- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GabeZkp #281035 üzenetére
Persze hogy megy. A ps4 slim 1080p képet fog kiadni magából, amit a TV megjelenít a 4K kijelzőjén. Közelről nézve nem lesz olya szép a kép mintha natív 4K képet tolna ki magából a gép, de azt hozzáteszem hogy talán pár játék van amiből a ps5 natív 4K képet tud csinálni, ott is inkább az 1800p a max, az van felskálázva 2160p-re (4k).
Szóval nem kell parázni, én láttam már ps4 slimet 4k kijelzőn és szerintem teljesen kielégítő.
-
Willhunting
aktív tag
válasz
GabeZkp #181330 üzenetére
Monitoros topicban érdeklődj, fognak segíteni!
Milyen monitort vegyek? -
BoneDragon
veterán
válasz
GabeZkp #181330 üzenetére
Nem attól lesz a kép szép, hogy hd ready, vagy full hd, hanem milyen panel van benne. TN csak szemből nézve lesz "jó", kicsit más szögből nézed már torzulnak a szinei. Viszont nagy előnye az alacsony input lag. VA panelnek a legjobbak a feketéje, de nagy az input lag és simán lehet utánhúzás egy gyorsabb fps játéknál. IPS az arany középút, viszont az drágább. Képfrissités meg maradhat jelenleg 60Hz, PS4 nem tud többet és szerintem a köv generáció se megy 60 fölé majd.
-
saelin
veterán
válasz
GabeZkp #181327 üzenetére
Szerintem overkill egy 144 Hz-es monitor a ps mellé. Keress inkább valami 60-75 Hz-es IPS/VA paneleset. Az asus vg jelzésű monitorokat tudom ajánlani.
https://edigital.hu/monitor/asus-vg275q-27-fullhd-console-gaming-eye-care-monitor-p513499
Szerk:
Pl a fenti monitor eléggé jó. Valami hasonló volt nekem is, csak IPS panellal. -
válasz
GabeZkp #173963 üzenetére
Egyáltalán nem éri meg, hiszen egyet gondol az account eredeti tulajdonosa és szó nélkül visszaveszi a fiókját amikor csak akarja (hogy még egyszer értékesítse). Rosszabb esetben simán bannolja a Sony mert esélyesen törvénytelen módon történt a fizetés (pl. lopott bankkártya adatokkal).
De ami a lényeg, hogy hivatalosan nem támogatott az account-ok átruházása, és mivel te nem fogod tudni bizonyítani a tulajdonjogodat, számíts rá, hogy egy egyszeri játékélményért fizetsz. Ha erre vágysz, akkor jobban megéri lemezes játékot venni és utána továbbadni max párezres bukóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest