- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zlatan77
üzenetére
...pont emiatt alkalmazom, használom, és használtatom az "origi" jelzőt.
Egy amerikai, vagy épp japán székhelyű, és tervezőrészleggel rendelkező cég is ha kínában gyártat, a tervezést és a gyártást az anyacég (külföldi, nem kínai) felügyeli.
Minőségbiztosítás.Ez az ami kardinális egy origi kínai cégnél. A prestigio fél lábbal itt, fél lábbal ott. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a ciprusi cégbejegyzés is csak "álca" hogy ne legyen annyira törzsgyökeres kínai gyártó...

-
válasz
zlatan77
üzenetére
...sajnos - még ha ciprusi is - a gyártatása, és lényegében terveztetés origi kínai.
Ahogy a dizájnmásolás is.Sajna azt kell tapasztalnom, hogy egy wifi only készüléknél is sarkalatos pont a wifi. Ez baj.
De már nincs kedvem ezzel vacakolni.
Ha kiveszem a tokból, és pár másodperc múlva nem lesz kék a wifi jel, hát két kopp a wifi gyorskapcsolón, és máris van net.
Ennek nem így kellene működnie, de ez van.Első (ami tul. képp a második) kínai táblám a raptorom, ezt csinálta, ha eldobta a wifi jelet, vagy a kijelző felkeltésekor nem talált hálót.
Az, hogy ilyenkor ki-bekapcs kell, az nem rendeltetésszerű használat.
Csere 3 napon belül. A második raptorom pedig egy hét után bekapcsgomb hibával került szervizbe, majd 2 hét után újat kaptam. Az van most, a párom használja.
Prestigioból is ez a második.
MultiPad 7.0 HD-m ezt játszotta: [link], emellett lepucolhatatlan foltok voltak a kijelzőjén. (mint a szilikon, vagy olajcseppek) 3 napon belüli csere, és csak azért lett kis ráfizetéssel a mostani, mert a boltban az összes ottlévő 7.0 HD kijelzője foltos volt. -
ilko
csendes tag
válasz
zlatan77
üzenetére
Hát, nekem most felkínálta (azaz hónapok óta), s miután frissítettem, még egy újabbat is kínált, de az már pillanatok alatt megvolt. Most érezhetően sokkal gyorsabb. Nekem eddig sem volt bajom vele - igaz, nem volt mihez viszonyítanom. És nálad be van kapcsolva a frissítések automatikus keresése? S persze az is lehet, hogy a tieden már rég ezek futottak, csak én maradtam el jócskán.
-
maaniac
aktív tag
-
válasz
zlatan77
üzenetére
Ha minden igaz akkor hangero fel es ugy bekapcsolni, vagy emlekeim szerint az rk batchtool-al is lehetett flashelo modba rakni, utana megvarni mig a driverek telepulnek es m3het az sw flashelese ...esetleg ha a tabon nincs hangero szabalyzo gomb akkor a resett gomb lenyomva es ugy bekapcsolni, arra mar nem 3mlekszek hogy ennel a flash modba rakasnal az usb radugva legyen vagy sem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest