- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
missz
tag
válasz
galaxys80 #403 üzenetére
Nàlam mèg nem csinàlta, igaz, szinte sosem kapcsolom ki
, nagyon ritkàn, ha mondjuk lassabbnak èrzem, de az sem jellemző....jól bírja, meglepően jól...persze nem kiabàlom el..., mondjuk igaz, h estènkènt töltenem kell naponta, de nyúzom is rendesen
, tulkèpp mindent ezen csinàlok, mail kettő fut, gmail ès yahoo...de sosem lassul be., facebook messenger is fut a hàttèrben...
-
missz
tag
Mèg nem frissítettem, múltkor letöltöttem, de aztan ennyi
Jól műxik minden, különösebben nem èrdekel.Nàlam egèsz nap fut a hàttèrben a facebook app, nem lassít...semmi gondom nincs vele
Amúgy minden tökèletes, semmi problèmàm eddig, aksi is remek, pedig szinte egesz nap hasznàlom, nagyon szeretem ezt a gèpet, pedig ugye ipad 3rol vàltottam -
missz
tag
Tovabbra sem sikerul a gyari felajanlott es letoltott frissitest telepitenem, egy halott droid fekszik a kepernyon, kinyitott hassal,amiben egy piros haromszog van felkialtojjel
, javaslat? Bevisz a reboot menube vagy mi az, ranyomok a rebootra de nem tortenik semmi....
-
missz
tag
Koszi
...sztem szuper kis gep ez!
akksi is egesz jo, bar tegnap este sztem beragadt vmi app, mert leszivta percek alatt de aztan ujrainditottam, azota fasza
, tegnap filmeket is neztem, nalam egesz jol szol fulessel..vmi nokia fulest talaltam hozza itthon
, szoval a videok is akadas mentesen mennek...igaz nyilvan ez net fuggo is
arra mar rajottem h tele pakolni nem kell a gepet, de amire nekem kell, net, mail,mozi..tokeletes, szeretem)
-
missz
tag
Na beuzemeltem, kapasbol felajanlott egy rendszer frissitest, amit le is toltottem, majd kozolte h sikerult, inditsam ujra..es itt meghalt
, eloszor nem is ertettem mit csinal...de aztan rajottem, h mivel nincs meg sd kartyam, igy asszem az volt a gond..., a fene gondolta..., aztan nagy nehezen vissza hoztam.., egyelore igy akkor nem frissitek, kell egy sd kartya, amugy nem is neztem, milyen kell bele? Micro?
Utana ezt a kezdeti megakadast leszamitva eddig semmi gondom vele, popecul megy minden, gyors, eleg jol birta a telep is, pedig kb.20%0n volt...es csak par ora utan tettem toltore
.., siman felismerte a t mobile netet...szoval fasza egyelore
, a hangero tenyleg nem egy isten
, de annyi baj legyen
, ja, jut eszembe a gepelesi hangot, azt a kattogo pinnyogast hogy tudom kivenni? Mindent kikapcsoltam a hangoknal, de ugyanugy meg van...
-
missz
tag
Hello, ma vettünk egyet, fehèr
, nagyon kívàncsi leszek rà, ha haza èrtem beüzemelem...túl sokat nem vàrok tőle, mail, net, kb.ennyi
, jàtèkokat hamar megunom, nem hiszem, h kelleni fog egy is
..
Hasznàltok rajt gmailt? Jól műxik? Nekem ez a legfontosabb, na meg, hogy meg is jöjjnek rà push a mailek..., tudom, persze ez nem pont a gèptől függ csak, de azèrt mègis
Na majd meglàtjuk...., de ha valóban sokat fagy, biztos kidobom.....
Van egy 2 ès fèl èves ipadom, tudom, nem egy kategória....csak újabban elkezdett szórakozni, rendre elutasítja a simet pl, stb..stb..., ezèrt vettem ma meg ezt a "picike" kis prestigiot....semmi esetre sem szerettem volna dràgàt ès nagyobbat...
, de aztan majd kiderül bevàlik e, vqgy marad az ipad a szőrakozàsai ellenère...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged