Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szabi®
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Köszönöm, akkor a Crisis Core-t behúzom, aztán meglátjuk mennyire áll rá a kezem. Ez a rebirth nagyon jónak tűnik.
-
TrishtanAG
senior tag
-
TBT
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
A demo egy korábbi build, a retail más lesz.
A tavaly szeptemberi Tokyo Games Show-on is ezzel a demóval lehetett játszani a japánok szerint (nem nagyon hiszem, hogy azóta sokat változtattak volna a demón). -
Szabi®
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Ehhez mennyire kell ismerni az előzmény játékokat ? Soha nem játszottam még Final Fantasyval, csak messziről néztem. Idegennek tűnt a játékmenet, de ez tetszene.
-
TrishtanAG
senior tag
Ez a Rebirth demó nagyon hangulatos volt (bár kihagyott ziccernek érzem, hogy Sephike megőrülésénél nem volt most olyan filmes kameranézet, amit pedig még a Crisis Core is leutánzott az eredetiből annak idején).
Mondjuk az nagyon látszik, hogy elkéne már egy Pro gép, mert szegény Ps5 egyszerűen kevés ehhez. A Quality mód nagyon szépen néz ki (főleg, ha egy Oled kijelzőn nézi valaki), ellenben egyáltalán nem smooth élmény, és random be is tud esni a francba (mondhatnánk, hogy ez nem a végleges optimalizáció, de a maradék 3 hétben nem várnék már csodára). Szegény Klóddal emiatt mentem is neki egy nagyobb sziklának, mert nem tudtam kiekerülni, olyan szép beszaggatás jött elő egy sima mezőn.A 60 FPS módban ellenben tükörsimán fut az egész, azonba, hiába khm, füllentették az éjjeli videóban, hogy ez natív fullHD, ránézésre nagyon nem az (fullHD monitoron játszottam). Oyan a látvány összhatása, mint amikor néhány éve bejött a DLSS 1.0, és minden totál elmosódott lett a használatakor. Ráadásul az összes szereplőnek random olyan zizis, ún artifactos a haja, hogy PS-en ilyet még sose láttam.
40 FPS mód VRR-el a demóban nem volt, ajánlom nekik, hogy teljesben legyen, mert sem szaggatva, sem pixeles hajjal meg elmosódva nem szeretném játszani majd, ha már előrendeltem fémtokostul

-
NyMRooD
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Az már az MS problémája, ha vacak minőséget ad akkor előbb utóbb lemorzsolódnak az előfizetők, de jelenleg ~30 millió embernek megfelel így. Egyébként pont a vacak állapot a szélsőséges eset, Halo Infinity, aktuális Forza Motorsport, Redfall, Crackdown 3 meg talán induláskor a Starfieldel és SoD2-vel voltak gondok, minden más rendes iparos munka volt.
szerk.: Elkellene itt engedni az MS témát, ott a kuluráltan meg a series x/s topik erre a célra.
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nincs összefüggés a játékaik minősége, ès a szolgáltatásba Day1 kerülés között. Ugyanolyan hullámzó a minősèg, mint az elmúlt 10 èvben.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Mióta a gamepass elindult talán 10 - 15 játék került be day1. Nem hiszem, hogy emiatt hanyatlik az ipar.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
AAA játék lényegében csak MS belső cím vagy MS által megfinanszírozott cím kerül bele, az, hogy a nagy kiadók félkész játékokat adnak ki nem a GP hibája, egyszerűen nem lehet az, mert nem oda készülnek.
-
30z.Samu
titán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
A kis csapatoknak viszont akár ugródeszka lehet.
-
Szvsz ne is jöjjön ide GP és ha lehet sehova, meg lehet nézni a játékipar egy részét mióta ez az day one bekerülés rendszer jelen van hova jutott a minőség. Ez a "game pass-be jó lesz" meg "legalább ingyen volt" felfogás nem igazán jó irány.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru
üzenetére
Igen, ha kihal kuka.
-
Frod
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Az elkövetkező egy hét most ilyen lesz, hogy minden pletyka IS fel fog jönni, de ha valami hát a GP az biztos nem fog jönni a kékekhez, a pokol is előbb fagy be. (Nem hülye a Sony, hogy beengedje, a Plus-t gyakorlatilag kinyírná azonnal)
#159275 vaguny
Jelenleg csak a pc-s specifikációk érhetőek el, arról nulla infó hogy fut a konzolon. -
vaguny
tag
Sziasztok,
Lehet tudni, hogy Helldivers 2-ben milyen performance specifikáció lesz?
-
DaVE-1
senior tag
Részemről semmin nem változtat ha esetleg MINDEN IS jön ps-re.
Egyvalami úgysem fog az pedig a legnagyobb érv a ms mellett a game pass.. Ok hogy a MS simán el tudná ezt képzelni meg szeretné,no de a sony nem hülye hogy saját gépén nyírja ki az amugy is lepkefing ps plus premiumot.
Meg azzal hogy minden is jön ps-re a pc-s hw-ek nem lesznek olcsóbbak hogy pl boxot ne érje megvenni.. -
Bad Pritt
félisten
-
NyMRooD
addikt
válasz
zozika84
üzenetére
Lehet rosszul tudom de az apple tv általában az aktuális csúcs mobil chippel jön és úgy 100k alatt van, ha megvariálják picit még simán megáll mostani ps5 áron. Egyébként nem hiszem, hogy az MS kiszálna, szóval tök fölösleges a téma, max annyi lesz, hogy jobban rámegy a gp-re meg a játékkiadásra, de a hardware is marad.
-
bence188
tag
Sziasztok, modern warfare 3-at rendeltem egy online áruházból lemezesen, a csomagolása német és rá van írva h komplett auf deutsch. Ez nem is tartalmaz angol nyelvet? Addig nem akarom kibontani, hogy vissza tudjam küldeni fóliásan. Válaszotokat előre is köszönöm!
Bence
-
zozika84
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Nem hogy nehéz, szinte lehetetlen.
NyMRood: Az lehet, de az alma egy luxuscég, luxustermékekkel és ebből adódóan az árazása is olyan lenne, hogy nem lehetne versenytársként tekinteni rá ebben a szegmensben. Azt a gépet nem a nagy tömegeknek gyártanák, ebben biztos lehetsz
-
zozika84
őstag
válasz
Xaels
üzenetére
De az Xbox előtt volt más, aki feljöhetett volna ,ha a Sony elkezdi drasztikusan emelni például a gép árakat, vagy a játék árakat vagy bármi hasonló "felhasználóbarát" döntést hozott volna.
Jelenleg (de nyilván nem ez fog történni), ha eltűnne az Xbox nem igazán látom, hogy kik jöhetnének a helyére.
Ezért is írtam, hogy az ég óvjon minket attól, hogy BÁRMELYIK konzolgyártó egyedül maradjon a piacon. -
-=Jam=-
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Miért adná visszamenőleg, hogyha nem voltál regisztrálva egy szolgáltatásra, ami a feltétele a pontgyűjtésnek?
-
-
spleenszuru
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru
üzenetére
Mármint mit nem érzékel?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Vásárlásra is ad(nia kéne) 100 forintokért egy pontot, ha van aktív PS Plusod.
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem mindenre kapsz pontot, ha belemész az app-ban a stars-ba akkor ott láthatod miért jár pont. Na most azokat először el is kell indítani, hogy megadja.
-
spleenszuru
őstag
Megnéztem már ezt a Stars cuccot.
Mivel még most "regeltem", nulla pontom van, pedig azért már költöttem egy keveset.Ezt a mostani regisztrációnak köszönhetem?
-
TBT
addikt
Stellar Blade pre-order elindult!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Vannak csatornák, amik erre specializálódtak, NoClip hasonló munkát végez különböző témákban pl.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az első is 3.7M megtekintésig ment
Az ilyen dokuk kurva jók, még a GOW -os doku ami iszonyat jó lett. Lehetne több ilyen más fejlesztőknél is, csakhát főleg manapság, nagyon kevés az ilyen színvonalas csapat
*vagy ha a csapat az is, a kiadó/befektetők nyomása eltiporja őket -
Bad Pritt
félisten
Jó nagyot megy ez a Naughty Dog doksi, lassan milliós megtekintésnél jár. Mondjuk meg is érdemli, kiváló anyag.
-
icemad
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Én ugyanúgy megveszem majd az xbox konzolt is, mert nekem jóval egyszerűbb, mint egy PC. Fizikai konzol gyártásával szerintem nem állnak le. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy kiadnak egy portal szerű cuccot, amiben lesz esim és felhőből futtatja majd a játékokat. Esetleg a BC miatt natívan a one címeket. PS-re meg jöhet a gamepass vagy az xbox címek, nem halunk bele. Sok ps-es játékost érdekel a Forza, Halo, Gears. Esetleg Sea of Thieves vagy (majd) a Fable, Stalker, Indiana Jones. Meta Quest ugyan teljesen más kategória, de ott is van gamepass. Kíváncsi vagyok, hogy ott hogy alakultak a számok.
-
AsakuraDave
őstag
[link] Nah sanszos, hogy PS-re jön majd minden Box cím is, mondjuk nem csoda, nézve, hogy mennyivel több PS került eladásra, biztos habzott a vezetőség szája mikor kiszámolták mennyit kereshetnének ha PS-re is kiadják a játékokat. Kérdés, hogy így a Box hardver mennyire lesz releváns, ha most is brutál alacsony az eladásaik.
-
Woodslave
félisten
kipróbáltam a steel risinget. Nagy souls fan vagyok, alapjában ez is tetszik.
Framerate favorizált módban játszok, mégis olyan néha mintha nagyon ugrálós lenne a mozgás nem igazán tudom jól megfogalmazni, olyan darabos, elnagyolt, túl gyorsnak érződik. Korábban a controllnál éreztem ezt hogy nem jó a szememnek. Vagy csak nem jól látom?
-
-
TBT
addikt
válasz
pr0bi
üzenetére
Ahogy nézem ez a játék megintcsak jóval több, mint amit "ígértek" (rengeteg féle minijáték is lesz benne, plusz rakás olyan dolog, ami a klasszikus változatban nem volt benne). Dicséretes és követendő ez a hozzáállás és minőség (nem mezei fapados remake/remaster) a mai "játékiparban".
Nagyon várom a megjelenést (a Deluxe és a fémtokos verziót is megrendeltem, Tifából kell a fémtokos verzió!
) -
Mezcal
addikt

A tenisz játékok királya visszatér! A 2011-es PS3-as Top Spin 4 mai napig a műfaj legjobbja, csak miatta tartottam meg a gépet
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zozika84
üzenetére
A végét? Mikor ott van a gamepass PCn/telefonon (nemsokára almán is)/rengeteg tévén? Nem, nem lesz vége. Szerintem még egy pár nagyhalat is bezsebelnek. Ubi?EA? Nemtom, de az Activision csak a kezdet volt.
Amúgy várjuk meg a jövő hetet. Mi van akkor ha PSre is jön a gamepass.?
Kétlem...de ki tudja mire készülnek. -
pr0bi
senior tag
válasz
oriic
üzenetére
Ezeket már nem nézem meg megjelenésig. Az előző rész teljes mértékben meggyőzött ilyen minőséget ritkán kap kézhez az ember, nekem valahol itt kezdődik a videójáték. Az új generációs FF játékokkal már nem tudok azonosulni, mindenben alulteljesítenek. 13 volt a legutolsó amit szerettem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
SPOILERES anyagok lehetnek:
FINAL FANTASY VII REBIRTH Final Trailer
FINAL FANTASY VII REBIRTH Gameplay Video
A demó már tölthető.
-
EmThor
addikt
Elég op volt a rebirth bemutató.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
A nintendo pedig nem fog semmit borítani. Nekik saját vásárlóbázisuk van. Az árazásuk mindig túl van tolva durva bevétellel a hardveren. Már most elkönyvelhető hogy a Switch 2 valahol a Switch es a Steam deck között lesz messze a Decktől. A Nintendo egy deck szintű hardvert ismerve az árazásukat olyan 350.000 forintért adná alsóhangon....Annyiért nem fognak gépet árulni...200k plafon és bő 30-40%-al a Deck mögött. Ez reális Nintendóéktól.
Az MS a boxot rég elengedte, több platformin játszanak mindenhonnan folyik a zseton. Brutális lemaradással a gépeladásokban is éves bevételben a játékos diviziójuk ott volt a Sony mögött. Idén garantálható hogy meg is előzik atmz Activision-nel. Paff neked exkluzivitás... Nem véletlenül nyit a Sony is pc irányba. Minimal ráfordítással exkluzívonként 50-100 misi alsóhangon ami a pc-röl befolyhat. -
BusinessGuy
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Zéró bevételt? Te miről beszélsz?

Az MS játékos divíziója "csak" 2 milliárddal volt lemaradva csak a Sony mögött 2023-ban. A Sony 8 milliárddal zárt, az MS 6. Az activision megvételével akik 4.4 milliárd zártak és bő évente 30% feletti növekedéssel évek óta toplistások a játékfejlesztő cégek között, lazán megelőzik idén a Sony bevételét így hogy már övék az Acti Blizz. Ha 2023 januárban lezajlik a felvásárlás akkor konkrétan 2 milliárddal a Sony elött végez a MS a múlt évben....
Nem a gépeladásokat kell nézni nem abból van a bevétel... -
LÁZ
addikt
válasz
Hitch
üzenetére
elvileg mennie kell...
The PS Move controller is compatible with PS5™ consoles and PS4™ consoles. You need to pair your controller if it's the first time using it. Turn on your PS5 console or PS4 console and set up your PlayStation®Camera. Connect your PS Move controller to your console using the included USB Mini Type-B cable.
-
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
Szóval az esetleges MS ex cod-nak tapsikolunk de ha Sony monopólium lesz akkor itt a világvége
(bocsi)Egyébként nem hülyék az MS-nél, még ha az a tervük, hogy kiadnak mindent PS-re
1. akkor gondolom nem csak ennyi a terv
2. akkor sem lesz Sony monopólium, 50-60 misi csak elment az xbox one-ból is, úgy, hogy élete nagy részében Forzán kívül amit kapott az volt PS-en is
3. abk játékok (értsd Cod) day1 gp nagyot fog menni (miért is ne tennék be, elvileg jól hoz a gp)+1 saját magamból kiindulva én gp miatt vettem series s-t, nem az ms ex címek miatt (mármint azokért is, de, hogy gp-be jönnek day1)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

*vagy ha a csapat az is, a kiadó/befektetők nyomása eltiporja őket