- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68 #300 üzenetére
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68 #298 üzenetére
Semmit. Azzal a mondattal kezdődik az a rész. Preferált telepítési hely. Alapértelmezett írás-lemez. USB-tár az egyik pötty, SD kártya a másik.
Nekem 3G verzió van. Szerintem a szoftver ugyan az, de nem lehetetlen, hogy nem teljesen egyformák a menüpontok, erről nincs tapasztalatom. -
Amantius
senior tag
válasz
explorer68 #295 üzenetére
Nem működik a preferált telepítéseknél, az SD kártyára telepítés?
-
Schanyee
senior tag
válasz
explorer68 #295 üzenetére
Félmegoldás, de van a Clean Master, azzal ki lehet takarítani többek között a nem használt meg az ideiglenes fájlokat, és az ha feltelepítesz valamit egyből feldobja a kérdést, hogy át akarod-e helyezni a külső memóriába. Ha nem tud valaki jobb megoldást, érdemes kipróbálni.
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68 #293 üzenetére
Akkor: Beállítások-Alkalmazások-Összes (jobbra, balra tudod görgetni)-koppintasz a nagy alkalmazásokra (pl. játékok)-Áthelyezés ide: USB tár.
-
Amantius
senior tag
válasz
explorer68 #290 üzenetére
Ha egyre gondolunk, akkor a beállításoknál, a Tárhely fülön, a Preferált telepítési helynél választhatsz.
Az 1 giga hely, az a készülék memóriája, az dinamikus, az Android kezeli. Ha hely kell, csinál. -
pooty
tag
válasz
explorer68 #249 üzenetére
Helló,
Elvileg tettek a tabletra egy Prestigio Telepítő nevű appot(legalábbis magyar nyelvre állítva ez a neve).
Itt a sok minden között van egy béta verziójú Adobe flash player. Én ezt feltelepítettem és szinte minden megy vele(talán 1 flash játék fagy be néha). -
Schanyee
senior tag
válasz
Én metrón utazva simán hallgattam vele zenét nem max hangerőn. Bár nekem a prime duo verzió van, de szerintem kb semmi különbség a kettő között.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
Hát az S3-hoz képest szerintem nagyon halk.
Egy-egy videónál eléggé idegesítő.
Viszont van megoldás.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest