- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68
üzenetére
Semmit. Azzal a mondattal kezdődik az a rész. Preferált telepítési hely. Alapértelmezett írás-lemez. USB-tár az egyik pötty, SD kártya a másik.
Nekem 3G verzió van. Szerintem a szoftver ugyan az, de nem lehetetlen, hogy nem teljesen egyformák a menüpontok, erről nincs tapasztalatom. -
Amantius
senior tag
válasz
explorer68
üzenetére
Nem működik a preferált telepítéseknél, az SD kártyára telepítés?
-
Schanyee
senior tag
válasz
explorer68
üzenetére
Félmegoldás, de van a Clean Master, azzal ki lehet takarítani többek között a nem használt meg az ideiglenes fájlokat, és az ha feltelepítesz valamit egyből feldobja a kérdést, hogy át akarod-e helyezni a külső memóriába. Ha nem tud valaki jobb megoldást, érdemes kipróbálni.
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68
üzenetére
Akkor: Beállítások-Alkalmazások-Összes (jobbra, balra tudod görgetni)-koppintasz a nagy alkalmazásokra (pl. játékok)-Áthelyezés ide: USB tár.
-
explorer68
tag
-
explorer68
tag
válasz
Butcher82
üzenetére
Nyugodtan rendeld meg én is onnan vettem egy PRETEC 64GB SDXC kártyát és szuperül működik!
Én a hozzászólásokból fel voltam készülve, hogy nem fog megérkezni, de olyan gyorsan megjött (4-5 nap) hogy fel sem voltunk készülve rá!!
Egy próbát megér, azért olcsók, mert nem hazai beszerzés és klasszisokkal olcsóbb, mint máshol! -
Amantius
senior tag
válasz
explorer68
üzenetére
Ha egyre gondolunk, akkor a beállításoknál, a Tárhely fülön, a Preferált telepítési helynél választhatsz.
Az 1 giga hely, az a készülék memóriája, az dinamikus, az Android kezeli. Ha hely kell, csinál. -
explorer68
tag
válasz
Amantius
üzenetére
Egy kérdésem lenne hozzád kedves Amantius: igaz az 5 GB szabad hely, de mindenféle beállítás nélkül a BELSŐ TÁRHELY-re rakja a letöltött programokat ami csak 1 GB. Ezt a lányom már ki is sámfázta progikkal seperc alatt. Egyébként van a gépben egy 32 GB SD kártya is, amire a filmeket raktam célzottan. A kérdés hogyan lehet megcélozni a telepítendő programokkal a BELSŐ FLASH memóriát vagy az SD kártyát. Aki tudja más az is nyugodtan válaszolhat, megköszönöm!

-
bendi007
tag
köszönöm
-
Schanyee
senior tag
válasz
bendi007
üzenetére
Tárhely (8 vs 16GB),
HDMI csatlakozó,
ház (jobb minőség, 100g-mal kevesebb majdnem és kb 3mm-el vékonyabb),
akksi (4100 vs 4400mah)
kamera (2 vs 5mpixel)Amit nem tudok de esetleg számíthat, ha az ultrát lehet tölteni micro USB-n keresztül (a prime-ot tudom hogy nem, nekem az van). Ez azért érdekes, mert a sima multipad-ot amit ismerek azt meg lehet. Ez mondjuk egy hosszú utazásnál érdekes lehet ha hordozható aksiról akarod tölteni, akkor nem kell vigyél magaddal még egy kábelt ami usb -> tápcsatlakozó. Ez nekem azért volt fájó pont, mert valszeg hibás a kábel amit vettem és 5-ről 15%-ra tudta feltölteni a hordozható aksi, úgy hogy annak nagyobb a kapacitása mint a tablet aksijának és közben csak zenét hallgattam kikapcsolt kijelzővel. A telefonom meg simán feltölti majdnem 3-szor.
Amúgy összességében ha újra választanom kellene, akkor is a prime-ot választanám. Mikor megvettem mind a kettőt a kezembe vehettem és ha csak az anyaghasználat lett volna a különbség meg a súly, akkor is fizettem volna annyival többet érte.
-
bendi007
tag
,i a külömbség az ultra és a prime közt?
-
motoflug
őstag
Rossz topicba ment.
-
Topi70
tag
Bocsi még utóljára csak annyit, hogy sokan észre sem veszik a hibát. Azt gondolják ennek így kell szólni és kész. Csak akkor jön elő a nagy különbség, ha a jó füles kerül bele a cucba!
-
Topi70
tag
Véletlenül jártam itt. Végre valaki észrevette ezt a problémát!!! Ügyes! S1 és Ace1-nél tapasztaltam először. Aztán a mostani fonepadomnál szintén. S1-es fülhalgatója nem jó S3-as tökéletes! Mindegyik 4 érintkezős, de belül tuti máshogyan van bekötve ezért a rossz hangzás...Ui: Ace1-nem járt füles haver elkérte az én S1-ét és brutál gyenge volt semmi basszus, picit kihúzva jóbban szólt, de monóban. Bementünk egy boltba ott többet kipróbáltunk, és végül a szifoné volt jó, ami viszont az én S1-mel szólt szarul ennyi:-)
-
Amantius
senior tag
válasz
Predator2
üzenetére
Spóroltál kb. 6000 forintot. Hogy ez sok, vagy kevés, az egyéntől függ. Ha nem zavar a használt gép, nincs rajta karc, horpadás stb. akkor rendben van. Elnézve az enyémet, 3 hónap után nem látok különbséget az első napi kinézetétől, vagy működésétől, így nem tudom mire kellene figyelni, mert nálam pl. minden OK (3G).
-
Predator2
addikt
Helló
Most vásároltam 34 ezer jó magyar forintért egy ilyen tabletet használtan kicsivel több mint 1 év garival.
Mivel használt mire figyeljek? Mit teszteljek rajta ?
Szerintetek jó árban sikerült beszerezni?
THX
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok! Valaki próbálta már a Real Racing 3-at illetve a NFS Most Wantedet? Nekem a Gyro sensor folyamatosan rángat kicsit játék közben hiába kalibrálja be a játék. Próbáltam az érzékenységen állítani, de ugyanazt csinálja. Valakinek van tapasztalata a két játékkal?
-
t4zoli
csendes tag
Sziasztok.
Érdeklődnék probált e már valaki HD játékokat, mert nekem nem mennek teljes kijelzőn, sacc akkora méretben mennek mint ha egy 4,3' as kijelzőn játszanák.Szerintem átcsesztek minket Antutu szerint nem 1024x768 a felbontás, lehet hogy ez a baj???-->vagy csak én vagyok sügér?
Várom a tapsztalatokat, hozzászólásokat. -
ilko
csendes tag
Járt már valaki így? Másfél hónapos a tabletem, ma egyszer csak fogta magát és a fehér szín sárgás, drappos lett. A fényerő a maximumon, tokjában volt alvó módban, s egyszer csak májbajos lett. Van ötletetek?
Pedig eddig minden szuper... volt.... -
Butcher82
senior tag
Szép jó estét mindenkinek! Én is három napja birtokolom eme remek gépezetet, 3G nélküli verzió. Az eddigi tapasztalataim nagyon jók. Volt a kezemben már MyAudio, Samsung Galaxy Tab 3110, de árban, teljesítményben eddig ezt találom a legjobbnak. A MyAudio 3-szor volt szervízben. Egy borzalom. Minőségben is jár a piros pont, bár a 2 Megapixeles kamerát inkább hagyták volna le, de egye fene, szerintem az ember amúgy sem egy ekkora tabbal fog rohanni fotózni. :-) Nem tudom hogy rendelt e már valaki az interstore.hu ról? Gyanúsan olcsók az sd kártyák. Akarok rendelni egy samsung 16 gb class 10 uhs-1-et a tabhoz. 3400 ft. Csak nem hamisított ennyi pénzért.....
-
maaniac
aktív tag
-
zlatan77
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Hangerő fel-re a gyári recovery jön be.
Az RK batchtool-al mit kell tennem,hogy flash módba kerüljön?
A 4PDA.ru-ról leszedett rar-ban driverek is vannak,de egyik sem exe.(#269) maaniac
Kikapcsolt állapotban semmit sem csinál.
Nem keres drivereket sem (WIN7) és az eszközkezelőben sem látszik.Nem akar ez összejönni.
Hát az S3-al kicsit egyszerűbb az élet.
-
válasz
zlatan77
üzenetére
Ha minden igaz akkor hangero fel es ugy bekapcsolni, vagy emlekeim szerint az rk batchtool-al is lehetett flashelo modba rakni, utana megvarni mig a driverek telepulnek es m3het az sw flashelese ...esetleg ha a tabon nincs hangero szabalyzo gomb akkor a resett gomb lenyomva es ugy bekapcsolni, arra mar nem 3mlekszek hogy ennel a flash modba rakasnal az usb radugva legyen vagy sem.
-
zlatan77
aktív tag
Tudnál segíteni (vagy valaki más) a rootolás menetében?
4pda.ru-ról letöltöttem ezt
RESTIGIO 7280C_CWM_6.0.3.1.rar
Kicsomagolva,ugye van benne egy RKAndroidTool program amivel fel lehet tenni a custom recoveryt.
Ha jól olvasom,akkor flash módba kell állítani a tabletet mielőtt csatlakoztatom a PC-hez.
Mi a billentyű kombinációja a flash módnak? -
-
Amantius
senior tag
A Prestigio telepítőt nálam lehet tiltani, tiltottam is. Nem is zaklat.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Már próbáltam, de cselesek voltak a Prestigio-nál, mert ezt az appot nem engedi letiltani.
-
-
pooty
tag
válasz
explorer68
üzenetére
Helló,
Elvileg tettek a tabletra egy Prestigio Telepítő nevű appot(legalábbis magyar nyelvre állítva ez a neve).
Itt a sok minden között van egy béta verziójú Adobe flash player. Én ezt feltelepítettem és szinte minden megy vele(talán 1 flash játék fagy be néha). -
Schanyee
senior tag
válasz
explorer68
üzenetére
Én metrón utazva simán hallgattam vele zenét nem max hangerőn. Bár nekem a prime duo verzió van, de szerintem kb semmi különbség a kettő között.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
explorer68
üzenetére
Hát az S3-hoz képest szerintem nagyon halk.
Egy-egy videónál eléggé idegesítő.
Viszont van megoldás.
[link] -
explorer68
tag
Két hete van meg a gép: Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 nagyon meg vagyok vele elégedve eddig! Én nem gyalultam le semmit róla, simán bekapcsoltam és használtam. Bagyon gyors és szép és érzékeny a kijelzője. Eddig csak 1x fagyott le, de a bekapcsoló gomb+hangerő mínusz-al ki lehetett kapcsolni és utána újraindult előlről. Panaszkodtak itt többen, hogy halk a hagja. Nekem nincs gondom ezzel tökéletesen lehet hallani, persze csendben nem a buszon vagy bármilyen hangos járművön próbáltam. Az tény, hogy nem szabad a tokjára vagy az asztalra lerakni, mert akkor eltakarja a hagszórót vele az ember, de ha egy asztalon feltámasztva van pl. akkor még az asztal jól fel is erősíti a hangot, szerintem tökéletes, persze nem koncert hangzás és erősség, de tényleg jó. Nem tudja valaki, hogy lehet Adobe Flash Player-t mókolni rá vagy van egyáltalán Andriod-ra? A hátlapi kamera egy webkamera minősége maximum, de arra van fényképezőgép. Az akksi a lányom folyamatos játékával kb. 4-5 órát bír, de egy samsung tab2 7 sem bírná jobban és az sokkal drágább, ráadásul csak 7 col.

-
Kn19
újonc
Sziasztok!
Végigolvastam majdnem az egész fórumot, de nem találtam hasonló problémát. Most merült le először és felraktama töltőre, de semmi látható jele nincs, hogy töltene. Ez normális, így kell lennie? Vártam volna valami ilyesmit, hogy kiírja, hogy töltés és esetleg van valami töltődő akkumulátor animáció, de semmi.
Ez az első androidos cuccom, telefonom sem volt még, szóval annyira még nem vagyok járatos az androidban és egyáltalán táblagépben sem, de gondolom, hogy semmivel sem bonyolultabb feltölteni, mint egy átlagos telefont. -
t4zoli
csendes tag
Sziasztok.
Lassan egy hónapja nyomom a 8" ultra duot, nagyon elégedett vagyok vele viszont érdekelne milyen gps progit ajánlanátok mert nekem igo primo nem akar összejönni 1024x768ban csak kissebb felbontásban de az nem full screen, valahogy nem lehet felrakni rá mert amikor inditanám 1024x768ban azt irja a készülék hogy a kijelzôm felbontása 951x720.
Ha tudtok valami okosat kérlek írjatok. -
nbware
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
aha, már azt hittem tud ilyen kézlenyomat lockolást vagy mit

pl rárakom a tenyerem a képernyőre és az alapján old fel
-
a digitális ujlenyomat nem más mint az az azonosító amit az eszköz elküld a play számára hogy milyen eszköz, ez határozza meg milyen programokat tolthetsz le az alkalmazás boltból... Amikor átírod olyan programok is elérhetővé válnak amik a módosítás nélkül nem lennének elérhetők.
-
keep2000
tag
Szóval harmadik napja használom és akkor megint kérdeznék. Valami mintha nagyon fogná a gépet szoftveresen. Általában pörög, de minden 3-4. programmegnyitás iszonyat lassú, másodpercekig tart, mire feljön a billentyűzet, a play store rendszeresen "nem válaszol" hibaüzenetet ad, sokszor látom, ahogyan az ablak animáció lefut és szépen lassan kivilágosodik az adott alkalmazás. Máskor meg hibátlan. Tisztára olyan, mintha tényleg valami erősen futna a háttérben, mint windows indításkor a vírusirtó lemezpörgetése egy régi gépen.
Ilyen van másnál is? -
nbware
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
digitális ujjlenyomat csere? az mi? tud ilyet?

-
-
maaniac
aktív tag
nem tudom hogy már összejött e valakinek...itt még nem láttam, tehát sikerült rootolnom a 3g-s ultrát
...nem tudom hogy a simán működik vagy sem...aki akarja SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE kipróbálhatja...az orosz fórumok + google fordító sok mindenre jó
...ez alapján sikerült Prestigio MultiPad 2 8.0 Ultra Duo 3Gaz oldalt érdemes magyar helyett angolra fodítani
-
Tomacko
őstag
válasz
keep2000
üzenetére
Sziasztok!
Mivel az "enyém" (lányom fogja használni) is a héten fog megérkezni, olvasgattam a fórumot. Találkoztam ismerős ROM gyáros nevekkel is, ezért meg kérdezem, hogy esetleg majd próbálkoztok valami ROM gyártással is később ? Bár ahogy olvastam teljesen jó a gyári rajta, szóval tényleg csak kiváncsiság.
-
keep2000
tag
sziasztok.
Ma érkezett meg a gépem egy multipad 8 pro duo utódjaként. Eddig minden rendben, csak egy dolog tűnt fel. Az oldalsó hangerő, meg bekapcsoló gombok egy kicsit lazák, lötyögnek a helyükön, ha kicsit hozzáérek,már hallom a hangját. Ez másnak is ilyen vagy csak én vagyok a szerencsés?
-
Schanyee
senior tag
Én vásárlás előtt fogtam a kezembe mindkettőt és gondolkodás nélkül a prime-ot választottam, nekem sokkal jobban tetszett az anyaghasználata, minőség érzete, vékonyabb. Meg persze ismertem az előnyeit is, így nem sokalltam érte az árkülönbséget. Vettem hozzá usb->tápkábel átalakítót, de ott valami nem ok, mert az 10%-ot töltött amig lemerült a hordozható akksim, aminek fel tudnám egyszer teljesen tölteni, de az a kábel hibája lehet mert amúgy minden ok mindkét eszközzel
-
Forestjo
senior tag
-
Kobor
aktív tag
A kisebb keret szerintem használat során pont nem érvényesül, ha nem a 3G-et veszed akkor szinte mindegy, a kamera mindkettőben elég gagyi.
A nagy különbség, hogy a prime külön töltő csatlakozóval rendelkezik, míg a másik USB-ről tölthető, ez fontos lehet, ill. a prime-ban nincs smart tok, viszont sokkal minőségibb szebb benyomást kelt. -
ashail
csendes tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok és szeretnék kérni egy kis segítséget.
Prestigio MultiPad 2 ULTRA DUO 8.0 vagy Prestigio MultiPad 2 PRIME DUO 8.0Amit láttam a Prime javára.
16 GB memo, 5 mp kamera,mini HDMI, aksi egy kicsit nagyobb, kicsit könnyebb és kisebb a keret.Kb. 5200 Ft-tal drágább, de ha az ultrába veszek még 8GB memót, akkor csak kb. 3000 Ft-tal.
Érdeklődnék, hogy ezeken kívül mitől jobb, vagy esetleg rosszabb?
Ki melyiket venné és miért?
Köszi.
-
Tomacko
őstag
Sziasztok !
Nem féltem használni a keresőt, de lenne egy kérdésem, amire nem találtam a választ. Szóval ami érdekelne, hogy szabad hellyel mennyivel rendelkezik a gép, ahova telepíthetek, illetve ahova zenét, képet, filmet stb másolhatok fel ? Mert ugye, azt én így láttatlanban nem tudom, hogy a 8GB rom-ból mennyit vesz el a rendszer stb.stb.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
alexisb
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy a jövő héten veszek egy Prestigio MultiPad2 Ultra Duo 8.0-at.
Elég sokat olvastam róla és ez jött be legjobban, meghoztátok a kedvem
Egy olyan kérdésem van, hogy ki tud olcsó képernyőfóliát, mert ami direkt neki jó az drága az ebay-en is.
http://www.ebay.com/itm/Vikuiti-DQCM30-Schutzfolie-von-3M-fur-Prestigio-MultiPad-2-ULTRA-DUO-PMP7280C-/400553994395?pt=DE_Computer_Bildschirmschutzfolien&hash=item5d42e0e89b
Az univerzálison meg nincs a kamerának kivágva hely.
Esetleg, ha vki vett már az Ebay-en, akkor segítsen már hogy melyik jó rá.http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p3984.m570.l1313.TR3.TRC1.A0&_nkw=8+tablet+screen+protector&_sacat=0&_from=R40
Köszi.
-
tyielow
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam néhány hozzászólást, jó látni hogy más sem tapasztalt semmi komolyabb problémát a kütyüvel. Lassan egy hete hogy megvettem. Nem vagyok nagy tabletes, ezzel kezdődik igazából a karrierem, és (eddig) én is teljesen meg vagyok elégedve vele.
Egyetlen bibim, hogy a vásárlás során megkötött 3G szolgáltatáshoz csak SIM kártyát adtak, usb sticket nem, márpedig ez nem képes a fogadására.
Voltam a telenornál, ott közölték hogy nem lehet csak úgy venni egy sticket és rádugni, mert hogy alapból androidot nem támogat. De megoldható. A kérdésem az lenne: hogyan? és milyen típusú sticket kellene beszerezzek?Előre is köszi a segítésget!
Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo 8GB (PMP5870C_DUO)
-
Tejberizs76
tag
Sziasztok!
Rájöttem nem nagyon kell nekem tablet, így eladnám az 1 hónapos kifogástalan állapotban levő fehér Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G-t. Ha valakit érdekel PÜ! Thx! -
Forestjo
senior tag
Ki lehet törölni az olyan gyári appokat, melyek nem kellenek, mint pl. a chrome?
-
-
zlatan77
aktív tag
Akinek halk lenne a külső hangszóró annak itt a megoldás:
[link] -
Schanyee
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Jaja már áttértem egy ideje manuális frissítésre, csak furcsa volt a mobilom után, ott csak alig érezhető ha épp frissít
-
-
Schanyee
senior tag
válasz
Forestjo
üzenetére
szerintem elég jó, nekem is a chrome sebességgel van bajom,a gyári nem rossz, az opera mini a legjobb, de azzal meg van 1-1 honlap ami nem megy, szóval meg lehet találni ami épp jó
. ja meg ami még elég zavaró, ha jönnek a frissítések az nagyon megfogja, mintha nagyon lassú lenne a belső memória. Viszont ennyi pénzért nem panaszkodok meg amúgy is meg vagyok vele elégedve teljesen. -
Amantius
senior tag
válasz
Forestjo
üzenetére
Nekem legjobban a gyári böngésző jött be. Nincs baj az Operával, csak a szinkron miatt használom a gyárit (egyébként alapból olvassa a gyári könyvjelzőjét). A Chrome elégé beteges, lassú, nem is értem, a beépített mellett.
Filmeket nem nézek, max egy-egy Youtube videót, netezek, olvasok, kikapcsolódásként szoktam játszani pl. Plants vs Zombies, Star Wars játékok röccenés nélkül futnak, az akksi órákig is bírja (illetve bírná, mert én nem bírom). -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Ennyire jó a kütyü, hogy így csendben vagytok? Eddig nekem a leghasznosabb appokkal megpakolt tab, amit valaha láttam. A teljesítménnyel nem vagyok kibékülve, vagy megfelelő?
-
ilko
csendes tag
Köszi a választ. Letöltöttem az mx playert, abban segítsetek, hogy hogyan tudom beállítani, h ezzel játssza le a kiszemelt filmet (online).
Egész más: mitől függ, h egy oldalt ki tudok-e nagyítani a képernyőn? Olykor találkozom olyannal, ami nem reagál a képernyő érintésére.
Átmenetileg utolsó: vannak oldalak, amiken a hosszú mgh-k egy része nem jelenik meg. (Ű, ő..). Van beállítási lehetőség, hogy ez menjen? -
Ha youtube appal ezed akkor esetleg egy regebbi verziot megprobalni feltenni hatha azzal gond nelkul megy, ha web feluletrol nezed akkor passz, esetleg az mx playert beloni stream videok nezesere...pl hogy a linkre az nyiljon meg es ne a bongeszoben jatsza le a videot, de ezncsak tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Csak nem hibás gyro sensor benne
RESTIGIO 7280C_CWM_6.0.3.1.rar