- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
explorer68
tag
-
explorer68
tag
válasz
Butcher82 #273 üzenetére
Nyugodtan rendeld meg én is onnan vettem egy PRETEC 64GB SDXC kártyát és szuperül működik!
Én a hozzászólásokból fel voltam készülve, hogy nem fog megérkezni, de olyan gyorsan megjött (4-5 nap) hogy fel sem voltunk készülve rá!!Egy próbát megér, azért olcsók, mert nem hazai beszerzés és klasszisokkal olcsóbb, mint máshol!
-
explorer68
tag
válasz
Amantius #220 üzenetére
Egy kérdésem lenne hozzád kedves Amantius: igaz az 5 GB szabad hely, de mindenféle beállítás nélkül a BELSŐ TÁRHELY-re rakja a letöltött programokat ami csak 1 GB. Ezt a lányom már ki is sámfázta progikkal seperc alatt. Egyébként van a gépben egy 32 GB SD kártya is, amire a filmeket raktam célzottan. A kérdés hogyan lehet megcélozni a telepítendő programokkal a BELSŐ FLASH memóriát vagy az SD kártyát. Aki tudja más az is nyugodtan válaszolhat, megköszönöm!
-
explorer68
tag
Két hete van meg a gép: Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 nagyon meg vagyok vele elégedve eddig! Én nem gyalultam le semmit róla, simán bekapcsoltam és használtam. Bagyon gyors és szép és érzékeny a kijelzője. Eddig csak 1x fagyott le, de a bekapcsoló gomb+hangerő mínusz-al ki lehetett kapcsolni és utána újraindult előlről. Panaszkodtak itt többen, hogy halk a hagja. Nekem nincs gondom ezzel tökéletesen lehet hallani, persze csendben nem a buszon vagy bármilyen hangos járművön próbáltam. Az tény, hogy nem szabad a tokjára vagy az asztalra lerakni, mert akkor eltakarja a hagszórót vele az ember, de ha egy asztalon feltámasztva van pl. akkor még az asztal jól fel is erősíti a hangot, szerintem tökéletes, persze nem koncert hangzás és erősség, de tényleg jó. Nem tudja valaki, hogy lehet Adobe Flash Player-t mókolni rá vagy van egyáltalán Andriod-ra? A hátlapi kamera egy webkamera minősége maximum, de arra van fényképezőgép. Az akksi a lányom folyamatos játékával kb. 4-5 órát bír, de egy samsung tab2 7 sem bírná jobban és az sokkal drágább, ráadásul csak 7 col.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Ford topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged