- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhenry
őstag
válasz
hombre[EU] #183311 üzenetére
Ez az 150 óra elég volt arra hogy végigjátszd?
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #183118 üzenetére
Nem kell sokat várni tőlük. Lett egy csomó pénzük és most próbálnak valami újat.
-
Bétaville
senior tag
válasz
hombre[EU] #183135 üzenetére
Aranyos kis "állatkák" vannak benne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Pénzük van, reméljük szakembereik is.
szerk: Látom ldave hasonlót írt.
-
ldave
félisten
válasz
Pénzük van dögivel, remélem hogy a Relink lesz angolul is, az nagyon komolynak tűnik.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #183073 üzenetére
Pláne hogy jelenleg abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy három platformon tudom űzni az ipart...
Igazából ha kicsit kevesebbet tolnám a multit, akkor haladnék is a single játékokkal valamennyire.
-
Alcsi69
senior tag
válasz
hombre[EU] #183065 üzenetére
Hát ennél a résznél nagyon úgy voltam hogy hagyom a fenébe, mert kisütötte az agyam sokszor. Főleg amikor azért haltam meg mert béna az irányítás.
-
válasz
Én csak a 4es verziót toltam ps4en a többi megvolt már az előző generáción. Viszont mind2 gyerekem rákattant, öröm nézni, hogy az ifjabbak is mennyire rá tudnak pattanni ezekere a játékokra..
-
30z.Samu
félisten
válasz
Nálam tervben van, hogy megint végigtolom mindet, amikor "nem lesz mivel játszani".
-
STC Speed
őstag
válasz
hombre[EU] #182876 üzenetére
Amugy nincs valami olcsó internetes megoldás? Akár mobilnetes. Sajnos más szolgáltató nincs neki bekötve.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #182866 üzenetére
Azért olyan kicsi a "bele", mert ezt az AMD már 7nm-en gyártja.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #182852 üzenetére
Nekem nagyon tetszik játék, mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy Sony ex címben nem nagyon csalódtam még, és a Bend Studio csinálta az UC Golden Abysst is. Ötletes, hogy nesteket kell kipucolnunk, hogy különböző freakerek vannak, mindegyikhez máshogy kell viszonyulni, a környezettel való interakció, az állandó veszélyfaktor, a kraftolás meg minden. Még a látványban sem kell szégyenkeznie, ha ennyi npct képes megmozgatni egyszerre.. Le a kalappal előttük. Ha sikerül áprilisig ledolgoznom a backlogomat, akkor ez egy előrendelés lesz számomra.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #182761 üzenetére
Ezt a számot miből gondolod? A legutóbbi üzleti negyedéves jelentésekben minden kiadónak több származott digitális eladásból, mint 30%. A sonynak pl. 43.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #182761 üzenetére
"New data from Sony’s latest financial report shows that in the quarter that ended 31st March, 2018, an impressive 43 per cent of the PlayStation 4’s software sales were made digitally. For the fiscal year as a whole, that number sat at 32 per cent.
It’s worth noting that in the previous fiscal year, digital sales accounted for 27 per cent of all PS4 software sales, so the number is rising – and quickly."
Szóval ha tartotta a növekvő tendenciát, akkor simán lehet annyi.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #182700 üzenetére
Inkább a duplája annak, amit leírtál
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #182674 üzenetére
Mi szilveszterkor toltuk PS-en.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #182187 üzenetére
Bugysoft. Nekem még mindig az a kedvencem amikor a Syndicate-ben a háztetőről lerántottam egy ürgét, közvetlen utána a karakter elengedte a párkányt, majd átzuhant a talajon és kapálózott a "levegőben" a város alatt.
Persze ha progress-t hátráltató bugba futok bele az annyira nem vicces...
-
Tatyla
őstag
válasz
hombre[EU] #182192 üzenetére
annyira nem volt szar és az általad leírt hibákkal sose találkoztam, ha egy táboron kívül ölsz meg egy kapitányt és utána vissza lépsz a táborba megadja
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #182192 üzenetére
Nekem 50 órám van benne, de egy ilyen jelenséggel se találkoztam.
A rezgést néhol tényleg eléggé túlzásba viszi, de hogy úgy maradt volna olyan nem volt.Egyedüli zavaró jelenség, mikor sokat lovagolok A-ból B-be akkor meg áll a kép amíg betölti a mapot. Van hogy körbe is tudom forgatni a kamerát csak a játék mozgása áll.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #182187 üzenetére
Jól elcseszték a PS verziót
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #182169 üzenetére
Gondolom itt a vágás nélküliségre utalhat. Tehát nem lesz megszakítva a jatékmenet átvezetővel. De csak tipp.
Szerk.: Oriic már valaszolt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #182169 üzenetére
30 perc játékidőt kapsz. A lényeg hogy minél tovább eljuss a demóban. Ha lejár idő, újra kell kezdened.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #181969 üzenetére
Ha jön ps plusba, akkor tolom
-
válasz
hombre[EU] #181844 üzenetére
ja az elején qrva para az éjszaka
A második éjszakán egy bokorban guggoltam végig. Még jó hogy nem real time
De aztán már egyre kevésbé, ezt is megszokja az ember.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #181844 üzenetére
Ismerős szitu, bàr én szoktam figyelni, mert 20:00 vagy 21:00-kor mindig beszólnak ràdión hogy: Megy le a nap, hagyd abba amit csinàlsz, és gyere vissza a toronyba. Ha nem megy, keresd meg a legközelebbi menedéket"
Ajj most megint jàtszanék vele, de ott az Odyssey is...
-
gyuromoj
veterán
válasz
hombre[EU] #181773 üzenetére
Revive-olni mentem, de elsőre a lépcsőn fekvő snipert szedtem le. Amit a csata hevében észre se vettem, hogy ott szotyizik.
-
gyuromoj
veterán
válasz
hombre[EU] #181743 üzenetére
Még jó hogy nem mentettem rá, majd lehet visszatöltöm mert akkor
Arthur-nál kell hogy legyen a lámpa. -
gyuromoj
veterán
válasz
hombre[EU] #181723 üzenetére
Na letudtam CH6-ot,
de robit már nem engedte, mert nem is bírtam bemenni az épületbe. Majd YT-n megnézem.(elég jól megoldották Arthur zárását) -
gyuromoj
veterán
válasz
hombre[EU] #181723 üzenetére
Még nem, na majd visszanézek akkor.
-
gyuromoj
veterán
válasz
hombre[EU] #181721 üzenetére
Ez megvan nekem is, de lehet ideje lenne folytatnom. Cirka 1-1,5 hónapja nem játszottam vele.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #181683 üzenetére
Erős marketinggel megoldanak mindent és még a digitális boltokban is hiánycikk lesz
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #181683 üzenetére
Ha jó mechanikái lesznek akkor pár embert behúzhatnak vele (lásd Warframe), de eddig semmi mélyet nem láttunk a játékból. Eddig nekem az jön le, hogy egy "easy to pick up" gameplayt csináltak, ami elé naponta leülsz, gyűjtögetsz, fejlődsz és ezt ismételgeted amíg elérsz egy pontra. Ezen a ponton meg vagy lesz még content vagy nem (endgame), és azt is ki tudja meddig lehet nyúzni.
A másik meg ami engem visszatart a játék megvásárlásától, hogy 1-1,5 év múlva kukázva lesz mint a destiny első része, és kiadják az Anthem 2-t... Nem hiszem el hogy egy AAA studio sem tud valami jó hosszútávú játékot összelökni, amit évekig csak bővítene. Nekem ebben priceless a Warframe és a nemsokára Ps4-re is megérkező Path of Exile. Lassan de biztosan csorognak ezekhez a contentek, egyedüli hátránya ennek az üzleti modellnek az elképesztő mennyiségű grind, ami a free to play velejárója inkább.Ezt pont beszéltük haverokkal is, hogy ha az Anthem-et is sokáig támogatnák, jönnének hozzá tartalmas DLC-k, akkor boldogan dobnánk utánuk a pénztárcánkat, csak túl sok a de... Új IP, amit egy olyan studio csinált akinek eddig single cuccokkal volt tapasztalata, túl ködös a játék core mechanikája még mindig és a legborzasztóbb az egészben, hogy az EA áll mögöttük. A szívem az mondja vegyem meg, de az agyam visít, hogy No, no, nooo...
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #181667 üzenetére
Nem hiszem. Lehet, hogy az Anthem nem találja fel a spanyolviaszt de ha a játékmenet és a tartalom a helyén lesz akkor nem lesz ezzel gond. Nekem még mindig nagyon tetszik, annyi az egész hogy nem szabad úgy hozzá állni mintha ez is valami komoly RPG lenne.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #181513 üzenetére
Amikor veszed fel a ruhákat és fegyvereket írja hogy mire ad bónuszokat. Neked olyan kell ami az Assasin dmg-ed növeli, de akkor a képességeket is abból a fából válogasd, mert különben semmit sem fog érni.
-
Nayrobi
őstag
válasz
hombre[EU] #181459 üzenetére
2 millió egy narratív vezérelt kalandjátékból? Elég sok. Nézd meg mi lett a Telltale-lel, meg hogy milyen eladásaik voltak az utóbbi években.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Mivel a többi Sony exclusive-ot sem adták el sokkal nagyobb mennyiségben (talán UC4~9 milló), így is simán megérte a Sony-nak.
Pont az ilyen címekért vesznek az emberek PS-t, én pl. tavaly a HZD-ért jöttem át a zöldektől, és sajnos-nem sajnos ott azóta sincs olyan cím ami érdekelne. -
FuRiONight
addikt
válasz
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #181449 üzenetére
Sokmillió dolláros befektetésről beszélünk, jóval drágább egy ilyen sokszereplős, minden jelenetében megrendezett, szinkronizált játék készítése, mint mondjuk egy Darksiders 3, amit kisebb kiadó is képes megfinanszírozni.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #181441 üzenetére
Ez nehéz kérdés. Az látszik a Sony mostani játékain, hogy úgymond pénz és idő bőven rendelkezésére áll a belsős csapatoknak, így talán a külsős nagy fejlesztőkhöz képest nyugodtan tudnak dolgozni. Egy EA, Activision vagy Ubisoft sosem fog annyi pénzt ölni egy Detroit-szerű játékba.
-
Dvix
senior tag
válasz
hombre[EU] #180595 üzenetére
Én tegnap kezdtem el a Bloodborne-t
és azt kell mondjam jobban bejön a feeling mint a DS 3-ban(amit kb 20 perc után kikapcsoltam), és még 2 óra után sem éreztem uncsinak. És ezt nem csak azért mondom mert megvan Lovecraft összes műve!
De ez a Lovecraft feeling,és a tuttin kinéző fegyverek kellenek h tudjak ilyen játékot játszani! -
headhunter86
senior tag
válasz
hombre[EU] #181390 üzenetére
16. percnél amikor Last Of Us-os példát hozza az elég kemény
Aki nem játszott még vele óvatosan mert a játék végéről mutogat példát.
Amúgy érdekes kis videó, nekem nemrég dobta fel Youtube mint ajánlott videó.
Ez a fajta fizikai animáció ami a Red Dead-ben és a GTA V-ben is volt nagyon élethű. -
GabeZkp
csendes tag
válasz
hombre[EU] #181329 üzenetére
Hát. TV-t nem akarok venni. Már van TV-m. 80cm-es csak sajnos HD Ready-s és nincs olyan szép képe mint egy FULL HD-snak. Azert gondolkoztam egy monitorban.
Mit nézzek meg 1 monitoron ? Mi a fontos információ? Mire figyeljek? -
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #181290 üzenetére
Ezt a fagyást és harc közveni töltögetest több embernél lattam már, és el is hiszrm, de én még bő 40 óra után nem találkoztam vele (első szeriás, proli fat gép, eredeti állapotban).
Az Origins nekem kimaradt, lehet ezért erzem ennyire jónak a regi részek után.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #181269 üzenetére
Jó, de Kínáról eddig is tudtuk hogy igénytelen ilyen szinten. Elég megnézni szegényeknél a top játékokat.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #181264 üzenetére
Egy hete tolom az Originst, besza-behu feeling van, konkrétan mintha teljesen megelevenedne Egyiptom.
Persze be van már zsákolva az Odyssey is, hónapokig elleszek velük. -
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #181264 üzenetére
Ennél szarabb játékkal soha ne játssz
Kifejezetten jó ez az AC.
-
gyuromoj
veterán
válasz
hombre[EU] #181037 üzenetére
Új, filmszerű PlayStation-exkluzív akciójátékra készül a Sony
Szerintem koppan még az állunk PS5-ig. -
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #181011 üzenetére
Én is végighallgattam, már csak azért is mert érdekes dolgokat mondott.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #181001 üzenetére
A harcrendszer... maradjunk annyiban, hogy véleményes.
Lehet, hogy valakinek tetszenek ezek a lassú harcok, de a régi hekkendszless megoldás nekem jobban bejött. De ez egyéni preferencia. -
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #181007 üzenetére
Mimirt imádtam, meg a "meséket" is.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #180894 üzenetére
Pókemberes ps4 pro-m van. Gondolom elég neki a 5.55, ha már lassan végzek vele.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #180890 üzenetére
Jó ez így. Stabil. VGA driverből is régebbit használok mindig ha tudok. Amiről tudom, hogy jó.
(#180888) FollowTheORI, (#180889) A`rpi
Köszi! -
seniman
veterán
válasz
hombre[EU] #180884 üzenetére
A legdrágább is,a minősége is kifogásolható néha,mégis vezet.Biztos a "semmire való" PS ex-címek miatt.
Ebből is látszik,hogy egy konzol sikeréhez tartalom kell,nem elég a cerka méregetés a világ legerősebbje címmel.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #180882 üzenetére
Nem 20$ egy hónapra a psnow? Mert akkor a GP árának duplája. Az ea/origin access árának pedig négyszerese. A premier is csak 15$ havonta.
-
C490
csendes tag
válasz
hombre[EU] #180880 üzenetére
Hát mert a PS now annyival drágább is 😂
-
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU] #180856 üzenetére
Amit mondott, az kamu volt. Hogy szándékos vagy csak tudatlan a fickó az nekem mindegy, onnantól már így hallgatom, amit mond.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #180839 üzenetére
Teljesen mindegy, kiket teszel az elején a csapatba, act 3-ban lesz majd fontos a csapatválasztás. Tényleg könnyű game.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #180835 üzenetére
Ezt inkább a játék saját topicjában folytassuk
A végén még megdobálnak, amiért nem a "mennyire hangos a ps4", "mit tegyek a gép alá, hogy jobb legyen a hűtés, mert okosabb vagyok a Sony mérnökeinél", illetve a mostanában divatos "hogyan kell célozni tanulni" kérdésköröket járjuk körül.
-
jeni
félisten
válasz
hombre[EU] #180761 üzenetére
Erre is van magyar találmány!
Nem drága most és épen akciós!
A 4db Rubik kocka! -
hhenry
őstag
válasz
hombre[EU] #180761 üzenetére
-
Bétaville
senior tag
válasz
hombre[EU] #180704 üzenetére
Értem. Köszi!
-
seniman
veterán
válasz
hombre[EU] #180667 üzenetére
Egy normálisan működő SR/DR rendszert kísérleteznének ki inkább.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #180595 üzenetére
-
Nayrobi
őstag
válasz
hombre[EU] #180542 üzenetére
Tearaway Unfolded, The Order 1886, Resogun, Nex Machina, Firewatch, Knack 1-2, The Last Guardian, Thumper, Playlink játékok
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
hombre[EU] #180546 üzenetére
Hellblade, Firewatch így hirtelen. De valaki említette itt a Steaworld Heist-et ia pár napja, az is egész jópofa. Na meg pár klasszikus kalandjáték, de azt nem mindenki szereti.
-
seniman
veterán
válasz
hombre[EU] #180542 üzenetére
Mármint olyat,amit minden ok nélkül húztak le?
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #180356 üzenetére
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #180356 üzenetére
Ok,Mindenkinek Köszönöm az infókat.
Ma megint tanúlhattam valami hasznosat -
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #180352 üzenetére
Meg egyébként is.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #180335 üzenetére
Dehogy provokáltam! (Vicc vót)
Ilyen hülyeséget! -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #180331 üzenetére
Az miben segít, ha megemeled a PS-t?
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #180331 üzenetére
Na látod ez már meg is ihletett !
Teszek én is valamit a gép lábai alá (hátha halkabb lesz )Mondjuk zsetonom momentán az nincs itthon
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #180011 üzenetére
4K HDR természetesen.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
hombre[EU] #179814 üzenetére
Köszönöm!
-
M3oH
addikt
válasz
hombre[EU] #179823 üzenetére
Ennyi
-
válasz
hombre[EU] #179745 üzenetére
Köszi szépen, ez elég alaposnak tűnik. Imádom, a látvány is elég patika, szerintem ezt még behúzom a mostani kínálatból (:
Többieknek is thx a válaszokat
-
Bétaville
senior tag
válasz
hombre[EU] #179788 üzenetére
Nem szeretem a verekedős játékokat.
Amúgy szép game. -
bigrob
őstag
válasz
hombre[EU] #179728 üzenetére
Szerintetek lesz esély rá, hogy ezekből valamit hozzácsapnak jövőre is a havi ingyenesekhez?
BF alatt csatlakoztam és kb szeptemberig csomó cím volt ami érdekelt volna... -
Krissz1983
aktív tag
válasz
hombre[EU] #179730 üzenetére
Igen ez az köszönöm szépen
-
felixo
őstag
válasz
hombre[EU] #179702 üzenetére
Köszi. Bocsi, a hüle kérdésekért, de most ismerkedek a vassal.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
hombre[EU] #179583 üzenetére
ez volt az első
mindegy valami csak lesz. volt aki azt írta éjszaka alatt felrakja....
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
hombre[EU] #179581 üzenetére
Letöltés nélkül.... délre kapta le. Gyanús volt amikor fél óra után 8% volt, újraindítottam, most azóta megy 45%, de már egy órája 45%. Redditen, itt-ott írták, hogy a sok tartalom stb, de ez nekem fura. Eddig akármi lemezest vagy store játékot telepített semmi xtra nem volt.
-
BoneDragon
veterán
válasz
hombre[EU] #179577 üzenetére
Szerintem borzalmas.
-
Neoteric
addikt
válasz
hombre[EU] #179500 üzenetére
Errol a 90%-os backward compatibilityre linkelj vmi forrast pls, szkeptikus vagyok.
-
válasz
hombre[EU] #179480 üzenetére
Köszi
Már megijedtem, hogy nem jót vettem.
-
válasz
hombre[EU] #179477 üzenetére
Köszönöm.
A GT-ból van sima, meg sport?
Horizon nem jön szóba, mert PS-em van -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #179421 üzenetére
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #179348 üzenetére
Magyar storen még jobb [link]
-
BigBlue69
őstag
válasz
hombre[EU] #179138 üzenetére
Reklám helye.. vagy nem.. de platinumshopban találtam 2990-ért.. :9 És még a bolt is közel volt. Köszi a válaszokat.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #179130 üzenetére
Köszi!
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #178280 üzenetére
Először Normálon játszottam végig (sajnos) egy kezemen megtudom számolni hányszor haltam.. Azután muszáj volt a legnehezebben de tudtam már így pár dolgot amit nem kellett újra megtanulnom. Parryzés is tökéletesen ment hála a Valkűrkirálynőnek..
Aki kihívást akar annak mindenképp ajánlom.
-
tretyak
aktív tag
válasz
hombre[EU] #178271 üzenetére
Én elsőre álltam neki GMGoW szinten, egy óra után ment vissza normálra, kicsit túltolták szerintem is.
Szerk.: értsd kezdhettem elölről -
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #178271 üzenetére
Tényleg nehéz. De csak pár hely van benne ahol annyiszor haltam mint egy souls gamebe
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #176761 üzenetére
Ennyi erővel a Mariónak is hihetetlenül mély és érzelmes története van.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #176628 üzenetére
Sokan ott cseszik el hogy egyből beugranak egy pörgős multiba és elkapja őket a rage, hogy milyen szar kontrollerrel játszani. Tessék letölteni a Paladins-t az úgy is ingyenes és abban gyakorolni. Lassú, szinte már moba szerű játékmenete nagyon jó kezdő fps-ezőknek. Singleplayer-ben pedig a Titanfall 2 viszi nálam a prímet! Örülnék egy harmadik résznek, mert nagyon rendben van a játék...
-
Mike
veterán
válasz
hombre[EU] #176628 üzenetére
szerintem fordítva. ballal nagyjából irányba, és jobbal célzol
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #176621 üzenetére
Ez a hogyan kell célozni kontrollerrel kérdés szerintem teljesen értelmetlen, olyan, mintha azt mondanád, hogyan kell egyenesben tartani az autót az úton. Ezt ki kell próbálni, gyakorolni kell. Mivel mindenkinek más a keze, másképp működnek az ujjai, izmai, nincs erre univerzális válasz.
Eleinte tény, hogy nagyo fura, az évek alatt meg olyan elképesztő finommozkásokat képesek az ujjak végezni a két analóg sticken, hogy csak na.
-
Mike
veterán
válasz
hombre[EU] #176596 üzenetére
melyik a legjobb resident evil?
-
válasz
hombre[EU] #176594 üzenetére
Fele konkrétan, olyan 12 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest