aztan ennyi
Jól műxik minden, különösebben nem èrdekel.Nàlam egèsz nap fut a hàttèrben a facebook app, nem lassít...semmi gondom nincs vele
Amúgy minden tökèletes, semmi problèmàm eddig, aksi is remek, pedig szinte egesz nap hasznàlom, nagyon szeretem ezt a gèpet, pedig ugye ipad 3rol vàltottam -
Schanyee
senior tag
Nem tudom, még sose írtam nekik, de nem hiszem hogy javítják, szoftver frissítést se adtak még ki a tablethez, pedig van egy csomó gyakorlatilag ezzel egyező hardverrel, így nem lenne nagy meló. El tudom képzelni, hogy a Microsoft tiltotta le, nem használtam ezen sokat a Skype-ot, talán 1-2szer még tavaly nyáron, de azt tudom hogy sima Multipad-en nem volt az igazi, ott szaggatott. Úgy lenne a legegyszerűbb kideríteni ha egy fél éves Skype verziót keresnél, ha működik akkor azt kell használni.
Szerk.: kipróbáltam a 4.0-t, ott megy a hanghívás. Videót most nincs lehetőségem kipróbálni. Cikk alján van Download link az apk fájlhoz, amivel fel tudod tenni.[link]
-
Bass
addikt
Udv van egy ilyen tabom,minden ok vele viszont a skype nem megy vagy is csak uzenni tudok a videohivas nem muxik mi lehet?
-
maaniac
aktív tag
a reboot menü a recovery...ott kell olyat kiválasztani h install update.zip from sd...majd internal sd...kiválasztani az update.zip-et majd install...utánna reboot, ha jól emlékszem...nekem már kétszer frissítette (3g verzió) változást nem tapasztaltam
u.i apex launchert használok, van fb is...wifi bekapcs után sincs belassulás
-
missz
tag
Tovabbra sem sikerul a gyari felajanlott es letoltott frissitest telepitenem, egy halott droid fekszik a kepernyon, kinyitott hassal,amiben egy piros haromszog van felkialtojjel
, javaslat? Bevisz a reboot menube vagy mi az, ranyomok a rebootra de nem tortenik semmi....
-
missz
tag
Koszi
...sztem szuper kis gep ez!
akksi is egesz jo, bar tegnap este sztem beragadt vmi app, mert leszivta percek alatt de aztan ujrainditottam, azota fasza
, tegnap filmeket is neztem, nalam egesz jol szol fulessel..vmi nokia fulest talaltam hozza itthon
, szoval a videok is akadas mentesen mennek...igaz nyilvan ez net fuggo is
arra mar rajottem h tele pakolni nem kell a gepet, de amire nekem kell, net, mail,mozi..tokeletes, szeretem)
-
missz
tag
Na beuzemeltem, kapasbol felajanlott egy rendszer frissitest, amit le is toltottem, majd kozolte h sikerult, inditsam ujra..es itt meghalt
, eloszor nem is ertettem mit csinal...de aztan rajottem, h mivel nincs meg sd kartyam, igy asszem az volt a gond..., a fene gondolta..., aztan nagy nehezen vissza hoztam.., egyelore igy akkor nem frissitek, kell egy sd kartya, amugy nem is neztem, milyen kell bele? Micro?
Utana ezt a kezdeti megakadast leszamitva eddig semmi gondom vele, popecul megy minden, gyors, eleg jol birta a telep is, pedig kb.20%0n volt...es csak par ora utan tettem toltore
.., siman felismerte a t mobile netet...szoval fasza egyelore
, a hangero tenyleg nem egy isten
, de annyi baj legyen
, ja, jut eszembe a gepelesi hangot, azt a kattogo pinnyogast hogy tudom kivenni? Mindent kikapcsoltam a hangoknal, de ugyanugy meg van...
-
Schanyee
senior tag
Nekem nem fagy, ha megy a wifi éjjel nappal akkor elég gyorsan merül de megkapja a push emaileket. Vagy felteszel másik programot, ott be lehet állítani hogy milyen gyakran frissítse. Az ami lassú ha sokat ír a memóriába, pl ha ki van kapcsolva a wifi és benyomod akkor 1-2 percre pl a Facebook teljesen ki tudja iktatni a tabletet vagy mondjuk a programok frissítése, ha töltesz le meg ilyenek. De amint vége teljesen jól használható az árát is figyelembe véve persze
-
missz
tag
Hello, ma vettünk egyet, fehèr
, nagyon kívàncsi leszek rà, ha haza èrtem beüzemelem...túl sokat nem vàrok tőle, mail, net, kb.ennyi
, jàtèkokat hamar megunom, nem hiszem, h kelleni fog egy is
..
Hasznàltok rajt gmailt? Jól műxik? Nekem ez a legfontosabb, na meg, hogy meg is jöjjnek rà push a mailek..., tudom, persze ez nem pont a gèptől függ csak, de azèrt mègis
Na majd meglàtjuk...., de ha valóban sokat fagy, biztos kidobom.....
Van egy 2 ès fèl èves ipadom, tudom, nem egy kategória....csak újabban elkezdett szórakozni, rendre elutasítja a simet pl, stb..stb..., ezèrt vettem ma meg ezt a "picike" kis prestigiot....semmi esetre sem szerettem volna dràgàt ès nagyobbat...
, de aztan majd kiderül bevàlik e, vqgy marad az ipad a szőrakozàsai ellenère...
-
Land
veterán
Adott egy Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo. 4.1.1 van rajta. Van ohzzá frissebb rendszer?
-
-
-
Tomacko
őstag
Sziasztok!
rá kerestem a szóra, hogy launcher, hátha többször volt már téma de kevés volt a találat..... Ezért most fel teszem a kérdésemet, mert nem akarok marha sokat próbálgatni. Volt pár amik eddig le dobták a láncot párszor.
Szóval ki melyik launchert használja stabilan le állások nélkül ?
-
Bass
addikt
Sziasztol kb egy hete vettem egy ilyen masinát de ma elkezdett hulyulni. Fektett modban a kepernyo jobb szelen van egy fekete sav mint ha nem tudna atmeretezni a kepet,ha lapoznek a jobb oldalon mint ha beragadna a kepp es "sokszorozodik" vagy h is mondjam. Talalkozott mar valaki ilyennel? Restart volt,launcher visszaallitasra a gyarira megvolt de ugyan az igy ment vissza a nova.Asszony epp jatszik ,ilyenkor mimden oke
-
nedyre
csendes tag
Hali! Tudnál segíteni, hogy mégis hogyan sikerült?? Mert hiába csinálom amit ki tudok venni a szövegből, nálam nem történik semmi. ugye először is megnyitjuk azt a progit amit kell, ha jól vettem ki akkor azt írja hogy egy adott mappából valami txt-t be kell tölteni, eddig oké, de aztán írja hogy felül 'Download' aztán 'Yes' aztán valaminek kellene történnie, de nálam semmi...
-
adamboro
csendes tag
Sziasztok.Meg lehet oldani, hogy a feltelepült programok ne az 1gb-os tárhelyet használják, hanem a 8gb-osat? Tenném fel a programot, erre kiírja, h nincs elég hely. Az 1gb-osból már csak 114mb a szabad, míga másik szinte teljesen üres. Sd kártya nincs.
Köszönöm. -
Sajnos egyre többet kell csalódnom ebben a modellben.
Az Angry birds go! adta ma a kegyelemdöfést.Az egyébként nem a legerősebb kétmagos procis modellek táborába tartozó - magyarul relatíve gyenge - Xperia U modellem olyan szinten lealázta ezt a táblát, hogy öröm volt nézni...
Egy belakott U-ra kell gondolni, amire elsőre feltelepült a játék, az pikk-pakk el is indult, ám a kevés szabad ram miatt két kanyar után kifagyott. Restart után viszont a játék pár döccenést leszámítva ment.
Erre a prestigio?!
1) memóriahiányra hivatkozva a telepítés elsőre megszakadt (ekkor olyan 370 MB-nyi memória volt elérhető)
2) pár alkalmazás törlése, illetve másik memóriába tárolása után 430 MB hely már alkalmas volt neki a településre.
3)Ez kínkeserves művelet volt. Hosszú, több percen át tartó procedúra után a játék többet állt, mint amennyit ment. 1-2 másodperc játék után 3-5 másodperc szünet. Ezt zenei szakadások tarkították...Borzalom... A miheztartás végett:
Xperia U:
"SoC típusa ST-Ericsson NovaThor U8500
Processzor típusa 1 GHz-es, kétmagos ARM-Cortex A9
Processzor csíkszélessége 45 nm
Processzor utasításkészlete ARMv7
Grafikus chip Mali-400MP
RAM mérete 512 MB"Ami miatt végképp kiábrándultam az az IPS kijelző. Nevetséges a minőség, ami belekerült...
Nem elég, hogy a színek nem stimmelnek, de még a fekete háttérnél látható brutális bevilágítások is megtépázzák, az amúgy sem minőségi panelt...(a színes képeken egy "sima" TFT Xperia go, és Xperia V versenyez - és veri el - az IPS kijlezőjét a Prestigionak...
(az utolsó képen mindkét Xperián kikapcsoltam a képjavító - Bravia Engine - beállítást.
Szomorú a látvány.
Az alábbiak méginkább:Az első 5 kép fekete(!) kép, a 6. 7. szürke, a többi látszik.
Szögből fotózva a fekete durván színátmenetes lesz, és az összes bevilágítás is markánsan fellelhető: -
Predator2
addikt
Gyári töltő csak másik usb kábel mert amit hozzá adtak az rövid, de gondolom ez nem számít.
-
Tomacko
őstag
válasz
Predator2 #358 üzenetére
A gyári töltőt használja szerintem ő is. A lányom táblája is ilyen helyzetben nem tölt, szintén a gyárival. Talán szinten tart, de a töltöttség nem nő. De ezen nincs is mit csodálkozni, egy ekkora kijelző meg afutó alkalmazások azért fogyasztanak szépen, nem kell elvárni, hogy töltsön is használat közben.
-
Predator2
addikt
Helló
Használat közben is tölti a töltő a tabletet?
Anyum sűrűn nyomkodja és panaszkodik, hogy hiába van rajta a töltőn a tablet mégis lemerül.
Lehet, hogy a tablettel van a gond?Üdv
-
válasz
zlatan77 #356 üzenetére
...pont emiatt alkalmazom, használom, és használtatom az "origi" jelzőt.
Egy amerikai, vagy épp japán székhelyű, és tervezőrészleggel rendelkező cég is ha kínában gyártat, a tervezést és a gyártást az anyacég (külföldi, nem kínai) felügyeli.
Minőségbiztosítás.Ez az ami kardinális egy origi kínai cégnél. A prestigio fél lábbal itt, fél lábbal ott. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a ciprusi cégbejegyzés is csak "álca" hogy ne legyen annyira törzsgyökeres kínai gyártó...
-
válasz
zlatan77 #354 üzenetére
...sajnos - még ha ciprusi is - a gyártatása, és lényegében terveztetés origi kínai.
Ahogy a dizájnmásolás is.Sajna azt kell tapasztalnom, hogy egy wifi only készüléknél is sarkalatos pont a wifi. Ez baj.
De már nincs kedvem ezzel vacakolni.
Ha kiveszem a tokból, és pár másodperc múlva nem lesz kék a wifi jel, hát két kopp a wifi gyorskapcsolón, és máris van net.
Ennek nem így kellene működnie, de ez van.Első (ami tul. képp a második) kínai táblám a raptorom, ezt csinálta, ha eldobta a wifi jelet, vagy a kijelző felkeltésekor nem talált hálót.
Az, hogy ilyenkor ki-bekapcs kell, az nem rendeltetésszerű használat.
Csere 3 napon belül. A második raptorom pedig egy hét után bekapcsgomb hibával került szervizbe, majd 2 hét után újat kaptam. Az van most, a párom használja.
Prestigioból is ez a második.
MultiPad 7.0 HD-m ezt játszotta: [link], emellett lepucolhatatlan foltok voltak a kijelzőjén. (mint a szilikon, vagy olajcseppek) 3 napon belüli csere, és csak azért lett kis ráfizetéssel a mostani, mert a boltban az összes ottlévő 7.0 HD kijelzője foltos volt. -
zlatan77
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #345 üzenetére
Ti legalább kaptatok.
A simára egyetlen frissítés sem érkezett. -
Amantius
senior tag
válasz
Tejberizs76 #345 üzenetére
Úgy látszik csak nekem jött be az új bill.
-
Tejberizs76
tag
A 298 Mb frissítés tartalma: Kicsit gyorsabb lett maga a rendszer, menü animja gyorsabb, kamera (állítólag) javult egy picit (bár szerintem használhatatlan így is) lett új Prestigio billentyűzet is benne (kaki). Ennyi a változás. Droid verzió nem lett frissebb.
Nem sok, de legalább nincs elfelejtve a készülék 1 év után se. Szerintem több frissítés nem lesz rá.
-
Amantius
senior tag
A 3g-s pár napja frissített, van változás is, de még nem néztem meg alaposabban. Csak a billentyűzetet látom, hogy jó lett, igaz, szokni kell.
-
lognboy
csendes tag
- szerintem, a gmail kliensből nem lehet kijelentkezni, mivel az a tablet első bekapcsolásakor megadott e-mail címet szippantja magába, és azt szinkronizálja amennyiben engeded...
- a megoldás talán annyi, hogy nem klienst használsz, hanem böngészőt, és a tabletet egy hard reset után olyan postafiókkal regisztrálod be, aminek levelei teljesen mindegy miféle tartalommal bírnak, de annyira pont elég hogy a play áruházat használhasd...
- a másik megoldás, a gmail kliens uninstallja, és ebben az esetben is csak a böngészőt használod levélváltásra - ennek az a hátránya, hogy ha valaki a play áruházból feltelepíti a klienst akkor ugyanúgy megjelennek a levelek... -
ilko
csendes tag
Segítsetek, mert nem találom... hogy a manóban lehet beállítani, hogy a gmail-re bökve jelszót (bejelentkezést) kérjen, s onnan ki tudjak jelentkezni? Olykor mások is használják a tabletemet és nem szeretem, hogy a leveleim szabadon olvashatóak. Egyszerűen nem jövök rá...
Köszönöm előre is! -
Chaser
legenda
A 3g-s verziót próbálta valaki telefonnak? Kipróbáltam és műxik.
-
Sziasztok!
Prestigio Multipad 8.0 Pro Duo képes kezelni 3g usb sticket, ZTE FM190 személyében? (t-home-os sztiki)
Konkrétan nem tudom/értem hogy működik az OTG-s összeköttetés.
Köszi szépen.
-
Sziasztok!
Ma egy 7.0 HD-t gariztattam egy ilyen modellre. (7280C)
A kistesóhoz képest meglepően jó az anyaghasználat, amit egyből hazavág a cincogó, gyenge hangszóró.
(sebaj, egy kis hangtuning, és jobb lesz)Az IPS kijelző szép, de mégsem az igazi. Azért fátyolosodik harántirányban tartva, de ki az aki úgy tartja nemdebár?!
Bevilágítást találtam - sajnos az egyből szembetűnt - és így hirtelen, ennyi. Most belakom, és folytatom tablet használatom. -
Tejberizs76
tag
Nekem semmi bajom nem volt eddig még a 3G verzióval. Meg vagyok vele elégedve Igaza a wifi tényleg kicsit gyengébb, mert a routertől 2m-re már láthatóan veszíti a jelet. Sebaj.
3G, GPS viszont teljesen rendben van. Ha kellene valakinek nagyon jó állapotban van a cucc, eladnám. Sajnos alig használom, mert inkább a telómat nyomkodom.Pü.ha érdekel valakit!
-
Attila xy
tag
Sziasztok!
Rootolásban tudnátok segíteni mert nekem a Moboroboval nem sikerült.
Játék hackelés miatt kellene,hogy fusson a gamekiller.
Vagy ha tudtok olyat amihez nem kell root jog úgy is jó.
A marketen kívülről letöltött játékokat hogyan telepítitek.Hiába másolom a mappát át a datába meg az obb-ba nem indul?
Plusz mintha olvastam volna hogy van frissített verzió.Azt honnan lehet letölteni,illetve hogy telepítsem?Prestigio Multipad Pro Duo 8.0
-
zlatan77
aktív tag
Megnéztem a Prestigio honlapján és a sima változat összesen 1 db firmware-t(v.1.0.0) kapott szemben a 3G-s 4-et is.
Ráadásul a simát már kifutó terméknek is írja.
Erre azt hiszem ennyi is volt a frissítés.(Illetve nem frissítés) -
ilko
csendes tag
válasz
Amantius #322 üzenetére
Szia, Amantius!
Nálam csak most lett nyár és lett 2.0.6. Tényleg jóval gyorsabb.
Köszi a tippet a freenote-ra - sajnos ez sem oldotta meg, végképp elvesztettem, de ez legyen a legnagyobb veszteségem... tudom, hogy volt valami fekete-fehér kép (városkép) és rajzok - talán kislány, kisfiú... de ezek most nem léteznek. Nem kellene ész nélkül mindenféléket törölnöm. Ki tudja, még mit töröltem le...
-
ilko
csendes tag
válasz
zlatan77 #320 üzenetére
Hát, nekem most felkínálta (azaz hónapok óta), s miután frissítettem, még egy újabbat is kínált, de az már pillanatok alatt megvolt. Most érezhetően sokkal gyorsabb. Nekem eddig sem volt bajom vele - igaz, nem volt mihez viszonyítanom. És nálad be van kapcsolva a frissítések automatikus keresése? S persze az is lehet, hogy a tieden már rég ezek futottak, csak én maradtam el jócskán.
-
ilko
csendes tag
Túléltem, frissítettem. Büszke azért nem vagyok, de megkönnyebbültem.
-
ilko
csendes tag
válasz
Schanyee #315 üzenetére
No igen, csak nekem ott már nincs semmi "gyári" választék.
Mennyire tudom elrontani ezt a frissítést???? Kicsit megrettentem a hangerő gombokkal való machinálástól. Nagy gázt nem tudok csinálni?
Ha tudsz valami szájbarágós utasítássort... mert szerintem a tízéves tanítványaim bátrabban belekezdenének...
-
Schanyee
senior tag
Firmware-t általában érdemes frissíteni, a sima Multipad-nél elég sokat javítottak a sebességen, meg volt pár nem kompatibilis program (az ismertebbek közül pl Chrome böngésző) és azokat is kijavították.
A freenote-ot nem használtam még, most kipróbáltam és nem tudom arra gondolsz e, de ha a legtetején a címre kattintasz ott be tudod állítani, hogy a háttér kép legyen. Másmilyent nem találtam
-
ilko
csendes tag
Egy kis segítséget kérnék. Bár nem használom sűrűn, de néha szeretném a freenote-ot. Valószínűleg sikerült letörölnöm pár dolgot belőle, amikor hülyeségemben össze-vissza törölgettem.
Emlékszem, korábban volt olyan megnyitható lap, ami színes volt és egész kedves figurák voltak rajta. Tudom, ezt egy férfi nem hiányolja, de én nem férfi vagyok, ráadásul tanító néni, úgyhogy nekem jól jönne. Hiába szedtem le és telepítettem újra, ezek nem jöttek vissza - gondolom a prestigio "rakta rá". Nincs ötletetek, hogyan lehet pótolni, hogy ne csak sima és vonalas oldalaim legyenek, hanem ilyenek is?A másik kérdés: nekem a frissítések automatikus keresése ki van kapcsolva, mert zavar, hogy folyton jelez. Most bekapcsoltam, s kiírja, hogy a Firmware 2.0.5. letölthető. Fogalmam sincs, kell-e ez nekem (igen, nő vagyok...) vagy ilyenkor hagyjam figyelmen kívül. Minden türrlmes választ előre köszönök...
-
Schanyee
senior tag
Próbálta már valaki a Play-ről tölthető CyanogenMod-ot? Bár nincs bent a kompatibilis listában, de a Play alapján feltelepíthető a tabletre. (Figyelem! garanciavesztéssel jár)
-
ilko
csendes tag
-
zlatan77
aktív tag
Az utóbbi időben azt vettem észre,hogy bekapcsolás után kell vagy 1 perc mire feláll a rendszer.
Ha hamarabb kezdem használni,akkor akad és fagyogat.
Lehet,hogy ráférne egy FR? -
Andi-74
tag
Sziasztok!
Az edigital.hu oldalon nézelődve, ezt a kettő gépecskét szúrtam ki.
- Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 (PMP7280C_BK_DUO) WiFi tablet
- Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 (PMP5785C_QUAD) tablet
Melyikről van jobb vélemény? A MultiPad 4-ről több helyen olvasom, hogy nem érzékeli a wifit. Nem lehet, hogy csak ott nem, ahol eleve rossz a Net? Látom az eltéréseket, de nem igazán értek hozzá… na jó semennyire. A processzor típusa, az akkumlátor kapacitása közt látok min. eltérést / ez sokat számit? A HDMI? OTG kábel? Nem igazán tudok dűlőre jutni Egy kis segítséget kaphatok?
Köszönöm! -
GJ70
tag
nbware és tomacko : igaz és igaz.
Egyrészt : 720p-nél nagyobb anyagot nem tettem fel eddig sem és valóban ebben a felbontásban nem is fogja kiadni.
Viszont mind a két kütyü röccenés nélkül evitte a 720p anyagokat.
Valóban itthon nagyobb és jobb tv-n persze jobb a film.
Valóban nincs időm konvertálgatni/darabolni, ha egyszer mondjuk több mint 4gb jön le a film, így akarom nézni.
Igen szoktam avit is leszedni ha megvan abban, de sokszor nincs, meg a minőségük is még mindig hagy maga után kívánni valót.
Egyszerüen az cseszi a csőröm, hogy az egyik élből kezeli az ntfs-t a másik (újabb kütyü) meg nem.
De megoldottam egy pkay-en lévő programmal, így az felismeri az ntfs-t és kezeli is azt hibátlanul : Paragon exFAT, NTFS & HFS+ .Azét kösz a segítséget .
Üdv.
-
nbware
senior tag
Felesleges egy ekkora felbontason ilyen nagy videot nezned. Ha filmet akarsz nezni a divx is boven meg fog felelni a celnak. En pl ugy csinalom, hogy leszedem szerverre az adott filmet es utana a plex nevu programmal online tudom nezni a filmet olyan felbontason, ami nekem tetszik es nem foglal felesleges helyet se.
-
Tomacko
őstag
Nekem erre ugyan ötletem nincs..... DE. Csak gondold végig, milyen felbontású is a kijelződ? Na és akkor azon vajon megjelenik a fullhd? NEM fog, illetve csak a felbontásod minőségében maximum.
De, hogy moondjak is valamit, ami megoldás lehet a videora, hogy feldarabolod Virtual DUB-l vagy valami mással, esetleg kisebbre konvertálhatod még, de az általában több időbe telik.
Tényleg nem bántani akartalak az elején említett felbontás dologgal, de ilyen kis felbontású gépekre meg telefonokra felesleges a 720p felbontásnál jobb anyagokat letölteni. De gondolom azért ekkorák ezek a videók mert van hozzá méretes megjelenítőd otthon.......és naná, hogy bosszantó dolog, ha az embernek pluszba kell melóznia a videoval, hogy egy kisebb megjelenítőn is nézhesse.
Szóval nekem csak ennyi ötletem volt hozzá.
Tomi
-
GJ70
tag
Jó estét Urak!
PMP7280c3G-m van most, a családban PMP 2 Ultra Duo 8.
Mig az Ultra Duo az ntsf-re formázott microsd-t kezeli, addi a 3G-s nem ismeri fel, csak fat32 formázva, de így 4GB nagyobb, pld mkv videókat nem lehet nézni vele.
Ez miért van, van valakinek ötlete mit lehet tenni, hogy a 3G-s is kezelje az ntfs micro sd-et ?Üdv.
-
WolfLenny
senior tag
Most kaptam egy ilyen cuccost, hogy reseteljem ki.
Elfelejtették a feloldó kódot.
Hogy tudok resetet csinálni? Bekapcs gomb+ hangerő fel. Bejön egy android icon benne piros felkiáltó jel.
De se wipe, semmi funkció.Ötlet?
Hangerő lefelére sem csinál semmit.
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68 #300 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest