- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68
üzenetére
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68
üzenetére
Semmit. Azzal a mondattal kezdődik az a rész. Preferált telepítési hely. Alapértelmezett írás-lemez. USB-tár az egyik pötty, SD kártya a másik.
Nekem 3G verzió van. Szerintem a szoftver ugyan az, de nem lehetetlen, hogy nem teljesen egyformák a menüpontok, erről nincs tapasztalatom. -
Amantius
senior tag
válasz
explorer68
üzenetére
Nem működik a preferált telepítéseknél, az SD kártyára telepítés?
-
Schanyee
senior tag
válasz
explorer68
üzenetére
Félmegoldás, de van a Clean Master, azzal ki lehet takarítani többek között a nem használt meg az ideiglenes fájlokat, és az ha feltelepítesz valamit egyből feldobja a kérdést, hogy át akarod-e helyezni a külső memóriába. Ha nem tud valaki jobb megoldást, érdemes kipróbálni.
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68
üzenetére
Akkor: Beállítások-Alkalmazások-Összes (jobbra, balra tudod görgetni)-koppintasz a nagy alkalmazásokra (pl. játékok)-Áthelyezés ide: USB tár.
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68
üzenetére
Ha egyre gondolunk, akkor a beállításoknál, a Tárhely fülön, a Preferált telepítési helynél választhatsz.
Az 1 giga hely, az a készülék memóriája, az dinamikus, az Android kezeli. Ha hely kell, csinál. -
pooty
tag
válasz
explorer68
üzenetére
Helló,
Elvileg tettek a tabletra egy Prestigio Telepítő nevű appot(legalábbis magyar nyelvre állítva ez a neve).
Itt a sok minden között van egy béta verziójú Adobe flash player. Én ezt feltelepítettem és szinte minden megy vele(talán 1 flash játék fagy be néha). -
Schanyee
senior tag
válasz
explorer68
üzenetére
Én metrón utazva simán hallgattam vele zenét nem max hangerőn. Bár nekem a prime duo verzió van, de szerintem kb semmi különbség a kettő között.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
explorer68
üzenetére
Hát az S3-hoz képest szerintem nagyon halk.
Egy-egy videónál eléggé idegesítő.
Viszont van megoldás.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest