- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
nbware és tomacko : igaz és igaz.
Egyrészt : 720p-nél nagyobb anyagot nem tettem fel eddig sem és valóban ebben a felbontásban nem is fogja kiadni.
Viszont mind a két kütyü röccenés nélkül evitte a 720p anyagokat.
Valóban itthon nagyobb és jobb tv-n persze jobb a film.
Valóban nincs időm konvertálgatni/darabolni, ha egyszer mondjuk több mint 4gb jön le a film, így akarom nézni.
Igen szoktam avit is leszedni ha megvan abban, de sokszor nincs, meg a minőségük is még mindig hagy maga után kívánni valót.
Egyszerüen az cseszi a csőröm, hogy az egyik élből kezeli az ntfs-t a másik (újabb kütyü) meg nem.
De megoldottam egy pkay-en lévő programmal, így az felismeri az ntfs-t és kezeli is azt hibátlanul : Paragon exFAT, NTFS & HFS+ .Azét kösz a segítséget .
Üdv.
-
a digitális ujlenyomat nem más mint az az azonosító amit az eszköz elküld a play számára hogy milyen eszköz, ez határozza meg milyen programokat tolthetsz le az alkalmazás boltból... Amikor átírod olyan programok is elérhetővé válnak amik a módosítás nélkül nem lennének elérhetők.
-
-
Forestjo
senior tag
-
Amantius
senior tag
Akkor igen csúnyán ferdítettek valamelyik promóban. A cég oldalán sem, mint demó szerepel, igaz, ott nem is teljesértékűként van feltüntetve, mint máshol. Nem szeretem az ilyen beetetős húzásokat. Erre nem készültem fel, majd keresek valami alternatívát. Esetleg ajánlhatnátok valamit, ha még belefér ide.
-
ilko
csendes tag
-
ilko
csendes tag
Akkor gyorsan meg is kérdezném a billentyűzettel kapcsolatban: láttam, hogy van tokkal billentyű. Ilyen van magyar billentyűzettel is? Vagy csak ékezet nélküli? Úgy tudom, nagyon jó kis tokot adnak hozzá, funkciója is van... az új tokkal gondolom, ez "elvész". S ha az általad írt tok/billentyűzet nem ékezetes, akkor azért tudok hozzá valami másféle, viszonylag kicsi, de megfelelő dolgot venni, ugye? (a leírtakból is látszik, hogy nem sokat értek hozzá, bocs...)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Revolut
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő