- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Huawei P30 - kell ennél több?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Facebook nekem csak addig lassítja, amíg bekapcsoláskor letölti a dolgokat, mivel úgy állítottam be, hogy kikapcsolt kijelző mellett a wifi-t is lője ki, aztán ha benyomom a kijelzőt, akkor úgy 1-2 percre megfogja, amíg meg nem érkezik 10 értesítés arról, hogy jött új üzenet, amit már 1 napja láttam és rég válaszoltam is rá. Utána nincs gond, nem szabad elfelejteni, hogy mennyibe került és úgy már messze nem olyan rossz amit tud. Egyáltalán nem érzem azt, hogy na már megint várni kell rá, mindjárt kidobom, inkább az ellenkezője.
-
maaniac
aktív tag
a reboot menü a recovery...ott kell olyat kiválasztani h install update.zip from sd...majd internal sd...kiválasztani az update.zip-et majd install...utánna reboot, ha jól emlékszem...nekem már kétszer frissítette (3g verzió) változást nem tapasztaltam
u.i apex launchert használok, van fb is...wifi bekapcs után sincs belassulás
-
Schanyee
senior tag
Nekem nem fagy, ha megy a wifi éjjel nappal akkor elég gyorsan merül de megkapja a push emaileket. Vagy felteszel másik programot, ott be lehet állítani hogy milyen gyakran frissítse. Az ami lassú ha sokat ír a memóriába, pl ha ki van kapcsolva a wifi és benyomod akkor 1-2 percre pl a Facebook teljesen ki tudja iktatni a tabletet vagy mondjuk a programok frissítése, ha töltesz le meg ilyenek. De amint vége teljesen jól használható az árát is figyelembe véve persze
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő