- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
-
lognboy
csendes tag
- szerintem, a gmail kliensből nem lehet kijelentkezni, mivel az a tablet első bekapcsolásakor megadott e-mail címet szippantja magába, és azt szinkronizálja amennyiben engeded...
- a megoldás talán annyi, hogy nem klienst használsz, hanem böngészőt, és a tabletet egy hard reset után olyan postafiókkal regisztrálod be, aminek levelei teljesen mindegy miféle tartalommal bírnak, de annyira pont elég hogy a play áruházat használhasd...
- a másik megoldás, a gmail kliens uninstallja, és ebben az esetben is csak a böngészőt használod levélváltásra - ennek az a hátránya, hogy ha valaki a play áruházból feltelepíti a klienst akkor ugyanúgy megjelennek a levelek... -
Schanyee
senior tag
Firmware-t általában érdemes frissíteni, a sima Multipad-nél elég sokat javítottak a sebességen, meg volt pár nem kompatibilis program (az ismertebbek közül pl Chrome böngésző) és azokat is kijavították.
A freenote-ot nem használtam még, most kipróbáltam és nem tudom arra gondolsz e, de ha a legtetején a címre kattintasz ott be tudod állítani, hogy a háttér kép legyen. Másmilyent nem találtam
-
Ha youtube appal ezed akkor esetleg egy regebbi verziot megprobalni feltenni hatha azzal gond nelkul megy, ha web feluletrol nezed akkor passz, esetleg az mx playert beloni stream videok nezesere...pl hogy a linkre az nyiljon meg es ne a bongeszoben jatsza le a videot, de ezncsak tipp.
-
nbware
senior tag
Rengeteg tabletet megneztem es ez volt az egyetlen, ami megfelelt a kriteriumoknak. 7-8 colos tabletet kerestem es 3g legyen benne, csak ezt talaltam 60ert. Egyaltalan nem bantam meg. Videot tokeletesen tudok rajta nezni, meg tvt is, igaz streamelve. Jatekokban sincs oka a panaszra, bar en a kartyas jatekokat szeretem, ahhoz meg nem nagyon kell eroforras :-)
Szoval csak ajanlani tudom. Ami gyengecske benne, az a kamera, de hat ez nem is arra van :-) -
Amantius
senior tag
Én nemrég vettem ezt a készüléket. Hogy van-e alternatíva? Én nem találtam ennyiért másikat, ami ilyen specifikációkkal rendelkezik (ami nem jelenti azt, hogy nincs). Vennék-e másikat ennyiért, ha lenne rá lehetőségem? Nem! Maximálisan elégedett vagyok vele.
Majdnem elfelejtettem, hogy én csak netezek és olvasok. Semmilyen médiát nem próbáltam vele ki, szerintem nem is nagyon fogok, így erről nincs tapasztalatom. -
Amantius
senior tag
Ha fontos a 3G (nekem is az volt), akkor egyértelműen a 3G-t. Ha annyira talán mégsem olyan égető és nem zavar egy lógó USB modem, akkor cserében kapsz nagyobb akksit, nagyobb képernyőt, mini HDMI-t, 4 magos GPU-t, kicsit erőseb procit és plusz 8 giga belső tárat.
Korábban én azt hittem, hogy engem aztán nem zavar egy kis kanóc, egy kis műanyag darabbal. De! Zavart, nem is kicsit. Ezért vettem meg a Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest