- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
Schanyee
üzenetére
(#424) missz
Tesztelgettem a napokban. Megnéztem a menüben is a töltésjelzést, de tényleg nem tölt.
Mindegy. Túltettem magam rajta. Most már megszoktam, hogy ha töltőre teszem, akkor fel kell oldanom a képernyőzárat. Utána gond nélkül tölt.Rootolni viszont még mindig nem tudtam. Vagy 20 androidos készülék, különböző gyártóktól járt már nálam és bármelyiket tudtam rootolni.
De ez a készülék kifog rajtam. Tulajdonképpen a drivereket nem bírom normálisan feltelepíteni. Ez a fő a gond.
-
ilko
csendes tag
válasz
Schanyee
üzenetére
No igen, csak nekem ott már nincs semmi "gyári" választék.
Mennyire tudom elrontani ezt a frissítést???? Kicsit megrettentem a hangerő gombokkal való machinálástól. Nagy gázt nem tudok csinálni?
Ha tudsz valami szájbarágós utasítássort... mert szerintem a tízéves tanítványaim bátrabban belekezdenének...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amihez meg ugye a Microsoft hozzájut és átszabja az bizony legtöbb esetben rosszul fog működni.....sajnos. 
jo dolog