Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
addikt
A Crew 2 honnan tölthető le az ingyenes hétvége keretein belül? Store-on nekem árat ír ki, ha rákeresek. [link]
-
-
penge111
addikt
Skacok adva van egy Ipad Air 2, rátettem ezt a remote play appot, ps beizzít és tudtam is a tableten szépen játszani. De mikor a tablettel rest módba teszem a Ps-t, akkor már nem tudom a tablettel feléleszteni. 1 óráig próbáltam, de semmi. Manuálisan is összepárosítottam pedig a két eszközt, appot bezártam, megnyitottam. Mind a tabletet és a konzolt is újraindítottam...Mi lehet a gond, vagy csak Vitán működik ez a távoli felébresztés rest módból? Vagy az volt a gond, hogy egy hálózaton volt odahaza a két cucc?
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Mit akarsz rajta kibővíteni? Ha lenyitod az összefoglalót, akkor ami a felső linkek alatt van azt mind újraírtam még múltkorában. Amit ott szerepel a Now-val kapcsolatban, azt mivel egészítenéd még ki?
-
proly01
őstag
Mikor várható days gone kritika ma? Mikortól kezdik kb felpakolni?
-
sp8787
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Most perpillanat nem erdekel a Days Gone.
De ha kijon a Digital Foundry-s teszt az alapjan fogom eldonteni ,hogy amikor majd megveszem akkor melyik Pro-mra vegyem meg. Ertelemszeruen arra veszem majd meg amelyiken szemmel lathatoan szebben fog kinezni.
-
RangerFox
veterán
Ahhoz képest, hogy mindenki fikázta a Footshopos kupont, már nem is elérhető
-
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Én PC-n próbáltam. Befutottam/beugrottam Ajayi-val TD-re. És még az ünneplős animáció alatt is meg volt fagyva a levegőben a labdával. Szóval csak úgy ott lebegett..
És ez csak egy példa, volt vagy 4-5 ilyen bug, a két lejátszott meccsem alatt. Annyi elég is volt.Egyébként szebb mint az előző részek, az feltűnt.
-
ProEvoFan
nagyúr
Totál nem zavar.Engem az fps része sosem érdekelt.Ha megvan a fix közeli 30fps, akkor boldogság van.Néha icipicit belassul, mikor sokan támadnak be, közben minden össze vissza felrobban, de nem vészesen, még annyira sem, mint a Just Cause 3 a "legjobb pillanatában".A játék tényleg részletes.Bemész egy városba, annak bármelyik házába, tényleg frankón ki van dolgozva a belső tér.Az AI is korrekt.Normalon játszom.Az ellenfelek fedezéket keresnek, riasztják egymást.A gépi csaptom azt csinálja, amit mondok neki.Gondolom két év alatt ezt kijavították, mert a régi fórumokat böngészve sok volt rá a panasz.
-
.LnB
titán
Anthem:
Volt egy update:
"...például Strongholdok és Freeplay közben is elérjük a Forge-ot, vagyis szabadon kezelhetjük akció közben is a felszerelésünket."
Mekkora újítás!

"az ütemterv szerint mostanában érkező tartalmak közül gyakorlatilag semmit sem kapunk meg, a prioritás ugyanis a játék olyan állapotba hozása, ahogy annak egyébként a premier napján meg kellett volna jelennie, így inkább a hibák javítására, további áramvonalasításokra koncentrálnak."
Szánalmas...
De ami engem a legjobban felb*szott az ez:
"Tudják, hogy ez egy hosszú folyamat, de hiszik, hogy az út végén az Anthem egy szuper játékká válhat."
Egyszer egy szuper játékká válhat..Mondta ezt Ben Irving és az live service-ért felelős főnök.
Hát ha ők is így beszélnek a saját játékukról, az eléggé legalja szint. -
kKairosX
lelkes újonc
válasz
üzenetére
Most volt AC Odyssey Ultimate leárazva Xboxra ilyen 4500 forintért, azt még én se hagyhattam ki.

(#197539) ProEvoFan
Hát ha a Wildlands bejött akkor a többi cím is tuti, szerintem az lett a leggyengébb Ubisoft cím az elmúlt pár évben. Far Cry 5 és New Dawn végigjátszva, csak ajánlani tudom. -
Deck
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ugyan. Esélye se lenne az Anthem mellett.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vonSux
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem ettől várom az év pozitív nagy durranását, de nagyon kíváncsi vagyok a Daryl szimulátorra, remélem nem csalódunk.
-
Deck
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Miért kettőt? Holnap éjféltől már játszható

-
Carlos Padre
veterán
-
Deck
titán
válasz
üzenetére
Egyből megvettem a Season Passel együtt de nem játszottam vele Január 18.ig csak egyszer indítottam el előtte. Nem akartam monitoron játszani így vettem egy TV-t inkább hozzá

Ma álltam neki az Atlantisz-os első résznek, még nem fejeztem be. Deimosos rész nagyon bejött amúgy. Volt benne erő
Zoleee83: Énis szeretem a Ubisoft játékokat

-
Zoleee83
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nekem is voltak előítéleteim, aztán elmúltak.

A Far Cry 5 nekem nagyon tetszett, szórakoztató volt, kb 3 trophy maradt ki az is az Arcade miatt, nincs kedvem ennyit kinlódni multiban.
Az Origins is leköt jók a mellékküldetések, a gyűjthető fegyverek, a harcrendszer is.
A Ghost Recon csak amiatt maradt ki, mert zavart a demoban hogy bénáztak társak, az AI, nem sok hasznukat láttam, de ez csak az én hülyeségem..@Wesder, Deck - köszi nektek is a megerősítést.

-
-
-
proly01
őstag
Most akkor a days gone nal 30 óra a story vagy 90? Mert azt olvastam hogy 3 fő történet szál van és szálanként 30 óra.
-
törölt tag
Elkezdtem az Odyssey Atlantis kieget. Kicsit FarCry5 beütése van. A vilàg viszont gyönyörű.
-
Bétaville
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Lehet, hogy nálam is az lesz.

-
seniman
veterán
válasz
lazioforever
üzenetére
Mindegy,tök eltérő stílus a két játék,lehet hogy csak az egyik fog bejönni.Nekem a Beyond vált be.
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Pár hét "pihenő" után újra csatasorba állt itthon a PS4-em, így gyorsan végére is értem a GTA 5 sztorijának. Hiába régi már a játék, ez még most is kellemes kikapcsolódás volt.
A következő a listámon a Heavy Rain/Beyond páros. Kérdésem az lenne, hogy van esetleg sorrend a kettő között? Melyiket érdemes előbb végigjátszani? Vagy teljesen mindegy?
-
Woodslave
félisten
Division 2 sokáig tartotta az árát

Mobil appban nem találom a street fightert

-
Woodslave
félisten
Ja. Igy már más.
Mondjuk most az ünnepek alatt a pókembert "főállásban" nyomtam igy volt 3 nap a fősztori úgy hogy ami közben útba esett megcsináltam. Akkor a 30 óra faxa. Megnyugodtam 
Hivtak ma a boltból hogy csütörtökön odaadják a futárnak. Nagyon remélem pénteken itt lesz
-
seniman
veterán
Egész jó szórakozás ez az ingyenes Street Fighter.

-
marilllyo
veterán
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Digital Foundry
Egy csapat, akik technikailag elemzik a játékokat. Frame rate pl. Youtube-on megtalálod őket. -
felixo
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Miért ? Akkor nem rendelted volna elő ?
-
Köszönöm az infókat

-
marilllyo
veterán
válasz
Jim74
üzenetére
Akkor már kiderült volna. Azt írta valaki, hogy május elsején dobják be a listát. Én most valami nagyobb durranásra számítok. Tavaly ilyenkor volt a Bloodborne is ... nem?!
(#197504) devergo74: Szerintem határeset. Én szerintem pl. a Mad Max-nél jobban fog futni. Egyébként tisztában vannak most már a fejlesztők is a DF és hasonló nyalánkságokról. Azért azt a 30-at tartani fogja a legtöbb helyen.
-
törölt tag
Szerintetek a Days Gone-t bírni fogja szaggatás nélkül a Ps4 slim? Csak azért mert erről nagyon olvasni nem lehet, vagyis amit erről láttam, olvastam ott Ps4 pro-ról hallani.
-
Sziasztok!
Ma fog kiderülni, hogy milyen játékok lesznek a májusi PS plus-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát ha ők is így beszélnek a saját játékukról, az eléggé legalja szint.

Kendek