- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #216758 üzenetére
Hát igen. A fórum szabályai nem túl megengedőek ilyen esetekre. Bár! Én az istenért se bántanám őt. Tudjátok, én vidéki vagyok, és erre fele kevés a szórakozási lehetőség. És ezért mi, ahogy azt a mééltán híres magyar zenekar is megénekelte, az ilyen eseteket kihasználjuk. egész nap csak ökörködni, a ...
-
lionshamlet
senior tag
válasz
Wesder #216637 üzenetére
[link]
Itt a magyar storeban kivalasztom a játékot, vasarlaskor viszont átirányít a nem magyar store-ba, egyenesen a főoldalra.
Ahol mar nem a kiszemelt jatek adatlapjan vagyok, es nem is a fizetésnél.Tehát külön be kell regisztráljak a magyar store-ba egy új accot, ha onnan akarok vasarolni?
-
-
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
Wesder #216267 üzenetére
Tény, azis, hogy az ingyenes játékoknál nem kell ps+, természetesen amíg nem volt free to play kell,az ok! Mivel most már free to play,nem kéne. Amúgymeg a sony úgyis úgy csinálja ahogy gondolja.Csak arra lettem volna kiváncsi, hogy csak ott maradt a felirat vagy ténykeg kell a ps+? Mivel egyenlőre nemtudom magam kipróbálni.
-
hombre[EU]
veterán
-
Moby
veterán
válasz
Wesder #216114 üzenetére
Azon múlik, akinél a jogok vannak(az nemtudom ki, gondolom az MS). Én nem írtam, hogy a BE milyen kreálmány, csak azt, hogy szar, és hogy nem Senua2
/nem is értem ez miért fontos. Mármint oké, saját kreálmány, ezt a szart a NT hozta, az MS meg hagyta/támogatta. Nagyon ez nem ment fel senkit
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Wesder #215984 üzenetére
Akkor nézzük meg azt hogy ingyen ugyan azt az élményt kaphatja valaki ha meg néz egy végigjátszást? 🤔 Én inkább veszem a játékokat de volt amit meg néztem inkább 😊 pl legutoljára a controll volt ilyen és teljesen elégedett voltam és megnyugodtam hogy nem vertem el rá pénzt pedig nem rossz játék sőt 😊
-
sting2
addikt
válasz
Wesder #215894 üzenetére
Szerintem az is benne van ebben, hogy ott a Naughty-nál jól tudják, hogy a PS4 vásárlók zöme 30+ életkorban van, nekik bőven elég akár 3 évente egy komolyabb, érettebb alkotás ahhoz, hogy akár hónapokra elvesszenek benne (mert mondjuk napi 1-2 óránál többet nem tudják nyomni).
Legalább is nálam/nálunk simán belefér, hogy fél évig semmivel nem játszom, és semmit nem veszek a gépre, de amikor "jön a behívó" egy, egy , jobban sikerült EX. vagy multi cím formájában, akkor ismét a gép előtt ülök megvakuzva.
Engem egy ilyen alkotás hetekre elkap és a gondolataim is csak E körül járnak... -
-
Gery9112
őstag
válasz
Wesder #215808 üzenetére
Hát akkor ezek szerint elég jól le lett spoilerezve neked az egész. Úgy indul, hogy Atreus anyja meghalt és a hamvait a legmagasabb hegycsúcson kell szétszórni, ez volt a végakarata. Mielőtt indulnának megtalálja őket Baldur, aki az utolsó megmaradt óriásokat szeretné levadászni. Azért támad Kratosra mert az ellenségeivel van. Szerintem a 2. részben ha nem is hal meg Kratos mindenképp bekeveredik az időutazás és lesz egy óriások vs. istenek harc mint a titánok vs istenek az előző részekben. -
Gery9112
őstag
válasz
Wesder #215804 üzenetére
Így van, a családját azért ölte meg mert Árész átverte, hogy minden emberséget és érzelmet kiöljön belőle. Ha a legújabb GOW-ra gondolsz Baldur halála miatt Odin + Freja lehet rá pipa és miatta még össze is foghatnak. Thor se biztos, hogy örült, hogy a testvérét és a gyerekeit megölte Kratos. Baldur pedig az óriások miatt támadta meg Kratost. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #215632 üzenetére
Miért ne? Én alig tudtam betelni a patkónyomokkal a sáros utcákon RedDead-ben
és körbe néztem minden kunyhóba ahova bementem, btw gyönyörū szōnyegeket "rajzoltak"
-
Moby
veterán
válasz
Wesder #215108 üzenetére
Nem vágja földhöz. Csak már nem feltétlenül éri meg, ha a benne lévő már nem dob hozzá a könyvtárhoz olyat, ami érdekes, a belekereülőre meg nem választás, és nem jön benne olyan, ami érdekel. Konzolfronton ez amúgy sem egy gyilkos ajánlat, a továbbadható játékok mellett.
Nekem aligha tudnák eladni folyamatosban ilyen áron, amikor több játék jön switchre, ps4-re, pc-re, mint amit képes lennék végigjátszani. Mármint olyan, ami egy "megvételnyire" érdekel. -
sp8787
addikt
válasz
Wesder #214871 üzenetére
Peldaul soha nem jatszottal BL-et.
Megveszed a 3-ast es leulsz jatszani a gep ele es nem monzdulsz onnan hanem csak jatszol a jatekkal amig meg nem lesz a platina ezt nem tudod megcsinalni.
Es ha mondjuk mondok egy szamot 150 h mulva felallsz vagy akar 3000 h mulva akkor sem lesz meg a platina. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #214787 üzenetére
A Sony nem igazán csinálja. Az elején a blockbustereket kihozták (Uncharted,GoW,TLoU) és azóta hébe-hóba. Akkor sem csak fpst és pixelt növelnek,lásd Shadow of the C., MediEvil
Felōlem azt játszol amit akarsz. Csak azt nem értem miköze a librarydnek a következō döntésedhez. 4 platformon 10+ hw-rel, több száz (vagy ezer) játékkal hátam mögött...azt veszem ami számomra a jobb választás a jövōt szem elōtt tartva
Úgy mondtad mintha kötelezō lenne xboxot venned,mert van ott pár játékod.Ha azt mondod azért,mert akarod a következō xbox game studios játékokat,vagy ott multiznak a haverok,vagy jobb szolgáltatások(van olyan is,hogy kontroller
)...azt megértem, de ez milyen indok?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #214781 üzenetére
Azt tudod,hogy ha prevgen játékokat kell felpatchelgetni (fps,pixel) akkor ott komoly problémák vannak ?
Reméljük az Xbox nem megint a múltban fog élni,hanem a jövōbe néz...
Kendek nem az új belépōkrōl van szó. Miért számítana nekem a ps4 librarym,ha az xbox jobb felhozatallal jönne? Nem fogom feláldozni a következō 4-5 évem azért,hogy néha beröffenthessek egy prevgen játékot...nem dobom ki (adom oda vkinek) a konzolt és kész
-
válasz
Wesder #214781 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, van aki szereti elővenni a több éves címeket is, olyanokat is amiket már kijátszott, és nem csak az aktuálisan megjelentek pörögnek. A PS4-es játékok ráadásul technikailag nem is lesznek annyira elavultak pár év múlva sem, aki frissen kapcsolódik be a PS világába, annak is jól jön majd a nagyobb felhozatal. Plusz azért vannak olyan jó folytatások is, hogy igenis nagy érvágás, mikor nem elérhetőek az előző részek.
-
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #214557 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek. Mert én meg szentül hiszem, hogy a CDPR nem ilyen. Nagyon max. egy pár ezer forintos upgrade összeget tudok elképzelni, 3k mondjuk. De azt sem nagyon.
Persze ne legyen kétség a felöl, hogy ha a CP2077 olyan lesz mint amit várok, akkor szó nélkül fogom újra megvenni ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest