- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Facebook nekem csak addig lassítja, amíg bekapcsoláskor letölti a dolgokat, mivel úgy állítottam be, hogy kikapcsolt kijelző mellett a wifi-t is lője ki, aztán ha benyomom a kijelzőt, akkor úgy 1-2 percre megfogja, amíg meg nem érkezik 10 értesítés arról, hogy jött új üzenet, amit már 1 napja láttam és rég válaszoltam is rá. Utána nincs gond, nem szabad elfelejteni, hogy mennyibe került és úgy már messze nem olyan rossz amit tud. Egyáltalán nem érzem azt, hogy na már megint várni kell rá, mindjárt kidobom, inkább az ellenkezője.
-
maaniac
aktív tag
a reboot menü a recovery...ott kell olyat kiválasztani h install update.zip from sd...majd internal sd...kiválasztani az update.zip-et majd install...utánna reboot, ha jól emlékszem...nekem már kétszer frissítette (3g verzió) változást nem tapasztaltam
u.i apex launchert használok, van fb is...wifi bekapcs után sincs belassulás
-
Schanyee
senior tag
Nekem nem fagy, ha megy a wifi éjjel nappal akkor elég gyorsan merül de megkapja a push emaileket. Vagy felteszel másik programot, ott be lehet állítani hogy milyen gyakran frissítse. Az ami lassú ha sokat ír a memóriába, pl ha ki van kapcsolva a wifi és benyomod akkor 1-2 percre pl a Facebook teljesen ki tudja iktatni a tabletet vagy mondjuk a programok frissítése, ha töltesz le meg ilyenek. De amint vége teljesen jól használható az árát is figyelembe véve persze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest