Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
Felesleges egy ekkora felbontason ilyen nagy videot nezned. Ha filmet akarsz nezni a divx is boven meg fog felelni a celnak. En pl ugy csinalom, hogy leszedem szerverre az adott filmet es utana a plex nevu programmal online tudom nezni a filmet olyan felbontason, ami nekem tetszik es nem foglal felesleges helyet se.
-
nbware
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
aha, már azt hittem tud ilyen kézlenyomat lockolást vagy mit

pl rárakom a tenyerem a képernyőre és az alapján old fel
-
nbware
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
digitális ujjlenyomat csere? az mi? tud ilyet?

-
nbware
senior tag
válasz
Tejberizs76
üzenetére
Sok oromot hozza... :-)
-
nbware
senior tag
válasz
Tejberizs76
üzenetére
hááát nem tudom, azt a 400Mhz különbséget észre nem fogod venni sehol se. Nekem 3gs van. és tök jó, hogy bárhol tudok vele netezni, anélkül, hogy a telefonnal előbb állítsak bármit is. Ráadásul mekkora már 8" képernyőn a navi

-
nbware
senior tag
Rengeteg tabletet megneztem es ez volt az egyetlen, ami megfelelt a kriteriumoknak. 7-8 colos tabletet kerestem es 3g legyen benne, csak ezt talaltam 60ert. Egyaltalan nem bantam meg. Videot tokeletesen tudok rajta nezni, meg tvt is, igaz streamelve. Jatekokban sincs oka a panaszra, bar en a kartyas jatekokat szeretem, ahhoz meg nem nagyon kell eroforras :-)
Szoval csak ajanlani tudom. Ami gyengecske benne, az a kamera, de hat ez nem is arra van :-) -
nbware
senior tag
akti esetleg érdekesl: [link]
-
nbware
senior tag
nem tudtok a tablethez olyan tokot, ami egyben billentyűzet is?
-
nbware
senior tag
Ez engem is érdekelne, főleg ha még a tokban lenne billentyűzet, az már maga lenne a tökéletesség. Nekem bejön a tokja is, nagyon eredeti és hogy magától kikapcsol, meg vissza, ha beledugom, na az se semmi.
2 napig bírja kb. most is arról írok és tökéletes a sim kártyás része is, bár csak netezésre használom. -
-
nbware
senior tag
Na megvan a keszulek. Eddig minden szep es jo, tokeletesen megfelel az igenyeimnek.

-
nbware
senior tag
Holnap megyek megvenni a kis szépséget, kíváncsi leszek milyen lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha hd-t akarok, arra ott a noti, vagy a tv.