- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- MIUI / HyperOS topik
- Egy óra, két rendszer
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
missz
tag
Na beuzemeltem, kapasbol felajanlott egy rendszer frissitest, amit le is toltottem, majd kozolte h sikerult, inditsam ujra..es itt meghalt
, eloszor nem is ertettem mit csinal...de aztan rajottem, h mivel nincs meg sd kartyam, igy asszem az volt a gond..., a fene gondolta..., aztan nagy nehezen vissza hoztam.., egyelore igy akkor nem frissitek, kell egy sd kartya, amugy nem is neztem, milyen kell bele? Micro?
Utana ezt a kezdeti megakadast leszamitva eddig semmi gondom vele, popecul megy minden, gyors, eleg jol birta a telep is, pedig kb.20%0n volt...es csak par ora utan tettem toltore
.., siman felismerte a t mobile netet...szoval fasza egyelore
, a hangero tenyleg nem egy isten
, de annyi baj legyen
, ja, jut eszembe a gepelesi hangot, azt a kattogo pinnyogast hogy tudom kivenni? Mindent kikapcsoltam a hangoknal, de ugyanugy meg van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest