- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
lognboy
csendes tag
- szerintem, a gmail kliensből nem lehet kijelentkezni, mivel az a tablet első bekapcsolásakor megadott e-mail címet szippantja magába, és azt szinkronizálja amennyiben engeded...
- a megoldás talán annyi, hogy nem klienst használsz, hanem böngészőt, és a tabletet egy hard reset után olyan postafiókkal regisztrálod be, aminek levelei teljesen mindegy miféle tartalommal bírnak, de annyira pont elég hogy a play áruházat használhasd...
- a másik megoldás, a gmail kliens uninstallja, és ebben az esetben is csak a böngészőt használod levélváltásra - ennek az a hátránya, hogy ha valaki a play áruházból feltelepíti a klienst akkor ugyanúgy megjelennek a levelek... -
lognboy
csendes tag
válasz
Napfénysüti #127 üzenetére
harminchatforintért nagyon is kihagyhatatlan volt!
Főleg hogy még mindig 45 az ára, akárhol is nézed, persze nem a kamuboltokat ahol hiredtik, de soha nem lesz belőle semmi!
-
lognboy
csendes tag
válasz
Napfénysüti #125 üzenetére
Nem fogod megbánni, napi rendszerességgel nyúzom, kiváló készülék. Ugyan a legelső készülékem hibás volt kamera fronton (vakfolt a CCD-n), ennek ellenére nem csalódtam benne!
-
lognboy
csendes tag
Valakinek tapasztalat?
-
lognboy
csendes tag
Egyetlen nem tetsző dolog van, bár ez nem a tablet hibája, hanem a "droidé"... mégpedig, hogy nem lehet alapértelmezésként megadni, hogy normál web alapon töltse be a megnyitott oldalakat...
pedig ekkora kijelző mellett már van értelme...
-
lognboy
csendes tag
Az én első készülékem kameráján egy "vakfolt" volt... Cserélték azonnal!
Egyébként meg vagyok elégedve... Szerintem jó vétel volt...
-
lognboy
csendes tag
kérdés... ezeknél a billentyűzetes tokoknál ha csatlakoztatod, akkor szövegbevitelkor a kijelzőre nem dobja fel a virtuális billentyűt? csak kérdezem, nekem megfelel a virtuális billentyű, tökéletesen tudok vele jegyzetelni előadáson...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Ipad 10.generáció
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged