- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wierra #216549 üzenetére
Nekem mondjuk tetszik hogy nem olyan nehéz, csak az elején komolyabban vettem és nem mertem szemből rászaladni az ellenségre, mert azt hittem azonnal riaszt vagy lelő, de csak bután áll pont annyi ideig, hogy meg tudjam nyomni a háromszöget.
Ha már lopakodás, a Hitman sokkal jobb, érdekesebb, élvezetesebb, azzal együtt, hogy az ottani ai sem a legélesebb kés a fiókban.
-
törölt tag
válasz
wierra #216292 üzenetére
Én ezt csinálom az eleje óta, hogy ha hepaj van, elbújok, vagy lelövök mindenkit a gépfegyverrel
Kicsit könnyen vesznek észre szerintem, aztán meg mint a hülyék, állnak és tanakodnak.
Suppressed lőszerem csak a pisztolyba van pálya elején, az meg messziről nem jó. Ha meg a csipás puskát használom, meghallanak.
-
Peace
nagyúr
válasz
wierra #216093 üzenetére
Tudom, hogy nem vagyok ügyes. Kerülöm is a soulslike játékokat. De valamiért itt is lehozott az életről a harc. Pedig próbáltam dodge-olni (azt hiszem van benne) meg ügyeskedni. Második nekiugrásra még mondtam is, hogy "de egyszerű, ettől borultam ki régebben??!!!!" Aztán meghaltam utána 3-4 alkalommal és ki is léptem.
-
törölt tag
válasz
wierra #215530 üzenetére
Na, akkor tenném le a lantot, ha szinkronos játékok jönnének. Számomra a videojáték nyelve mindig is az angol volt, egyszerűen már a magyar menütől is ver a víz egy játékban, nemhogy szinkrontól.
Szinkronos filmet sem nézek, csak akkor, ha nincs belőle eredeti nyelven (angolul), és szenvedek alatta, mint kurva a kereszt alatt.
Milyen szerencse, hogy Kos csak vonyított, mi? Nem kellett értened, mit mond.
-
törölt tag
válasz
wierra #211891 üzenetére
Én megnézem. Kedvencem az első része a sorozatnak, talán tavaly le is toltam GP-ban, hogy kicsit az Xbox is melegedjen fel néha. Előtte meg vagy 5-6 éve, van az már több is.
A második részből megettem a Deathinitive Edition-t, itt már kicsit fanyalogtam, de azért még lecsúszott, volt pár klassz pillanata.
A harmadik résztől semmit nem várok, de ha már adják a pénzemért cserébe, akkor teszek vele egy próbát. A stratégia változatlan: odamegyek és lebaszom.
-
válasz
wierra #206157 üzenetére
igen pont agyaltam is rajta, bosszant is ha véletlenül levágsz egy npc-t,vagynem vagy a megfelelő időben valahol akkor ott annyi azt persze nem lehet újrázni
Csak ott mégse érzed annyira ezt mert túl nagy jelentősége nincs.
És tudom hogy ez a lényege, de most azon fogok agyalni mi lett volna ha sikerül időben megnyomni 3 qrva gombot és én nyerek a bunyóban
-
sp8787
addikt
válasz
wierra #203632 üzenetére
Es egeszen pontosan honnan tudod kinek mitol?
Van akinek siman a kontent mennyisegetol,milyensegetol ami akar fluidan valtozhat ha az elejetol kezdve ott vagy es megtapasztalod.
Ellenben a masik esetben tokmindegy ,hogy day1 vagy day428 all el.Ez jobb/igazabb
"Religion is bullshit" - George Carlin
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
wierra #202903 üzenetére
Épp ezt írtam: a controllert Wireless szeretem. Egy 60K-s soundbar sem szól úgy, mint egy 13K-s normális PC-s hangfal. Nem akarok még erre is feleslegesen költeni.
De közben kifundáltam -egy lehetséges- megoldást: a TV-nek van Jack kimenete, kérdés, hogy a PS-ből jövő hangot kiadja e rajta. Erről mi a tapasztalat?
-
Deck
titán
válasz
wierra #201041 üzenetére
A Nioh 1 továbbfejlesztett változata de csak olyanokon változtattak amitől mégjobb lett. Vannak újdonságok benne: [link]
A grafika kb mint az 1-be de ha bekapcsolod a HDR-t akkor szebb és jobb. Persze nálam akció módba fut (fix 60fps). Persze lehetne kevesebb rece így is.. Vagy picivel jobb grafika..
A gameplay jó, gyors is + a zene továbbra is nagyon jó, sőt jobb.. Alig várom, hogy megjelenjenWoodslave: Menj már el az első bossig aztán írd meg ha leverted..
-
válasz
wierra #201041 üzenetére
én nagyon keveset játszottam vele még, és persze hülye példa jön. ha valaki szereti az Eddát akkor nem biztos hogy tetszik neki Pataki mulatós cd-je, szóval pont egy Edda lemezt akar. Ez meg az. Egyelőre sok újdonságot nem tudtam felfedezni, azon kívül hogy több karaktert lehet majd csinálni meg a kard szelleme helyett/vagy mellett te változol át yokai-á.
harc ugyanaz, grafika slimen hd-ben akció módban ugyanaz, mondjuk lehet túl sötétre vettem mert alig látok valamit ezt majd korrigálom. De tényleg ezt 10 perc után írom, lehet lesz valami bomba meglepetés.
Nem tudnám megmondani, hogy mit várnék amúgy a Nioh 2-ik részétől de nem is én csinálom
-
-
-
válasz
wierra #195946 üzenetére
igen abszolút így van ahogy az utolsó sorokban fogalmazol. Meglátjuk lehet ez lesz nálam is, itt a második pályán is volt egy mélypontom bár azt vettem észre ha ezeket a játékokat nem teljes beleéléssel és koncentrációval játszom akkor semmit nem ér. Úgyis meg kell várnom míg a sekiro 10k lesz a használt piacon
-
S e t h
nagyúr
válasz
wierra #192125 üzenetére
A focis dolgot már leírták, nem ismételném magamat, túlértékelt semmi.
Már most félek, hogy a fiam ne kerüljön később az ilyen semmirekellő infuenszerek és társaik hatása alá.
Amíg én élek, addig nem foshok ettől, mert talán leszek vele olyan kapcsolatban, hogy megvilágítsam neki mi helyes és mi nem.
-
_drk
addikt
válasz
wierra #192141 üzenetére
Gyenge színészek? Celebek? Reggeli beszélgetős műsor vezetők? Most az influenszerek?
Ezek mind mivel jobbak? De ezeket még csak nem is a nézőszám generálja hanem csak beteszik őket hogy csináljad!Ez a jövő és legalább ezeket a nép válassza meg, nem egy tv csatorna mondja meg neked mi a jó.
-
ldave
félisten
válasz
wierra #192125 üzenetére
Ezt nem értem. Szórakoztató ipar. Pont annyi az érték teremtő képessége, mint bármely dél-amerikai szappanoperának.
A világ tényleg megérett a pusztulásra, de nem Ninja és a hozzá hasonló népszerű stream-erek miatt, akik közül én egyet sem nézek, mielőtt ezzel jönne valaki. Csak a gaming világot követve ismerem ezeket a neveket. -
ManUnited
aktív tag
válasz
wierra #190755 üzenetére
Nem sok közünk volt a meccshez, hogy is lehetett volna ezzel B-C csapattal. De megérdemli a PSG, az egész második félidőben csak őrizték az 1-2-t ahelyett hogy bedaráltak volna minket. Elképesztően jó érzés újra hétről hétre várni a meccseinket a Józsi féle borzalom után.
-
Bogyi007
veterán
válasz
wierra #190428 üzenetére
Én válaszolok helyette. Boxon a Forza sorozat (mind a Motorsport és a Horizon is) és a Gears of War (4nekem a 4 is bejött), míg Ps4-en minőségi munka lett a Detroit, az új God of War és fantasztikus lett a Spiderman (jelenleg azt játszom) de a The Last Guardian is egy vállalható játék számomra, mintahogyan a DriveClub is. Viszont a Horizon Zero Dawn nekem sem jött be annyira mint amekkora híre van valamint a The Last of Us Remastered is elmegy kategória számomra.
Az idei címek kapcsán meg egyenlőre várakozó állásponton vagyok...
-
-
.LnB
titán
válasz
wierra #187836 üzenetére
Én nem skatulyázom be így a dolgokat, hogy "amit az Ubi csinált", "amit az EA csinált". Próbálom magukat a játékokat szemlélni egyenként. És még csak azt se mondom, hogy az AC egy mocsok szar játék... Csak szerintem, ahelyett, hogy minden egymás követő részt végigviszel a Far Cry, Assassins Creed, Tomb Raider stb stb játékokból. Ahelyett új játékokat is kipróbálhatnál. Új élményeket, stb. Én játszottam a mostani FC-k közül szinte mindegyikkel. Pár órát. Ugyan az mind. Amint megbizonyosodtam erről, már léptem is ki. Origins-szel is tettem egy próbát. Az új TR széria első részét végigjátszottam, a második részt a feléig. Ott annál is leesett, hogy copy-paste hagytam is a francba.
De ott a Battlefront. Az elsőt tökre szerettem. Pedig egy szar játék volt. Én is tisztában vagyok vele. Az SW hangulat nekem elég volt. A másodikat eszembe sem volt megvenni. Most megvettem nemrég akciósan, és jó.
Szal' én nem pocsékolom az időmet egy sokadik AC-re, mikor ott van egy Nier:Automata is amivel még nem játszottam. Vagy egy Dragon Quest. Én így gondolkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Synology NAS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest