Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
HDR filmek, játékok esetében szerintem jól észrevehető a különbség a G3 javára. Szerintem megéri a drágábbat venni, de ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Azon kívül a +2 év panelre vonatkozó garancia is jól jön.
-
-
scrat770
csendes tag
Ez az nfs unbound csak nekem okozott agyérgörcsöt a nehézségi fokával? Konkrétan van az elején az a hétvégi 3 futamos event és kibaszott esélytelennek érzem egy sima A tier-es autóval, de ugye jobbat meg nem enged használni. Easy-re van persze rakva. Eddig bármelyik autós játék tök lazán ment, 0 rage. Ettől viszont....
-
Scholes9
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Játékhoz én biztos QD-OLED-et vennék. Azon fogod a legszebb színeket kapni. Egy 55-ös G3 árából megvan egy 65-ös S90C. Rtings oldala szerint is a legjobb TV játékra. Nekem pont most 1 hónapos és az eddigi legjobb TV-m.
-
Elderath
addikt
FF7be photo mode igen sokszor lesz alkalmazva
-
TBT
addikt
FINAL FANTASY VII REBIRTH
Download Size : 145.7 GB
Version : 1.010.000
Pre-Load : Feb 27 - Midnight
Release : Feb 29 - Midnight -
Valentino-n1
újonc
Hi!
Ps5 -ömet szeretném használni cod-hoz billentyűzet és egér combóval.
Asus tuf gaming k1 billentyűzet és M3 egér.
Szerintetek működne a párosítás?Köszönöm a válaszokat

-
TBT
addikt
Tifa breaks the internet.
A 27 másodperces fürdőruhás kisvideót (ami a játék japán verziójából származik és amit egy japán review oldal hozott le) eddig 11 millióan!!! nézték meg!
3 napja Tifa trend van a Twitteren, most meg a YouTube-ot hódította meg.
Gondolom már a PC-sek is dörzsölik a tenyerüket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Kb két hete bukkantak fel az első lemezes példányok, amik ilyen 150-200 dolcsiért mentek el anno, csomó spoiler van már neten sajnos. Mi meg várhatunk még 5 napot...

-
zozika84
őstag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Mazlistak
-
TBT
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Messze még a csütörtök este...
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szerintem nyugodtan lehet neki adni egy próbát
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Színes, szagos, engem meglepően jól kiakpcsolt esténként. Persze anno ahhoz amit PS1-en a Colin McRae Rally elindított sok koze nincs, annak a szellemi örököse a Dirt Rally 2.0 inkabb. Azzal is jatszottam, jó játék, de nekem akkor tul koncentralos volt, az kemenyvonalas simulator a Dirt 5-hoz kepest
-
zozika84
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Van. A G3 sokkal szebb képet ad, magasabb fényerőt, jobb színtér lefedettséget.
-
válasz
undercover
üzenetére
Leginkább talán HDR-ben jobb a G3, hála a mikrolencséknek, vagyis a magasabb fényerőnek. De ezen felül más lényeges eltérés az nem nagyon van.
-
undercover
őstag
Üdv! Valaki itt használt már LG C3-at vagy G3-at a Playstationhöz? Érdekelne, hogy játékokat tekintve van-e különbség a két TV között.
-
spleenszuru
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Múltkor kérdeztem arcade rally játékokat, aztán nem győztem meg magam semmiről, szóval annyiban maradt.
Most ezt jó olvasni, akkor arra majd lehet beugrok.
A régebbi Dirt sorozatot nagyon szerettem, Showdownig, azóta nem ismerem őket, szimulátort meg nem akarok.Pont a fullos verzión van most 80%.
-
A napokban újra előkerült a DiRT 5. Korábban amikor bekerült PS Plusba, akkor egy 3 óra után meguntam, most viszont úgy elkapott a lendület, hogy platináig meg sem álltam
Igazából egy nagyon szórakoztató és látványos arcade rally játék, azt az egyet lehet felróni neki, hogy szerintem az alapjátékban kevés az autó és a pálya. A DLC-knek az alapjáték részeként kellett volna kijönni. -
winters123
tag
Jót tett a Rebirth-nek, hogy kiadtak egy második demót is hozzá.
A nibelheimi rész unimpresszív volt. Ugyanúgy cső, mint a PS4-es Remake, csak még rosszabbul is néz ki (valószínűleg a sötétebb jelenetek miatt is). Ez a junoni rész viszont durván jó volt játékmenetileg, hangulatos is volt és a grafikát is megsimogatták.
Még mindig nem tudom eldönteni, hogy büntessem-e majd magam a 30 FPS-el (ami itt valamiért 20-nak érződik) a szebb látványért, vagy legyen homályosabb, de legalább lássak valamit a csatákból.Kicsit csalódáskeltő, hogy ilyen trade-off-ok között kell vacillálni a generáció közepén. Nem tudom, hogy a 3 hónapos exkluzivitás ellenére mikor jelenik meg PC-re, de kíváncsi leszek, hogy ott hogyan teljesít majd.
-
S e t h
nagyúr
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
echterion
üzenetére
Konzolvilágnál azt írja az oldal, hogy még van a Deluxe-ból.
-
TBT
addikt
-
MrZenan
tag
válasz
markknight
üzenetére
Akkor mély nyomott hagyott benned!
-
MrZenan
tag
Sziasztok!
Megvettem a Last of Us part-2 remaster változatát, és hát lehet bennem van a hiba de eléggé elnyújtottnak éreztem,
Abby történetében a két "sebhelyes" körüli szál, szerintem baromi felesleges, és kissé érthetetlen is volt számomra. Na mindegy van aki hozzám hasonlóan érez?
Persze egyébként zseniális játék...!
-
S e t h
nagyúr
Játék előrendelése esetén járó bónuszok miként érvényesülnek fizikai példány esetében?
-
DaVE-1
senior tag
Ennél még az is sikeresebb lett volna kollekciós kiadás megléte ide vagy oda. Ha a trilogiát ismét kiadják immáron UE5-ös köntösben
De hát aki nagy cégnél dolgozik az tudja a nagy döntéseket fogyatékosok hozzák akik nem hallgatnak semmire csak a saját hülyeségükre...hát így jártak.
A vezetőket totál nem sajnálom csak a csapatot aki letette az asztalra a 10/10-es Batman szériát mivel már gyakorlatilag nem létezik az a brigád ,már sose lesz ilyen minőségű game tőlük
-
TBT
addikt
válasz
markknight
üzenetére
+1
Írják is, hogy minden bizonnyal nehéz év elé néznek...
Hát, talán valaki fegyvert tartott a fejükhöz, hogy így elbánjanak saját magukkal?
-
cyberkind
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Buták, mivel tavalyig kellett várni csak egy jobb HP játékra, holott, mindenki tudja, hogy a nép él-hal egy jobban sikerült darabért.
-
-
TBT
addikt
A Suicide Squad már a kiadó Warner szerint is megbukott ("várakozáson alul teljesített"). Kérdéses a játék jövője és a további tartalmak érkezése!
(Steam-en is már csak maximum 800 emberke játszott vele egy időben. Hamar elvérzett ez a "szolgáltatás" is.) -
TBT
addikt
Japánban is elindult a Stellar Blade előrendelése (a tokokban nincs lemez, csak reklámanyag az egész)!
Illetve a tegnapi Final Fantasy VII Rebirth-ből (a kikerült Tifás fotók miatt) kilőtt az előrendelések száma (de lehet, hogy a pozitív tesztek miatt) néhány bolt szerint.
Square Enix ennek ellenére tolja a játék marketingjét ezerrel, de hisz mi szükség marketingre, ha van egy Tifád?
-
Szoke1982
senior tag
Rise of the Ronin - [The Fight BTS]
Tök jó, hogy egy napon jön a DD2 -vel azt egyre lesz csak pénzem kb..
Ki bírja ezt, és utána meg a Stellar Blade is, te jó ég kapásból 100 ezer HUF lenne, ha mindenből a dekuxe verziót venném!
(most néztem) természetesen egy játékkal játszom így várhat majd vagy a dd2 vagy a Ronin majd kiderül, de bevárom a teszteket egyelőre... -
VirDan
aktív tag
Látom mindenkinél van minden fajta kontroller is.
Így némileg elvesztettem a fonalat számozás/ID terén... 🤷♂️Úgy vagyok most már vele, amit hoznak, azt használom...kész..😄
-
válasz
oriic
üzenetére
Mondjuk nagy különbséget azt nem vettem észre, bár annyira azért nem is figyeltem.

Akkor néztem, hogy nem teljesen egyforma rajtuk az írás, illetve a szám, és elkezdtem használni az újabbat, vagyis a B-t. De igazából pont ugyanolyan, mint amilyen a legelső széria volt. -
Na, megnéztem én is a kontrollereimet. Két Slim-et vettem még tavaly, a legelső szállítmányból. Az egyik az optikai meghajtó nélküli, amit kicsit korábban gyártottak, és ehhez AK8CFIZCT1A-t adtak. A másik pedig optikai meghajtós, és ahhoz már AK8CFIZCT1B van.
-
Peat76
őstag
Milyen az Final Fantasy VII Rebirth?
Előrendelte valaki? Tényleg ennyire fantasztikus? -
penge111
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nézd én anno 4× vittem végig az FF7-et, az 1997-est. Nekem se a kedvencem Cloud, de sok bitang jó egyéb karakter van a játékban. Több mint 40 éve játszom, de szerintem az FF7-ben van a játéktörténelem egyik, ha nem a legjobb antihőse, Sephiroth. Illetve maga az egész világ, sztori mind lenyűgöző. Játszottam a Remekkel is, nekem nagyon bejött, ezzel nem fogok, mert Switchre váltottam, Ps5 ment a levesbe. De 2027-29 között amikor megjelenik a záró rész, tök mindegy ps6, vagy ps5 pro lesz akkor instant veszem a gépet a trilógiával együtt
Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy ne foszd meg magad ettől a csodás játéktól, mert a szőke nyikhaj srác nem szimpi. -
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Én sosem hívtam őket.
Dobozba bele a kontroller, mellékelve a számla fénymásolata, egy A4 lapon a hiba leírása, elérhetőségeim a vissza postához is és ennyi.
De ezt le is írják a weboldalukon.
Egy szót nem beszéltünk csak jött 1 hét múlva a csere kontroller. -
stilo18
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Telefonon kb lehetetlen, nekem anno emailben sikerült felvenni velük a kapcsolatot.
Amúgy ha esetleg mész Pestre, bemész hozzájuk, kb szó nélkül cserélik a kontrollert.... -
heihachi
addikt
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Hat, elkepzelheto, hogy rosszul tudom, de szerintem igy van:
- volt a ps5-el egyszerre megjelent kontroller, ez a BDM-010, CFI-ZCT1W, stb
- ujratervezett pcb-vel kijott a gen2, plusz a trigger rugon modosittak meg egyeb aprosagok, BDM-020, CFI-ZCT1W A, megjelenesekor ezt hivtak v2-nek, akksija akkora mint az elozonek
- aztan jott a gen 3 amiben mar nagyobb akksi van, plusz megint mokoltak a triggerrel, de a pcb ugyan az, ez a BDM-030 de meg mindig CFI-ZCT1W A
- es a legujabb a gen 4, ami BDM-040, CFI-ZCT1W B, ebben is a nagyobb aksi van, szinten a triggereken modositottakA leges legegyszerubb megnezni a masodik karaktert a szamsorban ami betuvel kezdodik, nem tudom mi annak a szamnak a neve, de ami ott a masodik karakter, az a BDM verzio a kontroller. Pl a kepen a G107... az BDM-010, az F21C... az BDM-020, az F326... az BDM-030, es ha az lenne, hogy G4.... az a BDM-040.
A CFI-ZCT1W vegen a W lehet barmi mas is lehet G, J stb az regiot jelol talan, de nem lenyeges. Az FCCID azert ne jo, mert megegyezik a 020 es 030 eseten.
Nem tudom kinek mi szamit az ujnak, nekem a BDM-020-tol mind megfelel, nekem az az uj (es hat megjelenesekor azt hivtak v2-nek)

de fenntartom a tevedes jogat

-
TBT
addikt
Az IGN szerint:
"Final Fantasy VII Rebirth may not be available until February 29 but fans are already obsessing over Tifa."

Már látom előre áprilisban...
"Stellar Blade may not be available until April 26 but fans are already obsessing over Eve."
-
F-ECT$
titán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Próbálkozni kell. Email esélytelen, a telefont egy idő után felveszik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Witcher topik
- VR topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elden Ring
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(most néztem) természetesen egy játékkal játszom így várhat majd vagy a dd2 vagy a Ronin majd kiderül, de bevárom a teszteket egyelőre...
RangerFox