- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Nem tudom, még sose írtam nekik, de nem hiszem hogy javítják, szoftver frissítést se adtak még ki a tablethez, pedig van egy csomó gyakorlatilag ezzel egyező hardverrel, így nem lenne nagy meló. El tudom képzelni, hogy a Microsoft tiltotta le, nem használtam ezen sokat a Skype-ot, talán 1-2szer még tavaly nyáron, de azt tudom hogy sima Multipad-en nem volt az igazi, ott szaggatott. Úgy lenne a legegyszerűbb kideríteni ha egy fél éves Skype verziót keresnél, ha működik akkor azt kell használni.
Szerk.: kipróbáltam a 4.0-t, ott megy a hanghívás. Videót most nincs lehetőségem kipróbálni. Cikk alján van Download link az apk fájlhoz, amivel fel tudod tenni.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest