- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
A 3G-hez új frissítés érkezett. MultiStore, meg néhány apróság.
-
Amantius
senior tag
válasz
Tejberizs76 #345 üzenetére
Úgy látszik csak nekem jött be az új bill.
-
Amantius
senior tag
A 3g-s pár napja frissített, van változás is, de még nem néztem meg alaposabban. Csak a billentyűzetet látom, hogy jó lett, igaz, szokni kell.
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68 #300 üzenetére
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68 #298 üzenetére
Semmit. Azzal a mondattal kezdődik az a rész. Preferált telepítési hely. Alapértelmezett írás-lemez. USB-tár az egyik pötty, SD kártya a másik.
Nekem 3G verzió van. Szerintem a szoftver ugyan az, de nem lehetetlen, hogy nem teljesen egyformák a menüpontok, erről nincs tapasztalatom. -
Amantius
senior tag
válasz
explorer68 #295 üzenetére
Nem működik a preferált telepítéseknél, az SD kártyára telepítés?
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68 #293 üzenetére
Akkor: Beállítások-Alkalmazások-Összes (jobbra, balra tudod görgetni)-koppintasz a nagy alkalmazásokra (pl. játékok)-Áthelyezés ide: USB tár.
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68 #290 üzenetére
Ha egyre gondolunk, akkor a beállításoknál, a Tárhely fülön, a Preferált telepítési helynél választhatsz.
Az 1 giga hely, az a készülék memóriája, az dinamikus, az Android kezeli. Ha hely kell, csinál. -
Amantius
senior tag
válasz
Predator2 #280 üzenetére
Spóroltál kb. 6000 forintot. Hogy ez sok, vagy kevés, az egyéntől függ. Ha nem zavar a használt gép, nincs rajta karc, horpadás stb. akkor rendben van. Elnézve az enyémet, 3 hónap után nem látok különbséget az első napi kinézetétől, vagy működésétől, így nem tudom mire kellene figyelni, mert nálam pl. minden OK (3G).
-
Amantius
senior tag
A Prestigio telepítőt nálam lehet tiltani, tiltottam is. Nem is zaklat.
-
Amantius
senior tag
válasz
Forestjo #205 üzenetére
Nekem legjobban a gyári böngésző jött be. Nincs baj az Operával, csak a szinkron miatt használom a gyárit (egyébként alapból olvassa a gyári könyvjelzőjét). A Chrome elégé beteges, lassú, nem is értem, a beépített mellett.
Filmeket nem nézek, max egy-egy Youtube videót, netezek, olvasok, kikapcsolódásként szoktam játszani pl. Plants vs Zombies, Star Wars játékok röccenés nélkül futnak, az akksi órákig is bírja (illetve bírná, mert én nem bírom). -
Amantius
senior tag
válasz
Tejberizs76 #149 üzenetére
Ebben a topicban, valószínűleg az utóbbi, persze nem kizárt, hogy van, aki mindkettőt használta már. Jómagam WayteQ-et használtam korábban, de csalódás volt. Amikor elkezdtem használni a MultiPad 2-t, szinte furcsa volt, hogy minden elsőre úgy működik, ahogy kell. Sőt, másodikra, harmadikra, stb. is. A két gép között majd egy év a különbség, így ennél jobban nem is akarom összehasonlítani őket. A lényeg, hogy WayteQ-et frissen nem veszek többet, csak kb. 6 hónap elteltével (bár, most már inkább úgy sem). A 100-qcr papíron elég korrekt, de azt olvastam, hogy kicsit "köhög". A legújabb Android, állítólag nagyon jót tett neki. Ha nem sürgős, várj még.
-
Amantius
senior tag
Akkor igen csúnyán ferdítettek valamelyik promóban. A cég oldalán sem, mint demó szerepel, igaz, ott nem is teljesértékűként van feltüntetve, mint máshol. Nem szeretem az ilyen beetetős húzásokat. Erre nem készültem fel, majd keresek valami alternatívát. Esetleg ajánlhatnátok valamit, ha még belefér ide.
-
Amantius
senior tag
Éppen nyaralok, így nem tudom megnézni a tabhoz adott doksikat. Van ez az OfficeSuite alkalmazás. Ez valamelyik nap frissített, azóta zaklat, hogy adjam meg a kódot, különben lejár. Van ilyen a doksik között, vagy mi a nyavaját akar, ha állítólag ez egy teljes értékű verzió?
-
Amantius
senior tag
Érdekes dolog ez a böngésző kérdés. Kipróbáltam én is párat és a legjobban a gyári böngésző jött be. Hiába ugyan az (?), mint a Chrome, az nekem is lassú volt. Ha nem kellene a szinkron én is az Operát választanám.
-
Amantius
senior tag
válasz
Napfénysüti #129 üzenetére
Én sem vagyok egy nagy Android szekértő, de vagy benéztél valamit, vagy valami nagyon nincs rendben. Nekem 3G-s, 8 gigás van, de abból használható kb 6 giga. Nem a RAM-ból van 600 mega, mert az úgy rendben van.
-
Amantius
senior tag
Én nemrég vettem ezt a készüléket. Hogy van-e alternatíva? Én nem találtam ennyiért másikat, ami ilyen specifikációkkal rendelkezik (ami nem jelenti azt, hogy nincs). Vennék-e másikat ennyiért, ha lenne rá lehetőségem? Nem! Maximálisan elégedett vagyok vele.
Majdnem elfelejtettem, hogy én csak netezek és olvasok. Semmilyen médiát nem próbáltam vele ki, szerintem nem is nagyon fogok, így erről nincs tapasztalatom. -
Amantius
senior tag
Ha fontos a 3G (nekem is az volt), akkor egyértelműen a 3G-t. Ha annyira talán mégsem olyan égető és nem zavar egy lógó USB modem, akkor cserében kapsz nagyobb akksit, nagyobb képernyőt, mini HDMI-t, 4 magos GPU-t, kicsit erőseb procit és plusz 8 giga belső tárat.
Korábban én azt hittem, hogy engem aztán nem zavar egy kis kanóc, egy kis műanyag darabbal. De! Zavart, nem is kicsit. Ezért vettem meg a Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G-t. -
Amantius
senior tag
20 perc használatból levettem, hogy ez egy nagyon jó kis gép. Ezt abból is tudom, hogy nem is az a bajom, hogy van egy kis hibája, hanem az, hogy nem használhatom. Az miatt vagyok morci, hogy néztem a honlapon, hogy rendelésre, 4 munkanap. Ebből már csak jövő héten lesz valami, pedig nagyon számítottam rá a hétvégén.
A kérdésem továbbra is. Használtok fóliát? Érdemes? Nem lesz karcos egy hónap múlva?Most nézem, hogy fehér van. Lehet, hogy elfogadom azt.
-
Amantius
senior tag
-
Amantius
senior tag
Ma hoztam el a 3G-s verziót. Tapasztaltakat kérdezem. Fóliát tegyek rá?
-
Amantius
senior tag
Olvasgattam kicsit és volt szó egy app-ról, amivel ékezetes betűket is lehet írni, ilyen billentyűzettel. Mondjuk jó a virtuális bill. is, csak úgy megfordult a fejemben egy ilyen tok vásárlásának gondolata.
Speciel előbb tabot kell venni, mert az xtab-70w-nek a torka is véres. Egy ilyen, 3G-s tabra gondoltam, elég szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest