- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
Felesleges egy ekkora felbontason ilyen nagy videot nezned. Ha filmet akarsz nezni a divx is boven meg fog felelni a celnak. En pl ugy csinalom, hogy leszedem szerverre az adott filmet es utana a plex nevu programmal online tudom nezni a filmet olyan felbontason, ami nekem tetszik es nem foglal felesleges helyet se.
-
nbware
senior tag
válasz
this is life #238 üzenetére
aha, már azt hittem tud ilyen kézlenyomat lockolást vagy mit
pl rárakom a tenyerem a képernyőre és az alapján old fel -
nbware
senior tag
válasz
this is life #233 üzenetére
digitális ujjlenyomat csere? az mi? tud ilyet?
-
nbware
senior tag
válasz
Tejberizs76 #170 üzenetére
Sok oromot hozza... :-)
-
nbware
senior tag
válasz
Tejberizs76 #151 üzenetére
hááát nem tudom, azt a 400Mhz különbséget észre nem fogod venni sehol se. Nekem 3gs van. és tök jó, hogy bárhol tudok vele netezni, anélkül, hogy a telefonnal előbb állítsak bármit is. Ráadásul mekkora már 8" képernyőn a navi
-
nbware
senior tag
Rengeteg tabletet megneztem es ez volt az egyetlen, ami megfelelt a kriteriumoknak. 7-8 colos tabletet kerestem es 3g legyen benne, csak ezt talaltam 60ert. Egyaltalan nem bantam meg. Videot tokeletesen tudok rajta nezni, meg tvt is, igaz streamelve. Jatekokban sincs oka a panaszra, bar en a kartyas jatekokat szeretem, ahhoz meg nem nagyon kell eroforras :-)
Szoval csak ajanlani tudom. Ami gyengecske benne, az a kamera, de hat ez nem is arra van :-) -
nbware
senior tag
akti esetleg érdekesl: [link]
-
nbware
senior tag
nem tudtok a tablethez olyan tokot, ami egyben billentyűzet is?
-
nbware
senior tag
Ez engem is érdekelne, főleg ha még a tokban lenne billentyűzet, az már maga lenne a tökéletesség. Nekem bejön a tokja is, nagyon eredeti és hogy magától kikapcsol, meg vissza, ha beledugom, na az se semmi.
2 napig bírja kb. most is arról írok és tökéletes a sim kártyás része is, bár csak netezésre használom. -
-
nbware
senior tag
Na megvan a keszulek. Eddig minden szep es jo, tokeletesen megfelel az igenyeimnek.
-
nbware
senior tag
Holnap megyek megvenni a kis szépséget, kíváncsi leszek milyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest