Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
nbware és tomacko : igaz és igaz.
Egyrészt : 720p-nél nagyobb anyagot nem tettem fel eddig sem és valóban ebben a felbontásban nem is fogja kiadni.
Viszont mind a két kütyü röccenés nélkül evitte a 720p anyagokat.
Valóban itthon nagyobb és jobb tv-n persze jobb a film.
Valóban nincs időm konvertálgatni/darabolni, ha egyszer mondjuk több mint 4gb jön le a film, így akarom nézni.
Igen szoktam avit is leszedni ha megvan abban, de sokszor nincs, meg a minőségük is még mindig hagy maga után kívánni valót.
Egyszerüen az cseszi a csőröm, hogy az egyik élből kezeli az ntfs-t a másik (újabb kütyü) meg nem.
De megoldottam egy pkay-en lévő programmal, így az felismeri az ntfs-t és kezeli is azt hibátlanul : Paragon exFAT, NTFS & HFS+ .Azét kösz a segítséget .
Üdv.
-
a digitális ujlenyomat nem más mint az az azonosító amit az eszköz elküld a play számára hogy milyen eszköz, ez határozza meg milyen programokat tolthetsz le az alkalmazás boltból... Amikor átírod olyan programok is elérhetővé válnak amik a módosítás nélkül nem lennének elérhetők.
-
-
Forestjo
senior tag
-
Amantius
senior tag
Akkor igen csúnyán ferdítettek valamelyik promóban. A cég oldalán sem, mint demó szerepel, igaz, ott nem is teljesértékűként van feltüntetve, mint máshol. Nem szeretem az ilyen beetetős húzásokat. Erre nem készültem fel, majd keresek valami alternatívát. Esetleg ajánlhatnátok valamit, ha még belefér ide.
-
ilko
csendes tag
-
ilko
csendes tag
Akkor gyorsan meg is kérdezném a billentyűzettel kapcsolatban: láttam, hogy van tokkal billentyű. Ilyen van magyar billentyűzettel is? Vagy csak ékezet nélküli? Úgy tudom, nagyon jó kis tokot adnak hozzá, funkciója is van... az új tokkal gondolom, ez "elvész". S ha az általad írt tok/billentyűzet nem ékezetes, akkor azért tudok hozzá valami másféle, viszonylag kicsi, de megfelelő dolgot venni, ugye? (a leírtakból is látszik, hogy nem sokat értek hozzá, bocs...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bundle topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) nem is folytatom mert nagyon off