- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #245735 üzenetére
Az RDR1 megoldása talán túlzás lenne, de még az is jobb lenne mint a semmi.
Attól meg végképp falra mászom, mikor mondjuk itt az érveket hogy miért kéne valami bele ami opcionálisan használható, erre megjönnek a fanboyok és nem ez így tökéletes csak mert és mindenki más hülye.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Lackooo84 #243946 üzenetére
Ja hogy ja?
Tegnap végigvittem az Uncharted első részét.Nagyon jó kis játék.Nekem anno kimaradt ps3on - amúgy az egész ps3 generáció kimaradt, hiszen akkoriban PC előtt MMORPGvel nyomultam - de most a ps+nak hála, látom milyen remek alkotásról maradtam le annakidején.
A második részt is elkezdtem.Szemmel láthatóan szebb a grafika - Nepálban a város valami eszméletlen pofás - meg az animációk "finomabbak". -
Bad Pritt
félisten
válasz
Lackooo84 #243806 üzenetére
Hát kurva sok helyen nincs így, mashol fejek hullanak vezetői szinten, ha így elcsesznek valamit, nem a jutalmakat adják meg maguknak előre.
Lehet így is felfogni, de úgy is, hogy felhívták a figylemet az iparág egy nyilvánvaló, de nem mindig látható problémájára és hogy ezzel miként lehet visszaélni. -
válasz
Lackooo84 #243726 üzenetére
Nem volt teljesen egyértelmű, de elvileg ez az ingyenesen behúzható Hitman csak e hétvége erejéig játszható, utána majd kedvezményesen meg lehet vásárolni.
Viszont és ettől függetlenül érdemes letölteni a Hitman 2 Free Starter Pack-et is, mert a sima Hitman-t indítva, behúzható a 2-höz a Legacy Pack; Campaigns -> Continue the Story in Hitman 2 -> FREE Legacy Pack -> Download. Mind a hét bővítményt letölti és jön email is a vásárlásról. Utána a Hitman 2-ből játszhatóvá válik a teljes első szezon (Campaigns -> Hitman), és a Hitman-t le is lehet törölni. Forrás -
válasz
Lackooo84 #243726 üzenetére
Nálam már letöltődött annyira, hogy el tudtam indítani. Ezért megnéztem, és minden benne van, csak a Paris-t és a Sapienza-t kell külön leszedni hozzá.
Amúgy a Hitman 2 ingyenes Starter Pack-et is letöltöttem, az első küldetést ki lehet ott is játszani.
-
válasz
Lackooo84 #243721 üzenetére
Akkor a játék adatlapján menj rá a letöltésre, vagy a konzolon a Könyvtár -> Megvásárolva alatt lesz a Hitman. Utóbbi esetben feldobja, hogy letöltheted mellé külön a Paris és Sapienza bővítményeket. Marrakesh, Bangkok, Colorado és Hokkaido meg gondolom már alapból benne van.
Szerk.: Közben nálam le is töltődött, minden benne van, csak a Paris-t és a Sapienza-t kell külön leszedni hozzá.
-
Peace
nagyúr
válasz
Lackooo84 #243601 üzenetére
Az a baj, hogy már egy ideje izgatja a fantáziám. És mivel játékon kívül nagyon nincs más hobbim jelenleg, így akár meg is lephetném magamat. GOLD után érdekel, hogy mennyire más élményt nyújt. Ráadásul ATMOS támogatás! Amit csak most vettem észre, eddig nem is néztem...
-
Sordoran
addikt
válasz
Lackooo84 #242078 üzenetére
Pro kontra van mindkét oldalon, szóval az hogy melyik a jobb nem igazán dönthető el egyértelműen. Technikai és anyagi oldalról egyaránt nézhető.
Anyagilag alap esetben jobb a lemezes, ha cserélgeti, adja-veszi használtan valaki. DE ha valaki csak veszi, akkor akciók alkalmával a digitális az olcsóbb.
Technikailag a digitális jobb, megveszed és töltöd is, előrendelésnél pedig előtöltöd, így ahogy éjfélt üt az óra tolhatod is. (az kivételes eset mint pl. most FF7R esetén lemezen már szerdán csapathattam, míg digitálisan várhattam volna még 2 napot majdnem) Cserébe viszont ha szar a neted (és ehhez elég ha szar helyen laksz, ahol NINCS jobb internet elérhetőség) akkor azért elég hosszadalmas lehet a letöltés.
Végül még megemlíthető a tartósság is. Lemez eltörhet, eltűnhet, karcolódhat. Digitális pedig egyszer sok-sok év múlva megszűnhet (ez azért nem akkora félelem, évtizedek múlva mit számít, ha már nincs hozzá géped se) vagy a fiókod veszítheted el.
Jó az, ha van mindkettő, mindkettőnek megvan maga előnye és hátránya. -
csab2
veterán
válasz
Lackooo84 #242078 üzenetére
Pont ez a problémám.
A Detroittal kb. 1 óra múlva lehetett játszani, mert egy kb. 700 MB-os frissítést töltött csak le.
A Division viszont hiába írja ki elindítás után, hogy ha nem akarom használni a játék hálózati funkcióit, akkor elindíthatom a frissítés letöltése nélkül is, nem indul el a játék, mert kicsivel később kiírja, hogy a frissítés nélkül nem indul. Szóval itt meg kell várnom, amíg ezt a 25 GB-os javítást letölti és felrakja.
Tehát a fő indokomat, hogy miért jobb nekem a lemezes játék kidobhatom a picsába....
Így csak annyi szól a lemezes verzió mellett, hogy kicsit talán olcsóbb, el lehet adni/cserélni és a PS4 eladásakor is jól jöhet, hogy adok vele játékot. -
HubaBuba96
friss újonc
-
HubaBuba96
friss újonc
-
válasz
Lackooo84 #238616 üzenetére
Egyetértek.Nekem is Astro 20 van szenzációs és nem csak játékra, fimekhez is nagyon jó,plusz kényelmes is. Kicsit féltem tőle, de kellemesen csalódtam. Nagyon megszerettem egyedül zenét nem annyira szeretek rajt hallgatni,de a metált nem sok füles szereti. Egyébként van egy Pioneer SE is, azt PC hez használom, az is jó,de az inkább zenében mutatja meg magát, és egy AKG N700 NC is ( nekem az az, amire azt mondom hogy számomra tökéletes,de hát az ára is magasabb ) Én is kerülöm a Sony füleseket, úgy általában is.
-
válasz
Lackooo84 #238568 üzenetére
És hogy kinyílna ha nem ilyen gagyi Astrot vagy Razert hallgatnál, hanem egy normális audiophile/high-end fülest...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindenki az eddig saját maga által tapasztaltakhoz mérten nyilvánít véleményt. Számára előrelépés és majd a jövőben remélhetőleg fog még előrébb lépni. Nem kell rögtön leszarozni mindent, lehet normálisan is. -
-
válasz
Lackooo84 #236323 üzenetére
Bárcsak így lenne, de a legtöbb helyen nagyságrendileg ilyen net van. Sokaknál csak a DOCSIS szabványú kábelmodemes net érhető el, nem mindenki panellakó. Elrettentésként, ez van nálunk, és ez a max. És akkor ez még jónak mondható, máshol ez is álomkategória. Persze a gigabites olcsó optikaihoz képest nudli, de nem ahhoz tervezik a játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Lightyear - befektetési app
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest