- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RangerFox
veterán
Téŕj vissza addig a Siege-hez, most úgyis jön Sam Fisher is a buliba
-
VTom
veterán
Hát, megmondom őszintén, azért 6-8 ezer Ft-nál többet nem ér, ezt is sak azért, mert a PS5 megjelnésre számolok némi drágulással
De ha jó contentet gyártanak hozzá, meg új karaktereket vezetnek be, akkor szerintem jó lehet ez. Ill. én szeretem a Marvel filmeket, gyerekkoromban sokat olvastam a képregényeket, meg egy-egy fárasztó nap után a melóban, mikor sikerül elaltatni mindkét gyereket, szeretem kikapcsolni az agyam a PS előtt, szóval lehet, hogy valamilyen szinten célközönség vagyok. -
VTom
veterán
Én tegnap este felköptem a levegőbe, és aláálltam, mert meglepő módon tetszett az Avengers béta.
Egy zúzda csőjáték, repetitÍv ellenfelekkel, de lehet fejleszteni a karaktert amivel új kombókat lehet elsajátítani.
A grafikán remélem még csiszolnak, bár szerintem a PS4 ennyit tud, és ezt inkább már a következő generációra célozták be.
Én jól szórakoztam vele az alatt a 2-3 óra alatt.
Ha jó sztorit írnak mellé, akkor én megveszem majd valami all time lowest akcióban, PS5-re.szerk.: elfelejtettem, hogy javarészt a Hulk-kal csapatás tetszett, a guminő elég gagyi. Illetve hogy látványra elég jó a játék, kb. mintha egy interaktÍv Marvel film. Nem is vártam tőle sokat, kelemes meglepetés volt a hétvégére.
-
-
Mi csaladilag kb minden nap nyomjuk, jar korbe a kontroller, kb az a szitu, hogy egy ember jatszik, ket masik meg uvolt, eskuszom, hogy jobb meg hangulatosabb, mint egy meccsnezes a haverokkal. Nagyon jo jatek, nalunk nagyon betalalt, konkretan elvezi mindenki, akkor is ha jatszik, meg akkor is, ha csak nezi.
Sot, sokszor konkretan kieses utan vegignezzuk a meccset, hogy ki nyeri meg, meg azt is elvezzuk, pedig ilyen nalam meg nem volt, sose szerettem spectatorkodni. -
Carlos Padre
veterán
-
saelin
veterán
Nem játszom vele hosszú órákat, de amikor csak pár percem van elütni az időt vagy max egy órám, akkor mindig a Fall Guys-t indítom el. Még kell neki pár patch, talán egy kis szerver mókolás, de így is teljesen rendben van a játék.
A legjobb az egészben hogy ha kreatívan töltik meg tartalommal, akkor hosszú ideig lefogja kötni a játékosokat. -
Frod
addikt
Ezzel szemben a héten nyitott a Hyper Scape, és hát meg lehet nézni hányakat érdekel... Ja igen, senkit.
Apex-re mondják, hogy "dead game" állandóan, Twitch-en majd 2x annyi volt este a nézőszáma, pedig a friss cuccokra úgy ugrik a nép, mint a kecske a káposztára.
Van egy olyan érzésem, hogy itt nem fognak jönni naponta a dicsekvő adatok, hogy "már 50 millió játékos, stb". -
Bazsi1987
őstag
Én alapból szeretem az indie cuccokat, devolver digitalt pláne de ez most tényleg betalált nálam
Last of us2 zseniális cucc, kell neki pár év és kultusz játék lesz, cyperpunkot remegve várom de ezek a játékok már nem a szórakoztatásrol szólnak hanem többet akarnak adni amik stb, de a falls guys az szórakoztat és ilyenkor azt érzem mikor nyomtam a régi mariokat, itt a cél a győzelem de nem minden áron mint egy cod overwatch valorant nba fifaba 😊
-
Tegla80
addikt
Retegjatek az biztos,de akit vonz a sarban valo dagonya vagy a sziklas hegyoldal meghoditasa vagy a ho es jeg birodalma (es ilyenek) kulonfele jarmuvekkel es jol szimulalva annak ez maga a paradicsom. Nem vok trofeavadasz igy ami tetszik azt csinalom csak kulon meg,de a Mudrunner-nel voltam ugy vele eloszor,h ezt ugyis jatszom akkor kiszedem a platinat is.Majd a Snowrunner-nek mar tudatosan igy indultam neki..... szval 2platinam van csak nekem is.
A jatek mar szepn fut,de neha azert online vannak gondok vele,de nem veszes(regen sokkal xarabb volt)...sajna orat nemtok irni,h mennyi az annyi,de (latva a sajatod),En igy allok most es varom a tobbi extrat ami jon meg.[kép]
az upgrade az bugos volt regen es 1hianyzik papiron,de trofeat +kaptam szval megvan az csak ujra kellene jarnom a 24helyet Taymyr-ban,h megtalaljam melyik az es javitsa,szval majd 1szer mert most nem azzal tokolok.Amugy aki gondolja vegyen fel es ha raerek megyek segitek szivesen huzni az igat.
-
Tegla80
addikt
Pl az,h kapsz tolem a palyara barmit full tuningon mert nekem mar van es tudod hasznalni mig ottvagyok. (van amit szinte max rang korul vehetsz csak meg)Vagy az,h kb tudom mit hova kell vinni ugy,h meg nincs is aktivalva es mondom elore.Vagy alapban 2iranyban mozgunk es amit csinalok(vagy a masik 2tag) azt Te +kapod igy segitve a fejlodesed,haladasod a jatekban.Sorolhatnam meg.....(vagy Tatyla ha jon,mert neki huzzuk most a potkocsikat es epp tapasztalja. )
Ezt jobb tobben jatszani mert rengeteg minden van benne es rohadt nagy teruleten jatszodik.(1palya az 4terkep es 2garazs ugye.)De persze lehet 1edul is csak ugy soksoksoksok ora lesz kijatszani es megtobb a platina.... -
hyggelig
senior tag
Itt a youtube, a facebook, instangram, twitter, spotify, az összes gamer/geek sajtó (vagy bármi, aminek a linkjében a "game" szerepel, majdnem az összes online shop (az ebay mondjuk nem
), blogok.
A gamepod sem jön be, de a többi más aloldal meg igen.
Örülök, hogy ez bejön
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hyggelig
senior tag
Tényleg kiváló cikk.
Az empátia részébe igazából bele sem gondoltam, (ugyanis még nem játszottam a játékkal, de egyre inkább motivált vagyok) így kicsit más megvilágításba helyezi az emberek viselkedését a ND játéka.
Az is tetszik, hogy egy szakember is mögé lát a történetnek, ami jó lépés a játékipar fejlődését tekintve, amit sokszor illetnek azzal, hogy a történetei elcsépeltek, felületesek, sablonosak.Most egy kicsit rosszindulatú leszek, és tudom, hogy nem kéne felhoznom, de ahogy Zoly reagált erre a játékra, csak megerősíti, hogy szegény, akármennyire is próbálja a felnőtt, erős férfi képét mutatni, azért érzelmileg van még hova fejlődnie.
-
Bad Pritt
félisten
Én csak azt nem értem, hogy miért ennél a játéknál kezdtek el hisztizni az emberek? Eddig is voltak ideiglenes és végleges exkluzív tartalmak játékokban, játékmódok, DLC-k, sőt, a hülye Marvel Ultimate Alliance 3 kompletten Switch exkluzív lett, mikor az előző részek még mosogatógépre is megjelentek kb.
Vagy Pókember ennyire rohadtul fontos az emberek lelkének egy olyan játékban, amiben potenciálisan majd több száz karakter közül lehet majd választani, ahogy bővítik? -
Gery9112
őstag
Ettől nagyon 2018-as Blizzcon feelingem van. A poén az, hogy pár napja még páran betrollkodták az ehhez kapcsolódó cikkeket, hogy do you guys not have playstation....és tessék
-
S e t h
nagyúr
Valahol írtunk is róla itt a fórumon, már nem tudom melyik topikban, hogy érdekes volt látni mit vált ki ez a játék a játékosokból.
Sokan bele sem gondoltak abba, hogy talán évek alatt sem mutattak meg annyit magukból egy nick mögött látogatva az oldalt, mint egy játékkal kapcsolatban, és többek között ez is a játék egyik komoly fegyverténye.
A cikk szuper, köszi a megosztást! -
marilllyo
veterán
Nos ugyebár 2 DLC-je van, alapvetően. Ebből egyet tudsz megvenni a deluxe-szal. Ez a Rise of The Ghost. Többet/mást/extrát nem feltétlenül ad. Plusz 1-2 óra küldik. Új jármű, 'sszem valami új fegyó is volt. Ha legnehezebb szinten végig akarod vinni, akkor kell a BFG. Azt is ehhez kapod. Anélkül eléggé mélytorok.
Van egy másik DLC is. A Terrormania. Ez tulajdonképpen egy egész tűrhető dlc volt. Kicsit ilyen Doom-os arena beütésű. Kapsz egy frankó kardot, amivel mindenkit szétdikházhatol. A poén az, hogy ez a dlc-t úgy tudod megvenni, hogy venned kell rage pontokat és ingame megvásárolnod...rage pontokért.
Rage 2 egy k*rva jó kis játék lehetett volna, csak valakinek írnia kellett volna egy sztorit hozzá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Sony-nal, es nem adott kolcson semmit, hanem kozosen megcsinaltak az MCU-s Pokmanust. Attol meg a Sony a jogtulaj, aki ezzel el is, lasd Pokverzum film.
Te meg korabban azt irtad:
"Na látod, követned kellett volna a filmeket. Semmit nem nyertél volna vele, csak azt, hogy tudnád, ott se rég kapta meg a jogokat a Marvel, a Sony-tól.
"
Ennek igy netto nincs semmi ertelme. A 2016-os Civil War ota letezik az MCU-s Pokember ami a Sony-e, ami azert mar eleg reg tortent, arrol nem is beszelve hogy a Marvel nem kapott semmit a Sony-tol ahogy irod, hanem kozosen dolgoztak az azota megjelent filmeken.
Szerk: Mindegy, hagyjuk faradt vagyok en most ehhez, meg off is, meg mindjart szetazok a motoron.
-
Gery9112
őstag
Pontosan és a DIsney/Marvel is szerencsés és ügyes volt, hogy ilyen jól felépítette és összekötötte a filmeket kvázi elvette a levegőt az olyan Marvel képregényfilmektől, amiben csak 1 karakter van. A Sonynak, főleg amilyen filmeket csináltak, nem is volt sok lehetősége ezért se lepett meg a nagy hiszti végén, hogy akkor Pókember mégis visszatér a Bosszúállókhoz.
-
Gery9112
őstag
A Sony nem tud adni jogot a Marvelnek, a Marvel (Disney/Marvel) adta nekik a filmes jogokat még 1999-ben.
A mostani kollaboráció is szerintem annak tudható be, hogy a Sony már egyszer rebootolta a 2002-ben elindított Sam Raimi féle pókembert 2012-ben Andrew Garfielddel csak a 2. filmre csúfosan megbukott és ezért a Disneyvel újratárgyaltak egy win-win szitut mert életképesebbnek látta a Sony a Pókember filmeket ha közben kötődik a Disney/Marvel univerzumhoz. -
Frod
addikt
Tegnap már kifejtettem a véleményemet erről.
Pár éve egy hasonló húzás még elment volna egy vállrándítással, de manapság amikor a népharag elsöpörte a lootboxot, a cégek pedig (a továbbra is elsődleges profiton felül) hajlandóak felhasználóbarát lépéseket hozni (crossplatform, ingyenes tartalom, smart delivery, stb), ott egy ilyen döntés inkább hátraarc.
Multiplatform cím mellé ne adjunk már plusztartalmakat, vagy a másiknak jogosan legyen olcsóbb 5€-val, stb. (nyilván ez költői...) Esetleg előre közöljék le, hogy csak X ideig exkluzív.
A Pók játékot pedig egyáltalán nem keverném ide, az egy exkluzív játék, aki akarja megveszi.
Itt fogták a legnépszerűbb Marvel karaktert, és közölték, hogy "ja kérem, hát ő csak nálunk lesz"...
(egyébként bárki mást adtak volna, nem lenne "ügy" ebből, de Pók messze a #1 kari)Bár engem a bojkott nem érint, mert amúgy sem tetszik a játék az eddigiek alapján, de a húzás szerintem is minimum megkérdőjelezhető.
(#256317) .LnB erre eddig így nem gondoltam, de remek összegzés.
-
VTom
veterán
Elvileg az a hír járta még tavaly, hogy legalább évente jön majd hozzá DLC, plusz történettel, a végén fő boss-szal. Így érdekes lehet a koncepció, de ha a játékmenet csak fix pályán darálás lesz amíg meg nem nyílik az átjáró a továbbjutáshoz, ahol aztán megint darálni kell, akkor elég érdektelen számomra is.
-
Frod
addikt
Megmondom őszintén először azt se tudtam mire gondoltál, utána kellett néznem, hogy vannak benne ilyen alternatív voice line-ok... De én ezzel a vendorral nem találkoztam az alapjátékban (bár mivel nem volt trófea hozzá, nem is kerestem).
Bár itt nem írja külön, hogy kellene a deluxe hozzá, de egy pár keresést megérhet a dolog (reddit,youtube). -
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest