- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Én bevallom nekem anno tört xbox360-am volt. Leszedtem rá a játékokat, és egyiknek se volt semmi értéke, tele volt a vinyó, 20 perc játék aztán jött a másik, aztán a másik... alig toltam ki rajta címeket teljesen. Akkor jöttem rá, hogy hülyeség, pedig előtte PC-n is eljátszottam ezt évekig. A mostani konzolok már elég idősek ahhoz, hogy a használt játékok olcsóak legyenek, plusz ugyanúgy továbbadod; pár ezer forintból szórakozol heteket, hónapokat... És így van értéke is. A havi letölthető játékokat már meg sem említem, ok ott kell venni Plus-t, de lebontva fillérekért kapunk különféle címeket.
A sorozatok kényes téma, mert én szívesne előfizetnék Netflix-re például, de a magyar felirat ellátottság elég gyér, a jelenleg használt Kodi sokkal inkább megfelel nekem. De amit lehet fehérítek, Win10-et is megvettem, pedig ugyebár abból is gyönyörűen működik a tört verzió...Sorry, nem válasz akart lenni...
-
ProEvoFan
nagyúr
Sokan úgy vannak vele, amit ingyen büntetlenül megkaphatnak, azért nem hajlandóak fizetni.
Például Magyarországon azért volt menőbb az x360, mint a ps3, mert előbb volt rá törés.Nekem nem volt olyan ismerősöm, akinek nem tört xboxa lett volna és nem értették, hogy miért veszek PCre eredeti játékokat.Talán már hülyének is néztek... -
Lackooo84
nagyúr
Nem is értem... ha valaki csóró arra is van legális megoldás, jó lehet nem fog első nap remieres játékokkal játszani, de mindig vannak leárazások a store-on amikor fillérekért be lehet húzni egy címet. Ezen is lehet csökkenteni, ha valakivel összebútorozik az ember. Sőt, így még a Sony belsős játékok premierkor is 5000Ft környékére jönnek ki, ha ügyes...
És ugye warezzal multi nuku, kb. értelmetlen PS4-en a kalózkodás.
-
seniman
veterán
+1
PS3-on nekem nagyon bejött.Alacsonyabb fordulaton a FAT ezzel alacsonyabb hőmérsékleteket produkált,mint a slim az MX-2-vel.
(#151353) gianni85
Nyitott chipet simán ki lehet végezni olyan pasztával ami elektromosan vezet.Volt akinek a 980Ti-t vitte magával a Liquid ultra,amikor leszedésnél nem tudta maradéktalanul lepucolni.
-
Rick3D
senior tag
Tudnál esetleg ajánlani pro modellszámot illetve a sima közül megbízhatóbb darabokat ? Még nem döntöttem de mindenképp fontolóra veszem a prot.
(#149032) ProEvoFan : Köszönöm neked is
Suska az van csak be kell osztani
Bár használtan 90 ért a pro nem túl kecsegtető akkor már inkább új , viszont 40-50 körüli simák tetszetősek.
-
prokxy
veterán
Egyébként furcsa, mert most a Shadow of the Mordor tolom és a játék elején nagyon néha elmegy a kép, de kb 1mp-re, de ha Rayman-ezünk, akkor van hogy 3-4-5-re is simán, a Knowledge is a power-nél dettó.
Múltkor a menüben jött elő...de van, h pár napig hibátlan. Nálam kb. minden kipróbált, már csak a premium 2.0-ás kábelcsere maradt 2.1-re...
Esetleg van itt akinek fekete képernyős problémája van 2.1-es kábelcsere után is?
Mert "leszarom" azt a 6e Ft-ot és veszek egyet akkor, ha ez tényleg segít.#145545) oriic: lassan kiadják a végigjátszást, még van 18 nap...bevallom férfiasan, múltkor néztem és untam, olyan egysíkú volt az egész...ettől függetlenül day1 vétel.
-
prokxy
veterán
Ezt értem, csak az a fura, hogy délelőtt a Srácokkal Rayman-t játszottunk, 2x sötétedett el a kép egymás után, kb 20 percen belül, szinte rögön indítás után.
Du. 2-3 órát Mordor-oztam, 1x nem csinálta...ma este újra Mordor, kíváncsi leszek, h mit produkál. De mint említettem, a kábel cseréje után több napig hibamentes volt, most megint előjött. Néha csinálja, néha nem...de szívesen kipróbálnám ezt a 2.1-et, ha ezt eladom, veszek egy olyat.Addigra hátha jön vmi javítás, mert sokaknál létezik ez a probléma.
De pl. 4K HDR alatt 1x nem jön elő a jelenség. -
törölt tag
Itt alapvetően nem a kábellel van gond, hanem a ps4 jelszintjével. A ps4 kábelével a pc 4k hdr -ben sosem sötétül el. A onex sem csinálta. Csak a ps4.
Persze egy jó kábelen kevesebbet esik a jel, de ez alapvetően nem egy kábelprobléma. Nekem most jön egy 2.0-ás repeater, meglátom avval milyen. -
Dale Cooper
csendes tag
Ugyanezt a HDMI kábelt használom PS4 Pro és Zidoo media payerre. Előtte mindkettőnél időnként el el sötétedet, főleg a medaplayer 4K HDR alatt, egy film alatt 5-10x is. Ezzel viszont egyszer sem fordult még elő egyiknél sem. Kevés esélyét látom hogy ez véletlen, hisz mindkettőnél a HDMI kábel váltása azonnal megoldotta a problémát.
-
Ja, de ez sem rossz: Pro Limited + BFront 2 Deluxe = 135k HUF
Szerk.: igen, de a tartalom a lényeg, ennyiért eléggé megéri.
Tudom hogy így néz ki a BF2-es Pro:Platinuméknál dettó ennyibe kerül, és a sima Pro is csak 120k HUF...
-
fodorpetii
csendes újonc
LG 43LJ500V Led tv, Full HD a felbontás, sima ps4 első generációs, színmódot így hirtelen nem tudok neked mondani melóba vagyok, lehet a hiba oka esetleg az is? Mert akkor megnézem este neked.. tegnap egyébként még vettem egy új Hama hdmi-t, kicseréltem de már nem játszottam.
-
prokxy
veterán
Nálam közben minden megoldódott...
Folyamat: TV bekapcs, PS bekapcs, source átvált PS-re, majd TV képernyő opcióknál Anynet+ On-Off-On (be volt kapcsolva).
Így már ha a PS-t bekapcsolom, akkor indítja a TV-t, ha bejön a felület boot után, át is vált azonnal arra a forrásra, PS kikapcskor a TV adásra visszamegy, ill. nem is jött elő azóta fekete képernyő. -
törölt tag
De HDR-ben mindenképp HDMI2.0 kell, és ott amúgy sincs RGB. Szal ez 4K-ban maximum addig járható, amíg SDR van. Az meg kb addig van, amíg el nem indítasz egy játékot.
/amúgy nálam pl nem ez van. Ma már megtanultam kezelni, de egyértelműen a tévé hibája: ha bármelyik másik HDMI bementen van kép, akkor el-el megy a ps4 képe (a többi eszközé soha). Ha minden mást lekapcsolok, akkor soha. Szal nálam annyi van, hogy elküldöm a pc-t aludni, melőtt átváltok a ps4-re. Problem solved. Hetek óta nem láttam elfeketető képet, csak akkor, ha elfelejtettem sleepbe küldeni a pc-t.
-
törölt tag
Feltelepült annyi, amennyi elegendő a játék elindtíásához, de ez még nem jelenti azt, hogy az egész feltelpült. Amikor megjelenik az ikonja alatt az indítható felirat (akár lemeznél, akár letöltésénl) csak ennyit jelent. Vannak játékok, amik a telepítés előtt megkérdezik, hogy a singleplayer tartalommal akarod-e kezdeni, vagy a multival, és a válasz függvényében kezdi meg a telepítést az adott résszel.
-
törölt tag
Elnáspángoltak. Van ilyen, semmi gond ezzel, szipogsz még kicsit, megtörlöd az orrod, és nekifuthatsz még akárhányszor
danielgalaxy: a 3 hasonlít talán egy kicsit megjelenésben a BB-re, viszont a BB jött egy évvel előbb, szal inkább a DaS3-ba emelt át dolgokat a BB-ból a from. Az 1-2 meg absz nem is hasonlít rá. A 3 is inkább csak a motor miatt. Artban totál más.
-
-
Dr. Venkman
tag
Lehet, hogy nem a legújabb grafikus motor van alatta, de a hangulat, környezet és a szörnydesign nagybetűs MŰVÉSZET, szerintem sokkal-sokkal "szebb", mint mondjuk egy Horizon Zero Dawn.
Ugyanez a Dark Souls (III) is. Most járok a Ringed City kiegészítőjének vége felé, és ott, ahol egy kőhíd felett a távolban feltűnik egy sziklaormon egy óriási sárkány és meghallja az ember a hangját, szabályosan borzongtam. Fantasztikus alkotások.
-
lazioforever
tag
"....Witcher 3 után a legtöbb játék üres, rövid semmilyen! "
Király, akkor a legmegfelelőbb játékkal kezdtem.Az Ezio Collection-ről én is olvastam, hogy elég régi játék, de nekem a teljes AC kimaradt. Tavaly év végén váltottam Ps2-ről 4-re, de a mai napig használatban van a régi gép is. Szóval nem hiszem, hogy annyira zavarna az, hogy nem olyan, mint a mostani játékok.
De lehet, hogy mégis az Origins lesz a választás. Majd meglátjuk. -
penge111
addikt
Ezt a megállapításod eme videó is megerősíti Köszi az infot, ha végül pro mellett döntök, akkor tuti figyelek erre! Bár lehet év végén ebből is kapunk egy pro-slimet.
-
icecube23
tag
lehet nem jól értelmezem amit mondasz, de az hogy egy beregisztrált bankkártyát kiveszek az accountomból, azzal semmi "illegális" dolgot nem tettem...
netflix, hbo, spotify...ezekre havi szinten előfizetek..sokszor volt hogy kivettem a kártyám adatait(másikat adtam meg később, nem akartam hogy meg újitsa, stb.)
Bármikor törölheted a kártyád...lehet lejárt és még nem jött másik..... -
eisento
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
"Vésztartalék" megerősítő kód (10 backup codes) igénylése.
Ha megoldódott a problémád, utána ezt feltétlenül csináld meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest