Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
Felesleges egy ekkora felbontason ilyen nagy videot nezned. Ha filmet akarsz nezni a divx is boven meg fog felelni a celnak. En pl ugy csinalom, hogy leszedem szerverre az adott filmet es utana a plex nevu programmal online tudom nezni a filmet olyan felbontason, ami nekem tetszik es nem foglal felesleges helyet se.
-
Tomacko
őstag
Nekem erre ugyan ötletem nincs..... DE. Csak gondold végig, milyen felbontású is a kijelződ? Na és akkor azon vajon megjelenik a fullhd? NEM fog, illetve csak a felbontásod minőségében maximum.
De, hogy moondjak is valamit, ami megoldás lehet a videora, hogy feldarabolod Virtual DUB-l vagy valami mással, esetleg kisebbre konvertálhatod még, de az általában több időbe telik.
Tényleg nem bántani akartalak az elején említett felbontás dologgal, de ilyen kis felbontású gépekre meg telefonokra felesleges a 720p felbontásnál jobb anyagokat letölteni. De gondolom azért ekkorák ezek a videók mert van hozzá méretes megjelenítőd otthon.......és naná, hogy bosszantó dolog, ha az embernek pluszba kell melóznia a videoval, hogy egy kisebb megjelenítőn is nézhesse.
Szóval nekem csak ennyi ötletem volt hozzá.
Tomi
-
Schanyee
senior tag
-
Schanyee
senior tag
Go launcher-re, telefonon a Novát használom, nagyon meg vagyok vele elégedve, de gondoltam kipróbálom a go-t a sok kiegészítő miatt. Az sem rossz, a kiegészítői mondjuk nem tetszett egyik se, viszont az ingyenesbe is lehet mozdulatokkal vezérelni a rendszert. Eddig kb 2-szer akadt ki, de mindig újra működött kis idő után, Meg ez lehet nem is a launcher hibája volt, csak gondoltam leírom, mert a mobilomon a nova még sose akadt ki, igaz nem is egy árkategória a két eszköz. A go-ból van HD verzió, igéretes kezdeményezés, de volt 1-2 dolog ami nem tetszett benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Adventi kalendáriumok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Classic / Xbox 360
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- További aktív témák...
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest