Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mike
veterán
válasz
Logicman86
üzenetére
csak ezzel eljátszottad "az életben adunk egyszer egy visszatérítést" lehetőségét

-
Logicman86
tag
válasz
Logicman86
üzenetére
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a PlayStation Ügyfélszolgálattal a Dead Cells - The Bad Seed játék visszatérítésével kapcsolatosan. A fiókban ellenőrizve a játékot mivel az még nem került letöltésre, és visszatérítési szándékát a vásárlástól számított 14 napon belül jelezte felénk, így annak árát visszatérítettük a számlájára ahonnan az összeg érkezett felénk. Maximum 30 napon belül az összegnek meg kell érkeznie a számlájára, attól függően, hogy a bankja milyen gyorsan dolgozza fel az utalást. Ha máskor is segítségre lenne szüksége, keressen minket bizalommal.
Meg is oldódott
-
Frod
addikt
-
Mike
veterán
válasz
Logicman86
üzenetére
1000 forintot ne refundolj. mivel ritkán engedik, nem érdemes ekkora tételre elpocsékolni
Frod, ellenben ebben segít az ügyfélszolgálat. tehát le tudod szedetni a könyvtáradból, hogy megvedd a nagyobb csomagot. nálam így volt a city skylines-szal. Amikor a Major edition akciós lett leszedettem a ps+ -os alapjátékot, hogy meg tudjam venni.
-
Mike
veterán
hát ez a júliusi ps+ pfff
pestises játék megvan, a többi meg felejtős -
válasz
Logicman86
üzenetére
Lemondási szabályzat és contact form, ezt töltsd ki. Vagy pedig vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal (support@hu.playstation.com).
-
Frod
addikt
válasz
Logicman86
üzenetére
A Sony sajnos nem a Steam, itt nincs refund.
Esetleg az ügyfélszolgálatnak lehet írni, és talán egyszer még hajlandóak is segíteni, de azért biztosra ezt se mondanám.(Viszont a vásárlási rendszerük is egy katasztrófa, pl tegyük fel Te most megvetted ezt a dlc-t és rajtad marad. Később már csak elemeiben tudod beszerezni a többit /alapjáték, más dlc-k, stb/, mert hiába van mondjuk valamilyen komplett kiadás - mivel Te már rendelkezel ezzel a bizonyos dlc-vel letilt az áruház a komplett csomagról, mondván bizonyos elemeivel már rendelkezel. És általában a teljes kiadások mindig jó akciókat kapnak, míg elemenként a dlc-k alig)
-
Logicman86
tag
Sziasztok!
Új vagyok még a PS világban, így kérnék egy kis segítséget. Store-ban történt véletlen vásárlást vissza lehet vonni/téríteni valahogy? Teljes játék helyett csak egy DLC-t vettem, de önmagában nem tudom használni, így ha van rá esély akkor visszatéríttetném. Ha nincs ilyenre lehetőség az se hatalmas probléma, ~1000 Ft-ról van szó... Köszi a válaszokat
-
kIsDe`
tag
PS Plus Július
A Plague Tale: Innocence (PS5),
Call of Duty: Black Ops 4 (PS4)
WWE 2K Battlegrounds (PS4) -
-
AfricaByToto
csendes tag
Köszi, garit nem is néztem, playitstore van itt a szomszédban, szóval az lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha esetleg valaki várta a konzolos verziókat:
-
oliwire
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Sajnos az egy régi jelszó volt már, elfelejtettem felfrissíteni.
Be fogom állítani a 2 factoros jelszót is, ha egyszer visszakapom az irányítást. Csak azt nem értem, hogy tudta az emailt kicserélni benne... mikor én akartam, már értesítést küld a másikra (amit már nem én irányítok)
-
válasz
AfricaByToto
üzenetére
Én a Gamekonzol-hoz vittem be pár hete. 20 perc alatt kitakarította és Thermal Grizzly-vel újrapasztázta a srác előttem és totál hangtalan lett a gép. Eddig elégedett vagyok nagyon vele.
-
AfricaByToto
csendes tag
Sziasztok!
Pasztázást Budapesten melyik boltban/szervizben ajánljátok? Platinumshop szimpatikus, van velük tapasztalata valakinek?
Köszi,
Zsombor
-
oliwire
őstag
Ma reggel fogadott az email, hogy az Activision fiókomba lecserélték az email címet, és egy Steam fiókot linkeltek hozzá.
Most nyitottam egy ticketet a Customer Service-nél, hogy bizony ez nem én voltam, és hogy visszaszerezzem. 72 órán belül lereagálják, azt írta az automata.
Volt már valakinek ilyen? -
jookomak
őstag
válasz
Sasfióka1899
üzenetére
Dvb-t beltéri, plusz szobaantenna. Persze ez is további kütyü. Vagy le kell menni a kocsmába meccset nézni.
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! nyomja még valaki a Dying Light-al vagy aki újból neki esne? Platinához kellene 3 vagy 4 coop trófea, de a random szerverek elég inaktívak :(
Az egyik platinához 4en kellene ,hogy legyünk ,ha jól értelmezem. köszi
id: Martinatorslim -
-
neo-geo
senior tag
válasz
Sasfióka1899
üzenetére
Miből gondolod, hogy mindenki 3-4-5 évente cserél TV-ét? Az enyém most idén 12 éves, ezért!
FunPro: Így van, nincs előfizetésem! -
vargalex
félisten
válasz
Logicman86
üzenetére
Én állítva használom - vertical stand nélkül. Ahol be tudja szívni a levegőt, az állvány nélkül is szabadon van. Előtte egy Slim-et használtam ugyan így, bár ahhoz később kínából rendeltem állványt. Egyszerűen azért, mert az állvánnyal jóval stabilabb volt. De a Pro annyira magas (állítva ugye széles), hogy stabil magában is...
-
Logicman86
tag
válasz
KKaresz45
üzenetére
Köszi a infót, hasznosnak bizonyult számomra
Egyébként 2 fontos szempont miatt tervezek a fenti 3 valamelyikével:- csak állítva fér el a konzol
- árban sokkal olcsóbban kijön, mint akár az általad linkel gyáriEsztétikailag számomra nem olyan vészes, hogy ne válasszam egyiket se. Meg én szeretem a DIY dolgokat

-
KKaresz45
senior tag
válasz
Logicman86
üzenetére
Lehet hogy nem teljesen ezt akarod hallani, de én az alábbiakkal tudok szolgálni.
A sonys vertical standen használom a PS4 prot. Hűtés szempontjából semmi különbség nincs, se nem jobb se nem rosszabb. Lemezeket nem használok, de meggyőződésem hogy csak akkor karcolhatja a lemezt, ha hibás a lemezmeghajtó és akkor ugyanúgy karcolhatja fektetve is. Semmi technikai előnye vagy hátránya nincs az álló használatnak.
Konkrét termék tekintetében semmi mást nem használnék csak azt a vertical standet, amit a Sony készít (feljebb linkelve) mert szerintem annál jobb nincs. Nem folglal sok extra helyet, esztétikailag igényes, stabilan tartja a gépet (rá kell csavarozni) és annak is vannak gumi talpai a kisebb rezgések elnyelésére (képeken nem nagyon látszik). Megnéztem ezeket amiket linkeltél, semmi előnyét nem látom egyiknek sem a Sonyshoz képest. Ami biztos az az, hogy (szerintem) esztétikailag mindegyik előnytelenebb de ez már ízlés kérdése. Ha olcsóbbak, az mondjuk egy előny.
Fölösleges azt is nézegetni hogy hol mennyi hely van a levegőnek, a Sony állványa úgy van megtervezve hogy ahonnan a levegőt szivja be és ahova fújja ki ott van annyi hely amennyinek kell.
-
Logicman86
tag
Sziasztok!
Vertical stand 3D nyomtatásán gondolkozok a PS4 PRO-hoz, viszont vegyes véleményeket hallok az álló használattal kapcsolatban. Sokan azt mondják, hogy állítva karcolja a lemezt, illetve nem jobb a hűtése. Mások meg pont az ellenkezőjét: nem karcolja jobban a lemezt állítva, viszont a hűtése jobb.
Ki mit tapasztalt ezekkel kapcsolatban?
Illetve melyik állványt javasolnátok a PRO-hoz?
1. https://www.thingiverse.com/thing:2172286
- magasabb profil, több hely levegőnek2. https://www.thingiverse.com/thing:2643682
- alacsonyabb profil, de elvileg stabilabb3. https://www.thingiverse.com/thing:2688308
- magasabb profil, több hely levegnek
- gumis csillapítás(kék, piros elemek). Itt viszont tartok attól, hogy a vibráció miatt valóban karcolódhat a lemez isKöszi előre is a válaszokat!
-
consono
nagyúr
válasz
Sasfióka1899
üzenetére
Lehet, hogy monitorral használja...
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Valahogy nem lehetne megoldani, hogy PS-ről nézzem az Euro2020-as EB-ét?
-
Callme
tag
Üdv mindenkinek!
Kaptam egy 30 %-os kedvezménykódot az USA accomra, amit szívesen felajánlok bárkinek, akinek szüksége van rá. A kedvezmény 3 és 12 hónapus Plus vásárlása esetén érvényesíthető. Sajnos csak most néztem rá a profilomra, így a kód beváltása június 30-ig lehetséges.
Akit érdekel a kód, írjon privátot, és elküldöm
-
Üdv.
Játék vásárlás előtt vagyok, de most kicsit összezavarodtam. PS4 Slim-em van, viszont a kiszemelt játékhoz azt írja az oldal, hogy "PS4 Pro enhanced".
Na most ez konkrétan mit jelent? A Slim-en el sem indulna? -
-
Speeedfire
félisten
Köszi srácok, akkor teljes megoldás nincs sajnos. Akkor marad ez.
-
Mike
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
ez szerintem játékfüggő. van amit nálam elindítás nélkül is frissít de van olyan amit nem, csak elindításkor. inkább jellemző egyébként az első, nálam egyedül a rdr2 frissít akkor amikor el akarom indítani.
néha tedd standbyba a gépet kikapcsolás helyett, és engedélyezd standbyban a letöltést, frissítéstKenedek, én nem csináltam soha keresést, mégis a legtöbb telepített programot lelkesen frissíti, akkor is ha fél éve indítottam el
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Tökéletes megoldás nincs, mert amit már régen futtattál, ahhoz csak akkor kezdi el letölteni a frissítést mikor újra elindítod, vagy pedig manuálisan rákerestetsz (OPTIONS gomb > Frissítés keresése). Viszont nyugodtan játszhatsz úgy is vele, hogy közben letölti és telepíti a frissítést, nem kell feltétlenül megvárni.
Ha csak kéthavonta kapcsolod be a konzolt, akkor ne hagyd pihenő üzemmódban, hanem javasolt teljesen kikapcsolni, és akár áramtalanítani is. -
Frod
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Elméletileg de, be lehet, és bekapcsolt állapotban vagy ha alvóban hagyod, akkor automatikusan leszedi és telepíti is a frissítést. [link]
Azért írom, hogy elméletileg, mert ehhez képest van, hogy direkt bekapcsolva hagyom pl amikor új szezon jön mondjuk Apex-ből, de nyilván hazamegyek, rányomok a játékra és akkor kezdi el leszedni... CoD szokta még ezt eljátszani. Mást általában magától csinál.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
casual gamer vagyok, és baromi idegesítő hogy 2 havonta ha akarok valamivel játszani akkor órákig frissít egy játékot. Ezt nem lehet beállítani automatára pl naponta frissít mindent? Mint amikor alvó módban telepít játékot?! -
gyuri00
aktív tag
Sziasztok!
Van egy régebbi Ps4em, garancia már nincs rajta, múltkori vihar és áramkimaradások óta nem kapcsol be, nem reagál semmire
Ilyenkor mi a teendő vagy kihez lehet elküldeni? Hogy javítható e egyáltalán
-
-
Mezcal
addikt
válasz
Szanika1987
üzenetére
Először is cseréld le a joystickot controllerre lehet, hogy az a hiba.
-
Szanika1987
friss újonc
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem hogy be kapcsolom a gépet és rendesen működik a joystick, de ha elindítok egy játékot már nem tudom elnyomni még a kezdő képet sem. Mit lehet tenni ezzel? -
EmThor
addikt
Végre tavasz óta újra akciós az Order 1886 (nekem csak azóta van gépem), nagyon várom hogy kipróbálhassam!
Death stranding is remélem kap akciót digiben újra, hamarosan!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Én többször futottam már bele UC4-ben is,ami PS exkluzív. A kör kezdése utáni fél percben, a meccs első összecsapásában már kaptam China Lake-et az arcomba, ami legálisan lehetetlen. Olyan is egész gyakran van, hogy valaki egy tereptárgyba eszi bele magát és onnan lő mindenkit, mialatt ő sebezhetetlen illetve nagy klasszikus az is, hogy leszedek valakit, aki 2 másodperc földönlét után felkel és lő tovább.
-
Mezcal
addikt
Lehetséges, hogy PS4-en valaki csal egy netes játékban? Apexben egy ps-es társam aimozott. Hogy lehet ez?
-
JHONNY 79
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni, Fifa játékból melyik volt az utolsó amin volt magyar kommentár? 14 vagy 15? Az újabbakon van esetleg magyar felirat?
-
válasz
Aurig@
üzenetére
Lemondási szabályzat, és contact form. De ha írsz az ügyfélszolgálatnak (support@hu.playstation.com) ez ügyben, akkor elintézik.
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Hol, milyen linken tudom lemondani a PlayStation Plus előfizetést?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg is történt. Azt írták 24 órán belül jön vmi infó.
bocsi, törölhető.