- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
nbware és tomacko : igaz és igaz.
Egyrészt : 720p-nél nagyobb anyagot nem tettem fel eddig sem és valóban ebben a felbontásban nem is fogja kiadni.
Viszont mind a két kütyü röccenés nélkül evitte a 720p anyagokat.
Valóban itthon nagyobb és jobb tv-n persze jobb a film.
Valóban nincs időm konvertálgatni/darabolni, ha egyszer mondjuk több mint 4gb jön le a film, így akarom nézni.
Igen szoktam avit is leszedni ha megvan abban, de sokszor nincs, meg a minőségük is még mindig hagy maga után kívánni valót.
Egyszerüen az cseszi a csőröm, hogy az egyik élből kezeli az ntfs-t a másik (újabb kütyü) meg nem.
De megoldottam egy pkay-en lévő programmal, így az felismeri az ntfs-t és kezeli is azt hibátlanul : Paragon exFAT, NTFS & HFS+ .Azét kösz a segítséget .
Üdv.
-
GJ70
tag
Jó estét Urak!
PMP7280c3G-m van most, a családban PMP 2 Ultra Duo 8.
Mig az Ultra Duo az ntsf-re formázott microsd-t kezeli, addi a 3G-s nem ismeri fel, csak fat32 formázva, de így 4GB nagyobb, pld mkv videókat nem lehet nézni vele.
Ez miért van, van valakinek ötlete mit lehet tenni, hogy a 3G-s is kezelje az ntfs micro sd-et ?Üdv.
-
GJ70
tag
Srácok !
Erre nincs valakinek ötlete miért csinálja :
"........Olyannal találkozott már valaki, hogy ha teljesen kikapcsoltad a gépet, majd újra be, a vidgetek nem a beállított/kirakott helyen maradnak, hanem össze vissza sőt néha duplán jelennek meg ....????
Minden ilyenkor törölhetem a felesleges és duplázott videgeteket, elég idegesítő.
Most lett a gép lepucolva, újra lakva, szóval halvány fingom sincs miért csinálja........'Üdv.
-
GJ70
tag
Üdv.
Olyannal találkozott már valaki, hogy ha teljesen kikapcsoltad a gépet, majd újra be, a vidgetek nem a beállított/kirakott helyen maradnak, hanem össze vissza sőt néha duplán jelennek meg ....????
Minden ilyenkor törölhetem a felesleges és duplázott videgeteket, elég idegesítő.
Most lett a gép lepucolva, újra lakva, szóval halvány fingom sincs miért csinálja.Üdv.
-
GJ70
tag
válasz
Amantius #120 üzenetére
Mindent úgy csináltam ahogy a "nagykönyvben" van leírva.
Közben sikerült kapcsolatot létesíteni, mert hogy közben a T-Mobile HU-n kívül létrejött egy Telekom Hu mobilhálózati pont is a lehetséges hálózatok közt és annak kiválasztásával indult be a mobilnet.
Annyi üröm az örömben, hogy ha kikapcsolom a gépet, újra kell az egész apn- folyamatot játszani, mert nem jegyzi meg a gép a beállításokat, vagy legalábbis ilyen lehetőség nincs benne.Hát ez van.
Azért köszi a segítséget.
Üdv.
-
GJ70
tag
Üdv .
ZTE MF190 3G USB t-mobil mobilnet beállításban kérném a segítségetek.
Általános beállítási segédlet , mondjuk EZ szerint jártam el, de nem akar menni a net, van-e még valami amit be/át kell állítani ?Üdv.
-
GJ70
tag
-
GJ70
tag
Helló.
A nálam lévő PMP 8 Duon a recovery menüt semmi féle gomb nyomás kombinációval nem lehet előcsalni, írom ezt úgy, hogy teljesen végigolvastam az itt leírtakat, de mégsem működik.
A legutolsó fw. van rajta.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple Ipad 10.generáció
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest