- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
válasz
Predator2 #443 üzenetére
Mivel ezután a tabletről minden törlődik és olyan lesz, mintha épp akkor vetted volna használatba első alkalommal, szerintem olyan lesz. Én programot nem tudok hozzá, mert az is ezt tenné szerintem. Mint mikor a Windowst pl. újratelepíted, olyan a hatása, alapra áll minden.
-
Tomacko
őstag
válasz
Predator2 #358 üzenetére
A gyári töltőt használja szerintem ő is. A lányom táblája is ilyen helyzetben nem tölt, szintén a gyárival. Talán szinten tart, de a töltöttség nem nő. De ezen nincs is mit csodálkozni, egy ekkora kijelző meg afutó alkalmazások azért fogyasztanak szépen, nem kell elvárni, hogy töltsön is használat közben.
-
Amantius
senior tag
válasz
Predator2 #280 üzenetére
Spóroltál kb. 6000 forintot. Hogy ez sok, vagy kevés, az egyéntől függ. Ha nem zavar a használt gép, nincs rajta karc, horpadás stb. akkor rendben van. Elnézve az enyémet, 3 hónap után nem látok különbséget az első napi kinézetétől, vagy működésétől, így nem tudom mire kellene figyelni, mert nálam pl. minden OK (3G).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest