- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
galaxys80 #420 üzenetére
Nagyon érdekes dologra lettem figyelmes a töltéssel kapcsolatban. Ha lezárt képernyőnél töltőre teszem és nem oldom ki a képernyőzárat, akkor ugyan írja, hogy tölt,de nem vesz fel kakaót.
Amint feloldom a képernyőzárat 1-szer megindul a töltés, mint a veszedelem. Pár perc alatt 10-15%-ot tölt.
Ha aktív képernyőnél teszem töltőre akkor nincsen gond.
Nem tapasztalt valaki hasonlót? -
missz
tag
válasz
galaxys80 #403 üzenetére
Nàlam mèg nem csinàlta, igaz, szinte sosem kapcsolom ki
, nagyon ritkàn, ha mondjuk lassabbnak èrzem, de az sem jellemző....jól bírja, meglepően jól...persze nem kiabàlom el..., mondjuk igaz, h estènkènt töltenem kell naponta, de nyúzom is rendesen
, tulkèpp mindent ezen csinàlok, mail kettő fut, gmail ès yahoo...de sosem lassul be., facebook messenger is fut a hàttèrben...
-
Schanyee
senior tag
válasz
galaxys80 #403 üzenetére
Nekem is ez van minden alkalommal, amíg lefrissíti a 3 email fiókot, a facebookot, stb, az sajnos sokáig tart nekem is. Ha ezeket letörlöm, akkor megy mint a karikacsapás.
Más: A skype legújabb verziójával ha jól vettem észre megy megint a hanghívás. (videót mint ahogy eddig, most se próbáltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő