Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #152667 üzenetére
Bazdki, ez nem esett le rögtön, csak miután rágúgliztam.
Én is mikor megláttam, áhh mondom egy ilyen kell nekem. Aztán gondolkodtam, hogy de minek? Már végigjátszottam. Aztán tegnap nagyon jó áron találtam egyet, amennyiért nem hagyhattam ki.
-
válasz
Adam_Shepard #152654 üzenetére
Igen, DS2-3 megvolt, ennek az eredetijéhez csak hozzafogtam... Köszönöm, akkor szerintem beszerzem.
-
penge111
addikt
válasz
Adam_Shepard #152396 üzenetére
Hát, Kos lement másodikra, pfff azt hittem táp. Ludwig holy bladdel mentem rá, kétkezes változatban, fegyó +10, én végig a közelébe voltam, szerintem egyszerű volt, vagy lehet nerfeltek, vagy makkom volt. Semmit nem tettem a fegyóra, segítő npc helyet nem is találtam. Mindegy az egész játék meg a dlc hatalmas élmény volt!
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Adam_Shepard #152464 üzenetére
Elég 10.000-szer, Vitán nemrég platináztam.
Viszont gyors trófea szerzésre is jó. -
marilllyo
veterán
válasz
Adam_Shepard #152464 üzenetére
Kb mint a Diablo 3.
-
wierra
senior tag
válasz
Adam_Shepard #152435 üzenetére
-
válasz
Adam_Shepard #152435 üzenetére
Esetleg ha átállítod az oldal nyelvét angolra? Én úgy csináltam, és nem volt gond.
-
wierra
senior tag
válasz
Adam_Shepard #152422 üzenetére
Nem, dehogy.
Nyomom a "Regisztráció" gombot és nem történik semmi. -
Tatyla
őstag
válasz
Adam_Shepard #152398 üzenetére
Nem ez csak ilyen trófeákért járó kupon kódok
-
penge111
addikt
válasz
Adam_Shepard #152396 üzenetére
Oksa megírom, ezek szerint szívni fogok vele
-
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #152173 üzenetére
Kérdezd meg Lee M. Cardholdert, ha ilyenje van biztos tudja hogy lehet szerezni!
-
válasz
Adam_Shepard #152096 üzenetére
+ (#152098) cyberkind
OK, köszi!BB ennyivel könnyebb lenne?
-
válasz
Adam_Shepard #152088 üzenetére
Egyébként a DS-sorozatot hogy' érdemes végigtolni?
Sorban, hogy 1/Remaster - 2 - 3?
Vagy mintha azt olvastam volna, hogy a 2 könnyebb a többinél...Most TR1 megy nálam, aztán Alien Isolation, aztán elkezdeném a DS-t, ezért kérdezem.
-
válasz
Adam_Shepard #151952 üzenetére
Mégpromaribbra?
Egy restoret majd adok neki. -
-FLY->
őstag
válasz
Adam_Shepard #151952 üzenetére
Wolfi kettő megéri a jelenlegi árát (store 7490ft)?
-
3L1T3
addikt
válasz
Adam_Shepard #151932 üzenetére
Nem ezt mondtam, bőven 7 pont körül mozog, bár játéknak erős számomra, inkább interaktív dráma. Aminek elmaradt a katarzis a végén és a karakterfejlődés is megállt valahol a közepénél. Kiszámíthatóvá válik a történet, és csak elvan hitetve, hogy tényleges beleszólásod van egy idő után.
-
penge111
addikt
válasz
Adam_Shepard #151596 üzenetére
Amúgy én is szerettem a trilógiát, nagyon elbaszarintották az Andromédát, vagy csak túl sokat vártak tőle a rajongók?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Adam_Shepard #151492 üzenetére
Én nem olyan rég még mintha láttam volna, gondolkodtam is a vásárláson. Jól lemaradtam róla.
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard #151450 üzenetére
Nem kell. Bemegy kinyirod, majd vagy kifragmentelsz vagy hagyod magad kinyiratni es szepen meg tudod venni. Voila NGben maradsz.
Persze ezelott kell a kinyirod>kinyirod>Restore ha akarod a Platinat.
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard #151446 üzenetére
Na akkor megvan a valasz. Mas forumokon nem ezt irtak.
Egyebkent ,hogy lehet ezeket a dolgokat eladni? Mar ugy ertem ,hogy mi celbol mivel szinte semmit nem kapsz erte es tudod ,hogy nem kapsz tobbet. En ilyen jatekokban soha nem adok el szinte semmit hacsak nem veletlenul
.
-
sting2
addikt
válasz
Adam_Shepard #151235 üzenetére
" Nagy csöcs, kicsi derék, két nagy segg - ez jön be öcsi ez az amit szeretek"...
-
saelin
veterán
válasz
Az mi poén már hogy árban kb ugyan ott van a fizikai változat, de egy gyönyörű tokban van és adnak hozzá pár darab művészi kártyát? Ez lehet berendelem kövi hónapban és kiteszem a polcra!
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
meg, ami még ájulásig hype az a soron következő játékuk: 13 Sentinels: Aegis Rim, alap a collectors.
-
saelin
veterán
válasz
Adam_Shepard #151232 üzenetére
Áh, meggyőztél!
-
saelin
veterán
válasz
Adam_Shepard #151228 üzenetére
Street of Rage-el ugyan nem játszottam, de az Snes-es Ninja Warriors-t rongyosra játszottam anno. Nemrégiben pedig Pc-n a Mother Russia Bleeds-et. Na, az egy mocsok jó beat-em-up!
Random online emberekkel mennyire fun a Dragons Crown? Az ilyen játékok szólóban mindig mocsok nehezek.
-
saelin
veterán
válasz
Adam_Shepard #151212 üzenetére
Mondom megveszem már ezt a játékot, de előbb lecsekkolom mennyibe kerül. Felmegyek app-ból a Store-ba (
), kikeresem a Dragons Crown-t és csak kívánságlistára tudom tenni, de azért írja hogy e hónap 15-én jelent meg.... Ez az app egyre gagyibb.
Közbe megnéztem és valami bundle-t talált meg mindig, a see all alatt van a rendes game. 15k HUF, ennyit megér?
-
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #151017 üzenetére
Mások nem tudom, hogyan, de én profi vagyok.
Csak mondom..
Én tegnap akartam megvenni egy Special Edition-t. De az eladó nem postázza.. Gyönyörű kiadás. Bár nem tudom adjak e érte 15-öt, mert most Ádi haverom adta kölcsön. És a 0 és 15ezer között azért van némi árrés.
Egyébként meg nem értelek. Engem az első pillanattól kezdve sokkolt ez a játék. Úgy sokkolt, mint még semmi más. Neked nincs meg az az érzés, hogy ilyen játékot még nem láttál soha?! Meg az apró, milliméterre kidolgozott részletek? Gondolom a sztori, a karakterek nem fognak meg. Azzal mondjuk nehéz mit kezdeni.
És ha már Naughty Dog. Ezek megszállottak! Míg játszottam a játékokkal, azon gondolkodtam, hogy olyan megszállottak mint a Japánok. Amikor minden apró részletre figyelne. Nekik nincs olyan picike dolog ami "elmehet" kidolgozatlanul, mondván ennyi belefér, ez csak egy játék. Látszik, hogy 100%-ig feszegetik a saját, és a konzol határait. Nem elég nekik a "jó". Nem sok ilyen fejlesztőcsapat van a világon. 3? 4 talán.
-
RangerFox
veterán
válasz
Adam_Shepard #150578 üzenetére
Szerintem hagyd, ha negyedjére sem fogott meg, akkor már nem is fog. Én is így vagyok a Witcher 3-mal.
-
penge111
addikt
válasz
Adam_Shepard #150635 üzenetére
Mikor szoktál online lenni?
Ezt a Chalice dungeont meglesném, meg van egy hunter a Pók előtt akivel már kb 1 órát bohóckodtam, mindig csak egy hangyafasznyi élete marad! -
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #150630 üzenetére
Még nem. Haver játszik vele. Kiplatinázza és majd utána. Ráérek vele. Rosszabb nem lesz úgy se ha kicsit később viszem végig. És én úgy vagyok vele, hogy nem is bánom, hogy előbb a "klasszikusokat" játszom végig mint a TLoU, Uncharted, és csak utána God of War. Így viszont a Detroit: BH is csak később lesz megvéve.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Adam_Shepard #150575 üzenetére
Basszus, még annak is neki kéne állni, hozzá se szagoltam még..
Majd jön a DBH, azt szerintem végigtolom és utána lesz idő azokra, amiket eddig felhalmoztam.
-
törölt tag
válasz
Nekem annyira nem jött be, mint amekkora játéknak tartják. Igényes, jó, nagyon szép, faék egyszerűségű történettel: Menj A-ból B-be, és vidd magaddal a
.kispicsát A befejezése pedig, hát, kritikán aluli.
-
.LnB
titán
válasz
Frankó karakter dráma. Naughty Dog minőségben. Viszont ha nagyon szereted a poszt-apok zsánert, akkor nem fog meglepni. Persze ettől függetlenül jobb mint a játékok 90%-a.
(#150578) Adam_Shepard Mit pucoltál ki visszafele? Vagy mivan?
-
cyberkind
félisten
válasz
Egyike azon kevés játékoknak, ami elég közel áll a 10/10-hez.
-
-FLY->
őstag
válasz
Az egyik legjobb game, amit valaha készítettek.
-
gianni85
veterán
válasz
Engedd el, ugyanígy voltam vele én is. 4x jutottam el a feléig, 2x PS3-on, 2x PS4-en, és egy trófea se esett ki, így töröltem is a listáról. Úgy néz ki, mint ha hozzá se értem volna.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Kész tragédia.
-
RangerFox
veterán
válasz
Először nem értettem, miért tartják olyan nagyra, aztán második végig játszáskor megértettem, és az egyik kedvenc játékom lett. Nem is tudom, mikor vártam legutoljára ennyire egy játékot, mint most a második részét.
-
WaterWave
veterán
válasz
szódával elmegy
-
marilllyo
veterán
válasz
Adam_Shepard #150195 üzenetére
Mire gondolsz?
-
Deck
titán
válasz
Adam_Shepard #150137 üzenetére
Köszi!
És megéri?
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard #149367 üzenetére
Hajra!
Egyebkent ertem en a menetet. Kijott a jatek mindenki orult akkor azert. Most meg lassan mindenki megcsinalja a platinat azert.
-
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #149348 üzenetére
Ezt mintha a Gow topikba is betetted volna, nem?
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard #149348 üzenetére
Mostmar pontosan 3 topic van ahol lehet GOW Platinakat postolni.
Yipppeeeeee -
Bencus88
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #147768 üzenetére
Koszi mar sikerult
-
Deck
titán
válasz
Adam_Shepard #147768 üzenetére
Nálam nincs ilyen probléma
-
Nayrobi
őstag
válasz
Adam_Shepard #147714 üzenetére
-
penge111
addikt
válasz
Adam_Shepard #147693 üzenetére
Köszi megpróbálom, 1.1-el toltam este úgyhogy még nem javították akkor, menüben nem találtam rá opciót.
-
prokxy
veterán
válasz
Adam_Shepard #147224 üzenetére
Robbanjon, csak a spoiler-eket kerüljétek el!
-
30z.Samu
félisten
válasz
Adam_Shepard #147224 üzenetére
Ha a net nem is, de a topik biztos az "Aztadeqrvajó" és hasonló hsz-ektől.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #146916 üzenetére
Normál tempóban toltam, alig néhány side-questet csináltam meg.
-
vg
addikt
válasz
Adam_Shepard #143340 üzenetére
Pontosan ilyen az a élsímítás, nekem nem tetszik, nem is kapcsolom be. Bár a "folyamatosabb" valószinűleg placebó.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Adam_Shepard #143336 üzenetére
Röviden: [link]
-
RangerFox
veterán
válasz
Adam_Shepard #143336 üzenetére
Ha van Prod meg fullHD tv-d akkor kell, amúgy nem.
-
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #140517 üzenetére
Jah, DaS-t nyomtak már le banánokkal, gitárral, hangvezérléssel, egy újjal, és fejjel lefelé fordított képpel is és még számtalan ökör módon
Mert amúgy irreálisan nehezek ezek. -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #140496 üzenetére
A vicc az, hogy nem. Sport játékok teljesen kihúzva. Kalandjáték, FPS, TPS nagyrészt.
-
Jim-X
őstag
válasz
Adam_Shepard #140496 üzenetére
-
válasz
Adam_Shepard #140487 üzenetére
Gyíkozok, de persze ami gyümi útba esik azt megeszem. Plusz keresem a coinokat.
-
válasz
Adam_Shepard #140478 üzenetére
Classicba egy gombot nyomok a nyilazáshoz. Negyszöggel kihúzza és tartom amíg célzok majd felengedem. Stickel célozni ugye minden játékban kell szóval no offense de így egy gomb a nyilazás.
Az fps-es résdzel egyetértek.
Node megyek én behúzom azt a platinát. -
válasz
Adam_Shepard #140473 üzenetére
Remake, nem remaster.
A régi irányítás alatt mit értesz és ki mit ért?
A gombkiosztást vagy a karaktet irányítását?
A régi karakterirányítást azt megszoktam mert imádtam a játékot, a gombkiosztást meg szintén megsuoktam de annyira, hogy ösztönösen azokat a gombokat nyomtam mint régen de nem azt csinálta mert a modern gombkiosztás volt alapból belőve és azonnal viszaállítottam a classicra. -
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #140473 üzenetére
Miben más az új irányítás?
-
Nayrobi
őstag
válasz
Adam_Shepard #139825 üzenetére
Én nem látom gamen a cuccot. Nem lehet, hogy valamelyik viszonteladó hirdette ott a cuccot? Mert azok jellemzően nem szállítanak hozzánk semmit.
-
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #139818 üzenetére
Itthoooon??? Szerintem sehol nem elérhető már. gyakorlatilag elővételben elkelt mind ahogy megnyitották. Mármint azon a nlhány helyen, ahol volt is.
-
Nayrobi
őstag
válasz
Adam_Shepard #139818 üzenetére
Nem. És angol boltot se találtam ami kiszállítaná hozzánk. Ha esetleg te találnál valamit, akkor megdobhatnál egy linkkel...
-
válasz
Adam_Shepard #139712 üzenetére
Jó oké, monitoron tényleg egy receparádé, de ez így akkor se hiteles összehasonlítás.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #139714 üzenetére
Az új változat teljes mértékben megegyezik a régivel, egyedül a grafikán faragtak. Milyen változásra számítasz amúgy?
-
mettek
addikt
válasz
Adam_Shepard #139712 üzenetére
De ha nem tetszett a korabbi verziónak a játékmenete....akkor ez sem fog, nem?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Adam_Shepard #139703 üzenetére
Én megvettem, de jövő héten éjszakás leszek, így nem tudom, mikor fogok belekezdni.
Te már játszol vele valahogy?
-
válasz
Adam_Shepard #139703 üzenetére
Egyébként érdekesek ezek az összehasonlító videók mert nem az emlék szépült meg de nem vokt olyan recés a régi verzió mint pl a digital foundry videójában. Pont hogy ilyen elmosódott f#s volt nem recés.
Úgy se volt szép de olyan se mint a videókban. -
Tatyla
őstag
válasz
Adam_Shepard #139477 üzenetére
Már felhasznált azt írja
-
toompa
őstag
válasz
Adam_Shepard #139477 üzenetére
Nekem sem jó,hibát ír.
This prepaid card has already been redeemed.
Gondolom felhasználták. -
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #139468 üzenetére
Nem megy.
-
foxymaci
senior tag
válasz
Adam_Shepard #137525 üzenetére
aztaaaaa ez nagyon baba remélem lesz itthon is azonnal előrendelős
-
30z.Samu
félisten
válasz
Hú de várom már ezt is.
Jó lesz ez az év játék terén.
-
Gery9112
őstag
válasz
A rossz az nem ilyen. Brutálisan néz ki ez a gyűjtői.
-
Xaels
félisten
válasz
Adam_Shepard #137518 üzenetére
Passzolom, én digit vásárolok. Collectorz ED van.
-
LeventeV
senior tag
válasz
Adam_Shepard #137515 üzenetére
En is elorendeltem.
Meg szuk ket het. -
30z.Samu
félisten
válasz
Igen, előrendeltem már és sarkallni fog az éves Plus vásárlására. Ezzel el leszek, az biztos.
-
Xaels
félisten
válasz
Nekem már elő is van rendelve a Fighterz ED.
-
3L1T3
addikt
válasz
Adam_Shepard #137409 üzenetére
"Capcom has actually announced that the controller will be available separately. Right now it’s still Japan only."
-
urobee
tag
válasz
Adam_Shepard #137393 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #137385 üzenetére
EU Blog nem írja, de korábban én is franciákat hallottam csak.
"Check your local retailer for availability." Rá kell kérdezni 576-ban, Konzolvilágban, hogy ez lesz-e kapható, de szerintem simán.
-
gjanner
tag
válasz
Adam_Shepard #129279 üzenetére
Köszi! Gördülékenyek voltak.
@bandi0000
Köszi, nagyon jó poén volt...
mondjuk speciel pont odamentem hozzájuk és nem a megadott címen érhetők el, hanem egy "kicsit" odébb. Szóval ha valaki akár ezt az infót tudta volna és ideböki, akkor közvetlen a megfelelő címen keresem őket. De NO OFFENSE, csak nem szeretem ha hülyének néznek, mert egy szervizt telefonon fel akarok hívni -
válasz
Adam_Shepard #129187 üzenetére
De közben azért szórakoztat is, vagy csak simán repetatív?
-
válasz
Adam_Shepard #129178 üzenetére
Atyaég, ez milyen játék?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Adam_Shepard #129100 üzenetére
Én majdnem vettem a géppel együtt, de aztán mégsem.
-
válasz
Én azon csodálkozok, hogy miért pont a feljavított második verzió (CUH-ZVR2) megjelenése előtt indult be a roham a régire. Én most már tutira megvárom az újat, az a pár hét igazán nem számít.
-
válasz
Roszkor volt vr-od.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Adam_Shepard #129080 üzenetére
Tölthető lesz ez valahonnan majd vajon?
-
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #128968 üzenetére
De ez GAMING!!!
..... Hol az rgb róla?
-
bozont
veterán
válasz
Adam_Shepard #128924 üzenetére
Nyilván mindenkinek más az ízlése, nem tetszhet mindenkinek. Nekem pl pont bejön, hogy jobban rámentek a sztori részre és lehetett volna kevesebb akció is (bár ennek lehet köze volt ahhoz is, hogy majdnem legnehezebb fokozaton toltam
), több ügyességi résszel.
Én majdnem egyhuzamban toltam végig a 4 részt (2 és 3 között azért volt egy rövidebb szünet), de nem éreztem vontatottnak, unalmasnak egyáltalán. De az sem utolsó, hogy a 4-nek volt majdnem annyi játékideje min az 1-3-nak összesen. Legalább is nekem az első három 6-8 órába telt részenként, a 4 meg 22. Persze nem siettem sehová. Talán az első résznél éreztem kicsit, hogy nem mai darab, de a 2 és 3-nál már egyáltalán nem. Sőt mikor elindult a 2. rész, az eléggé áll leejtős volt.A Lost Legacy várat még magára, de ez a Battlefront miatt van, meg most egy kis Division.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Mitől lenne az év játéka az nem tudom, számomra messze van tőle. A Rise of Tomb Raider is jobban tetszett. Ebből a témából szerintem többet már nem is lehet kihozni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Most csak az anti UC-sek olvassák a topicot
- vagy akik tovább látnak a grafikan...
-
válasz
Adam_Shepard #128554 üzenetére
Itt az ideje egy micro SD vásárlásának... bár lehet megpróbálom BF-ig kihúzni.
Mondjuk a PS4-en is állandóan tele van a 2 TB.
Na húzzunk vissza, mert kinyiffantanak -
Apone33
őstag
válasz
Adam_Shepard #128421 üzenetére
Én meg pár hete gondoltam, hogy veszek a ps 1-et, használtan játékok nélkül 1 mem kártyával meg joy-al 15k-t kértek érte.
-
Frod
addikt
válasz
Adam_Shepard #128344 üzenetére
A 4-ben külön volt coop-mission szál, egy pár küldetés erejéig.
Az újban a main storyt lehet így játszani. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #128344 üzenetére
En végig vittem a játékot mire a cimborám megvette.
Nem tudtam csatlakozni hozzá a mainquesthet csinált , csak ha pl tábort foglalt, vagy egyéb más questet csinált. De ha lehet a storyt coop tolni akkor tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest